Turkan88'in Diyet Günlüğü

saol cnm çok haklısın
bişey yedirmek bişey giydirmek zulüm oldu resmen
ama bu seçimi deneyeceğim inşallah bizdeki hayırı da biraz olsun kırar
alişimiz napıyo bu arada

saol cnm çok haklısın
alişimiz napıyo bu arada

saol cnm çok haklısın
alişimiz napıyo bu arada

kiricaktir INSAALLAH secim hakki vermek bu donemdeki cocuklarin inadini kirmak icin pedagoglarin onerisi,benim degil ki,Ali de bezi birakamitor,onla ugrasip duruyoruz iste.

Türkancım bezi bende deneyeyim diyorum bu ay
sence çok erken mi
bi türlü karar veremiyorum
2 yaşında benim civciv
bu arada duyduğum kadarıyla erkek çocuklar biraz daha zor alışıyormuş tuvalete cnm
Allah yardımcın olsun

ALLAH razi olsun,basla canim.hayir erken degil,ben gec kaldim sadece,niyemi,cok diretmek istemedim,sonra cocukta mukemmelliyetcilik,takintilar falan gibi bir takim psikolojik sorunlara yol aca bilir,hem kabizlik da yapabilir,oluruna birakmistim ama artik yaz,pisik olur diye biraksin istiyorum,hem buyuk cocuk ne zamamna kadar beze yapicak ayip.

türkancım geldim canım kusura bakma geç oldu biraz
dünden başladım diyetime bugünde devam ama regl olduğum için pek parlak sonuç vermeyecektir yine de üzülmicem tekrar diyete ısınma evresi dün 2 saat hızlı tempolu olmak üzere 4 saat yürüyüş yaptım bugün sporum biberiye yağıyla 40 dk ev temizliği yapmakla sınırlı kaldı sancıdan ötürü:)
sabah 2dl çavdar ekmeği 1 közlenmiş biber peynir domates salatalık ve 1 bardak çay
saat 16:00 sarma be 1 parça hashaşlı ekmek
şuan tokum ama acıkırsam 1 pors. taze fasulye yemeği yiyebilirm

gayet iyi canım bir eksik göremedim

aslında akşam yemeğinde ben ekmek yemeği pek yararlı görmüyorum ama bütününe baktığımızda bitter bile dahil olmak üzere güzel bence

eleştirmeye bile gerek yok baştan sona yanlış dolu bence
kahvaltı zorla da olsa yapılmalı öğlene bi kase çorba ekleyip 2 dilim ekmeği çıkarmalı akşamda bişey muhakkak yemelisin tüm bunları yesen bile dondurmayı yemende bi sakınca yok bana göre, biz hayatı zehir etmiyoruz kendimize ufak şeylerle tatlandırmalıyız diyetlerimizi

canlariimm kusura bakmayin yaa ders calisiyorum yogun o yüzden ugrayamiyorum ama yarin aksam kurtulmus olucam yine yorumlarimi da yaparim :)

Bugün yedikleriM:
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1 dilim salam, az peynir, 3 zeytin, 2 cay kasigi recel
Ara: activia yogurt ve 5 badem
Ögle: 100 gram kisir, ince dilim karpuz, 2 kare cikolata
Ara: kayisi ile 1cay bardagi süt
Aksam: yemedim henüz, ama büyük ihtimal 1 tabak taze fasulye ve meyve yerim

Spor: 1 saat hizli yürüyüs
2 bardak yesil cay ve bol su

Son düzenleme:
kizlaaarrrrr
ben yarin teyzemde kalicam, onunda tartisi yok, carsamba degilde persembe ancak kilo bildirimi yapabilcem, cünkü aksam eve gelince degil de ac karnina tartiliyorum ben hep
kusura bakmayiiiinnn ((

reçele hiç gerek olmadığını sende biliyosun bence o sebeple güzel diyorum:)

selamlar kızlar ..şöyle bir geçmişi okudumda tek kaçak ben değilmişim

neyse benim size bir haberim var...aranızdan geçici bir süre ayrılmak zorundayım canlarım ben ağustosda memlekete gitcektim ama annemler arayıp çok ısrar ettiler çarşamba akşamı yola çıkıyorum..biraz kilo verip öyle gitmek istiyodum ama olmadı :26: her sene olduğu gibi yine orada veririm kilolarımı :)

türkancım 1.5 ay kadar dönemicem eğer döndüğümde hala burada olursanız yeniden aranıza dönmek isterim (ALLAH nasip ederse )

bu ani yolculuk nedeniyle 2 gündür deliler gibi hazırlık yapıyorum yoruldum çoookk havada çok sıcak püüff ...

şekerpareler hepinize hayırlı akşamlar diliyorum
önce menü mü yazıyorum sonra da sizinkilere bakıyorum

sabah
1dlm kepek ekmeği
kk peynir
domates
salatalık
2bardak şekersiz çay

öğlen
3kaşık k.fasulye
2kaşık makarna
bir küçük parça fırında tavuk

akşam
1dilim kepek ekmeği
bir ince dilim karpuz
kk peynir
şimdi sahile inip 1.5saat yürüyeceğim
bu günlük bu kadar

ayyy ozlemimmm,dondun demeeek,seni gordugume coook sevindimmm,ayrintili yorumlamalarini da ne cok ozlemisim yaa,canim benimm,seni coook opuyrummmmenun menun de ,bugunki hareketinde gayet zayiflatici yonde,yakinda bolgesel calisacagina da eminim,bana taaa o zamanlar tavsiye ettigin leslini artik hepimiz yapiyoruz.
hmmm,menunu begenmedim canim,zira diyet menusunden cok finalleri olan ve ayakustu atistiran bir student menusudimi.ama muhum olan kararlilik ve men diyetteyim psikolojisinde olman ki onu sende goruyorum,yarindan sonra toparlanacaksin INSAALLAH,cok sikma,zira ders calisana enerj lazim,ben acken asssla qolovo ne rabotaet
kizlaaarrrrr
ben yarin teyzemde kalicam, onunda tartisi yok, carsamba degilde persembe ancak kilo bildirimi yapabilcem, cünkü aksam eve gelince degil de ac karnina tartiliyorum ben hep
kusura bakmayiiiinnn ((
tamam canim,nolucak ,persembeye bildirirsin.

yaaa bi taraftan ailenin yanina gittigincin cook sevindim bi taraftan da coook uzuldum,vallahi,seni cok sevdim,yolun acik olsun.ALLAHa emanet olun.cok opuyorum

humeyracigim,oglen tavugu salata,meyve veya yogurtla degistirseydin bu 4 4luk bir mrnu olurdu benimcin,.aksam da en sevdiyim karpuz peynir ekmek,iftarda pek severim.yalniiiz suyunu cayini ve bolgesel sporunu goremiyorum,isterseniz 5 saat yuruyus yapin,ama en azindan bir 30 mekik,veya spoali hareket,lesli falan olsa ben o gune bayiliyorum iste,ortaya karisik durumlari yani

hayatım akşam kızartma yemezsen problem yok onun dışında çok güzel

canım 2küçük bitterden bişey olmaz sen zaten hedefine ulaştın
çok kasmana gerek yok bence
ahh be bitanem bu ne çok çok az
Allah muhafaza sağlığından olursun dikkat et kendine
gözlerin içinde üzüldüm ama olsun canım Allah daha büyük dert vermesin
sakın sakın tatili kendine zehir etme ye iç gez hayatım yaa
haşkaşlı ekmek olmamış ama diyete ısınma evresinde olur :)
geçmiş olsun canım geçen hafta bende sancıdan ölüyordum ama inşallah günahlarımız dökülüyordur bu ağrılarla
çikolata olmasa iyi güzelim
Hadi kurtul şu derslerden de rahata er inşallah :)
salamda yemesen daha iyi diyeti geç sağlıksız bence
canım benim Allah yolunu açık etsin güle güle git güle güle gel
unutma bizleri
yediklerine de dikkat et inşallah tığ gibi geri gel şaşırt bizleri :)

haklısın kuzum inşallah yapıp yazarım yapmadan yazmak istemiyorum sonra yapamıyorum kalıyor falan olmuyor
bir de ben mekikte çok zorlanıyorum ama yapmamda lazım ona denk bi hareket yok mudur acaba canım yaa
o tavukta annemin ısrarı üzerine yedim şekerim herkes yeter artık iyisin zayıflama diyor psikolojik bi baskı var üzarimde zorla yedirmeye çalışıyorlar

bizimkilerde oyle iste,yeter kizim bak diyet zararli hasta olucaksin diyorlar,ama sen kendini mutlu hissedene kadar devammm,aldirma,zaten sporun yararlarini tum dunya bilir,arti ben asssla kimsenin ogun atlamasina,ac kalmasina,sok diyet yapmasina izin vermem burda,katiyyen,saglikli bir sekide guzellesmektir maksatimiz ALLAHin izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…