Turkan88'in Diyet Günlüğü

şekerlerrr
napıyosunuz bakalım
dün civcivimi denize götürdük
önce çok sevdi sonra korktu ama :))))
menüm o yüzden baya bi dengesiz
sabah yarım simit 1 şekersiz çay 3 yeşil zeytin
öğle 1 patatesten bol yeşillikli salata bir küçük dolma
akşam ayran ve 3 yk ciğer az lavaş
spor olarak bol bol sudaydım :)

bugünkü menüm
sabah 2 dilim etimek biraz peynir 1 şekersiz çay
öğle yemekler çok kötüydü
bir kepçe çorba 1 kase cacık 1 dilim ekmek
mecburen ara yaptım
bu mısır-pirinç patlağı varya ondan yedim sadece 2 adet
akşam eşim kızartma istiyo
vazgeçirmem lazım :18:
büyük ihtimalle bezelye olacak
spor olarak 45 dk leslie 15 dk ender saraç
mekik ve ip atlama olacak
birde çamaşır katlama
2 lt suyu geçer çünkü hava çoooook sıcak
2 yeşil çay

kahvalti; 1 d.cavdar ekmedi, kk kadar peynir, 1dilim hellim, 1 salatalik, 5zeytin

ara;minicik bitter cikolata,badem

ogle; 2kepce etli corba, 1 d. cavdar

ara; minucuk bitter daha, badem

aksam; turlu, 1dilim ekmek ,meyve

adet donemnde canim coook cikolata ceker ,o yuzden bitterle yatistiriyorum,kucuk 1 kare,ziiira diyet yapmadan onceleri esim hep adet oldugumda boll bol cikolata alirdi cok kan kaybettigim icin,her gun yarisini bitirirdim,7 gune 3 tane falan,o yuzden 70leri gordum zaten,ne sandiniiiiiizzzz....

fehiyemmmm geçmiş olsun bitanem
gözlük numarası değiştimi çok ağrı yapıyor
Canım benım çkk sağolll evet hiç haberim yok sağ 5 derce düşmüş sol aynı numarası ama astığmat olmus bu da halıyle ağrı yapmıs bana ıyıkı gitmişim yaa suan yenı gözluklerimi taktım o kadar rahatımkı çok şükür işte günes gözlüğümü de çarsamabaya hazır olacak insallah cunku güneş çok rahatsız ediyor hiç bakamıyorum zaten rahatsız cok ağrıyor güneste gözlerim

ohh ohhh sen gir denıze biz haftaya insallah gideceğiz nasip olursa ben menunu ve sporunu çok beğendim bıtanem:)

evettt yaa hava çookk sıcak
Evdekiler yüzünden bizde kilo alıyoruz
benim nişanlımda kek istiyor:26::26:

Bitter dah aaz kolarili canım doğru seçim

bende bol bol sudaydımmm

menün iyi , güzelde spor yapiyorsun , senin gibi spor yapmak isterim özellikle yüzmek en iyisi bence.

Bende spor yapamıyorum diye üzülüyorum
Türkanı üzmeyim diye spor yapamadığım günler bu hareketleri yapıyorum
idare ediyor

Geçmiş olsun canım
Evet dikkat ettim çünkü Türkana söz verdimmm

Türkanım benimde aynı ölüyorum tatlı için
her adet aynı şey aklımdan çıkmıyo :)

bence menün gayet güzel

bıtanem ben senı çok ıyı anlıyorum zira ben de adetim bugün zaten fazla yıyemedim doktor,optık arası gidip geldim çokyorgunum az sonra gideceğiz ansallah :)

fehiyecim malesef beğenmedim cnm
hiçbirşey yememişsin nerdeyse
yapma böyle güçten düşersin Allah korusun
akşam için meyve falan ye hiç değilse

sabah:1 bardak ballı lımonlusu,
öğle:1 kase yoğurt 3 dilim kepek ekmeği
ara:1 dilim karpuz,küçük bir avuç fındık
akşam:yok
2litresu,2 kupa yeşil çay,300ip atladım
bugün bu kadar uzgunum iştah yokkk

eşim diyor gideceğimiz yerde hiç değilse bırtop dondurma ye ne diyorsunuz yıyeyımmı??

fehiyecim malesef beğenmedim cnm
hiçbirşey yememişsin nerdeyse
yapma böyle güçten düşersin Allah korusun
akşam için meyve falan ye hiç değilse

Nurgülüm,bitanem inan yıyemıyorum sıcaklarda ben hep böyle oluyorum akşam belkı bır top dondurma yerim

her iki gunun de muhhhtesem otesi,c.tesi kahvaltin fazla olmus diyecektim ki ogle yok,normalde kizrdim ama kahvalti cok olmus,supersin canim,sanki 1 diyetisyen listesi,INSAALLAH basaricaksin. yaaa kurban olurum sana 3 haftadir toparlayamadin ya,RABBIM acil sifalar versin guzel kardesim,bu halde bile diyetine devam ediyorsun,helal olsun,MASAALLAH.Canim suya EL-FATIHA oku,hepiniz icin,zira fatiha sifa ayetidir,diger adi,el-Safiadir.

yok ya ne uyumasi biz kadinlar uyursak dunya donmeyi birakir yaayemek,ev isleri,oooo..simdi iyiyim ELHAMDULILLAH
AH KADER ARKADASIM AH,bu bacin var ya,gozum -8 olmustu,her ikisi,4 yil once istanbulda etilerde dunyagoz de ameliyat oldum,artik hiiic birsey goremiyordum,dusun ki ameliyatdan 1 onceki gun fmf doktoruma gitmisdik ilk kez,o da meshur bir doktor,ben onun sonralkar internetde,daha sonra da doktorum programinda yuzunu gordugumde hangi doktora gitmis oldugumu idrake ttim,artik gozum lens bile kabul etmiyordu,tek careameliyatdi,seni cook iyianliyorum bitanem,RABBIM acil sifalar versin. oyle bunlar iste,yavas yavas alisir,merak etme,bu cocuklari cok takmiycaksin,1001 turlu oluyorlar buyuyene kadar.sunun surasinda azicik ucundan cocuk doktoruyum,hem o kadaar ck arastiriyorum ki,genun guzelmis ama bu arada bu da haaarika bir meni diyebilirim,supersin canim

Son düzenleme:
eşim diyor gideceğimiz yerde hiç değilse bırtop dondurma ye ne diyorsunuz yıyeyımmı??

fehiyem bencede hatta 2 top bile yiyebilirsin
bütün gün hiç birşey yememişsin çünkü

ay evet cnm ya
hergün başka türlü bişey
hergün huy değiştiriyorlar :))
bu arada bizim 2 yaş sendromu hala devam ediyo
sadece beni istememe kısmı bitti
ama herşeye hala hayırrrrrr

ne sandin 3 yasina anca anca toparlaniyor,en cok da bir sey giyinirken bir yere giderken bir sey yerken inat ederler,bunla bas etmeyin en guzel yonu ona secim yapma hakki vermektir,o hem bu sekilde ozguvenini gelistirir,hem de inat etmeyi birakir,eger onceden senin verecegin elbisyi giyinip giymeyeceginden suphe ediyorsan onun onune 2 elbise koy ve benim kizim bugun kirmizi olanimi,yoksa sari cizgili olanimi giymek ister de( bu arda cocukla renklerle,sayilarla konusmayi hayatinin bir parcasi haline getir),b sekilde yaptiginda ona secim haki vermis olman onu o kadar mutlu edicekki,bu sorun da bu sekilde ortadan kalkicak,zira 2 yas sendromiu HAAAYIR donemidir,ona hayir demek sansi birakmamak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…