canım çokk guzel bı menu ama sankı bıraz az gıbı değilm i??
ooo bayağı yorulacaksın desene yardıma geleyım canım??
menunde sporunda güzel ne diyeyım Allah çarpar vallahı:)
hemen menumu yazayım kızlarr:))
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kkpeynır,2 çay k bal,1sekersiz cay
öğle:adana kebap ve 1 bardak ayran
ara:1 dilim karpuz,kkpeynır,2 lıtre su,2 kupa yesil çay,200ip atladım
akşam:boll salata,1 bardak ayran
ara:1 şekersiz kahve
kızlarr bugün sporum çok az ama saat 12.30 da dışarıya çıktım 3 gibi geldim yanı çok gezdim ayaklarım ağrıyor :)
kızlar özür dilerimmm ne dün ne bugün olmadı giremedim siteye düğünümüz var kuzenim evleniyor o yüzden ne spor kaldı ne az yeme... Ama telafi edilecek
KAHVALTI; 1KATI yumurta, 1 dilim ekmek, 1salatalik, 10 badem
ara; ekmegin icinde haslanmis et,1 dilim kasar
ogle; 2kepce corba,3 kayisi,1avuc visne
ARA; 2CATAL IRMIK HELVASI,BDEM,CEVIZ
aksam;2d.ekmek, taze fasulye, dondurma
spor;
15 dk kosu bandi
15 dk leslie
150 twister
50 ab king pro
Türkanigim cok tatlisin, özelden henuz msj atamiyorum ben malesef.. Bu aralar sinavlarim var yogunum, bos zamanlarimi da spora ayirmaya calisiyorum...
Ama hergun mutlaka giriyorumm :)
Bugunku menum:
Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, 3 tatli kasigi recel, az peynir, 3 kuru kayisi
Öglen: 2 bardak cilekli süt (kndim yaptm sekersiz), 5 badem
Aksam: izgara tavuk ve bol salata, ince dilim kavun
Bu hafta yine vermezsem napicam bn kizlarkoruma moduna gecti vucudum herhalde offf
ay kızlar canım çıktı bugün
valla yoğunluktan kahvaltıyla akşamı ettim
ama akşam çok kaçırmadım Allahtan
2 elma dilim fırında patates 1 but 1 küçük dolma
profiterol yapmıştım ama tuttum kendimi
benim tabağımı civcivime yedirdim
spor olarak ev süpürme
temizlik market
cam silme toz alma
banyo temizliği
çoooook öptüm güzelleeer
ama varya aklım tatlıda kaldı resmen
kalanları yerim diye kendime güvenemeyip
kalan bütün tatlıyı kayınvaldemle anneme gönderdim
afferin kız nurgül vallahı ben de prefitörele dayanamıyorum eğeryapmıssam geri kalanları anama göturuyorum zira çokk yakınız kaynana zıkkımın pekını yesin (tövbe tövbe)
canim,oglen coook az,digerleri super.Türkanigim cok tatlisin, özelden henuz msj atamiyorum ben malesef.. Bu aralar sinavlarim var yogunum, bos zamanlarimi da spora ayirmaya calisiyorum...
Bugunku menum:
Bu hafta yine vermezsem napicam bn kizlarkoruma moduna gecti vucudum herhalde offf
suuuuuuper otesi.MASAALLAHSporumu unuttum
1,5 saat hizli yürüyüs, ender sarac, 200 ip
2 bardak yesil cay ve bol su :)
INSAALLAH CANIM FEHOYEM BENIMsporlarına bayılıyorum benım aletimde insallah pazart gelecek yaa bı gelse de baslasam bılıyorsun hem step hem twister hem de kol için dambılı varr hepsini yapacağım turkanım :))) şimdilik ip atlıyorum ben de yaaa
AY NURGULUM YA SANA DA CIVCIVINE DE KURBAN,COK SEVIYORUM SENI.ay kızlar canım çıktı bugün
spor olarak ev süpürme
temizlik market
cam silme toz alma
banyo temizliği
çoooook öptüm güzelleeer
AYYYYYYYYYYYYYYYYY.ALLAH KOLAYLIK VERSIN FEHIYEM,COK ZOOOR.BEN ALISVERISI VALIZI ISTANBULDA YAPMISTIM 1 HAFTA ALIS VERISLE CANIM CIKMISTI, DONUSTE DE BAKUDE TAM 1HAFTAYA TOPARLANA BILDIMMMM.AY COK ZOORkızlarr haftaya cumartesi sabah çokk erken yola cıkıyoruz insallah 1 gece konya da kalacağız yer ayırtık öğretmen evınden sonra tekrar kalkıp yola düşeceğiz Antalya ya dönuste de 1 gece konya da kalacağız eşim araba kullandığı için dinlenmesi lazım malum Elazığ Antalya arası 15 saat sürüyor eşim dönuşte kapadokya ya da uğrarız diyor bu hafta valiz hazırlıycam,evi temızlıycem,ağda yapacam utu falan yapacağım yolluk hazırlamam lazım alışveriş bıttı sadece cocuklara plaj terliği kaldı o kadar geri her sey tamam yanı ha bır de yarın göz doktoruna gideceğim gözlüğümü değiştircem insallah bakalım yaaa bır suru iş yanı haa yardıma gelın haaaa
KIZ DEME OYLE,KOTUNU IYILIYINLE KAZANkendi kaynanam için demiştim bu arada kız :)
canim,oglen coook az,digerleri super.Türkanigim cok tatlisin, özelden henuz msj atamiyorum ben malesef.. Bu aralar sinavlarim var yogunum, bos zamanlarimi da spora ayirmaya calisiyorum...
Bugunku menum:
INSAALLAH CANIM FEHOYEM BENIMsporlarına bayılıyorum benım aletimde insallah pazart gelecek yaa bı gelse de baslasam bılıyorsun hem step hem twister hem de kol için dambılı varr hepsini yapacağım turkanım :))) şimdilik ip atlıyorum ben de yaaa
AY NURGULUM YA SANA DA CIVCIVINE DE KURBAN,COK SEVIYORUM SENI.ay kızlar canım çıktı bugün
spor olarak ev süpürme
temizlik market
cam silme toz alma
banyo temizliği
çoooook öptüm güzelleeer
AYYYYYYYYYYYYYYYYY.ALLAH KOLAYLIK VERSIN FEHIYEM,COK ZOOOR.BEN ALISVERISI VALIZI ISTANBULDA YAPMISTIM 1 HAFTA ALIS VERISLE CANIM CIKMISTI, DONUSTE DE BAKUDE TAM 1HAFTAYA TOPARLANA BILDIMMMM.AY COK ZOORkızlarr haftaya cumartesi sabah çokk erken yola cıkıyoruz insallah 1 gece konya da kalacağız yer ayırtık öğretmen evınden sonra tekrar kalkıp yola düşeceğiz Antalya ya dönuste de 1 gece konya da kalacağız eşim araba kullandığı için dinlenmesi lazım malum Elazığ Antalya arası 15 saat sürüyor eşim dönuşte kapadokya ya da uğrarız diyor bu hafta valiz hazırlıycam,evi temızlıycem,ağda yapacam utu falan yapacağım yolluk hazırlamam lazım alışveriş bıttı sadece cocuklara plaj terliği kaldı o kadar geri her sey tamam yanı ha bır de yarın göz doktoruna gideceğim gözlüğümü değiştircem insallah bakalım yaaa bır suru iş yanı haa yardıma gelın haaaa
KIZ DEME OYLE,KOTUNU IYILIYINLE KAZANkendi kaynanam için demiştim bu arada kız :)
Bugunku menum:
spor olarak ev süpürme
temizlik market
cam silme toz alma
banyo temizliği
çoooook öptüm güzelleeer
ay benim giyinecek biseyim kalmaidi pantolon kismindan,istanbuldan 1 ay once aldiklarim da boll.28 bedene dustum,hepsi de 29.30 da var eskiler,onlarin yanina bile yaklasamiyorum,napsam acaba terzi dedi ki getir hepsini 1 beden kuculturum ama bozulurlar diye de korkuyorum.
MASAALLAH LA KUVVETE ILLA BILLAH.
bugün yıne kımse yok hemen menumu yazıp çıkıyorum :
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 şekersiz cay,kk peynır,2kepek ekmeği,1 katı yum,2 çay k bal
öğle:1 dilim karpu,kk peynır
akşam:1 bardak ayran,1 tabak bulgur pilavı,salata
etkınlıkler:2 litre su,2 kupa yeşil çay,300 ip atlama
spor aletim insallah yarın gelıyor yarın daha düzenli yaparım sporumu insallah:)
herkese iyi tatiller yarın görüşürüz kızlarrrr:)
Azeri güzelim kızma heralde işleri vardır mılletin canım ıyı gezmeler bırtanem eğlenmene bak çokkk öptüm:)fehiyem bitanem,senden benden baska bugun kimseleri gormedi bu topik,iyice biraktilar ama kiZmiycaam,neyse simdi gorumcemler gelicek parka gidiyoruz,menumu yazatim.
çokkkkk sıcakkk oluyoruz helekı evımde son kat ve her ıkı taraftan guneş alıyor doğu batılı ev doğarkende gunes batarken de alıyor daha düşün yanı bır tarafımızdan terler akıyor gunde 2 defa banyo yapıyoruz çocukları da yıkıyorum 2 defa ne yapayım akşam olunca parka götürüyoruz cunku gunudz çokk sıcak vallhı sıcak çarpar yanııcanim yaaa,vallahi supersin,oglen hafif az ama,yinede supersin,MASAALLAH.BU ARADA 27 OLMANA SEVINDIM KOTTA
masallahın var ne diyeyım sporabak yaa nasıl vakıt buluyorsun kız?Kahvaltı; 2 krep. 1dılım ekmegın yarısına ınce yag bal,yarısına yarı kk kadar peynır, 1 dılım kasar
ara;2catal irmik helvasi
ogle;taze fasulye yemegı, 1kase yogurt, 1d ekmek, salata
ara; 1avuc lebelbi,kucucuk bittercikolata
aksam; 2 kepce corba, 1 kofte, meyve
spor
15 dk kosu
15 dk leslie
100 ip
250 twistwr
30 ab king pro
Azeri güzelim kızma heralde işleri vardır mılletin canım ıyı gezmeler bırtanem eğlenmene bak çokkk öptüm:)
çokkkkk sıcakkk oluyoruz helekı evımde son kat ve her ıkı taraftan guneş alıyor doğu batılı ev doğarkende gunes batarken de alıyor daha düşün yanı bır tarafımızdan terler akıyor gunde 2 defa banyo yapıyoruz çocukları da yıkıyorum 2 defa ne yapayım akşam olunca parka götürüyoruz cunku gunudz çokk sıcak vallhı sıcak çarpar yanıı
masallahın var ne diyeyım sporabak yaa nasıl vakıt buluyorsun kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?