ne sandin 3 yasina anca anca toparlaniyor,en cok da bir sey giyinirken bir yere giderken bir sey yerken inat ederler,bunla bas etmeyin en guzel yonu ona secim yapma hakki vermektir,o hem bu sekilde ozguvenini gelistirir,hem de inat etmeyi birakir,eger onceden senin verecegin elbisyi giyinip giymeyeceginden suphe ediyorsan onun onune 2 elbise koy ve benim kizim bugun kirmizi olanimi,yoksa sari cizgili olanimi giymek ister de( bu arda cocukla renklerle,sayilarla konusmayi hayatinin bir parcasi haline getir),b sekilde yaptiginda ona secim haki vermis olman onu o kadar mutlu edicekki,bu sorun da bu sekilde ortadan kalkicak,zira 2 yas sendromiu HAAAYIR donemidir,ona hayir demek sansi birakmamak gerekir.
ne sandin 3 yasina anca anca toparlaniyor,en cok da bir sey giyinirken bir yere giderken bir sey yerken inat ederler,bunla bas etmeyin en guzel yonu ona secim yapma hakki vermektir,o hem bu sekilde ozguvenini gelistirir,hem de inat etmeyi birakir,eger onceden senin verecegin elbisyi giyinip giymeyeceginden suphe ediyorsan onun onune 2 elbise koy ve benim kizim bugun kirmizi olanimi,yoksa sari cizgili olanimi giymek ister de( bu arda cocukla renklerle,sayilarla konusmayi hayatinin bir parcasi haline getir),b sekilde yaptiginda ona secim haki vermis olman onu o kadar mutlu edicekki,bu sorun da bu sekilde ortadan kalkicak,zira 2 yas sendromiu HAAAYIR donemidir,ona hayir demek sansi birakmamak gerekir.
saol cnm çok haklısın
bişey yedirmek bişey giydirmek zulüm oldu resmen
ama bu seçimi deneyeceğim inşallah bizdeki hayırı da biraz olsun kırar
alişimiz napıyo bu arada
Türkancım bezi bende deneyeyim diyorum bu ay
sence çok erken mi
bi türlü karar veremiyorum
2 yaşında benim civciv
bu arada duyduğum kadarıyla erkek çocuklar biraz daha zor alışıyormuş tuvalete cnm
Allah yardımcın olsun
gayet iyi canım bir eksik göremedimbugünkü menüm
sabah 2 dilim etimek biraz peynir 1 şekersiz çay
öğle yemekler çok kötüydü
bir kepçe çorba 1 kase cacık 1 dilim ekmek
mecburen ara yaptım
bu mısır-pirinç patlağı varya ondan yedim sadece 2 adet
akşam eşim kızartma istiyo
vazgeçirmem lazım :18:
büyük ihtimalle bezelye olacak
spor olarak 45 dk leslie 15 dk ender saraç
mekik ve ip atlama olacak
birde çamaşır katlama
2 lt suyu geçer çünkü hava çoooook sıcak
2 yeşil çay
aslında akşam yemeğinde ben ekmek yemeği pek yararlı görmüyorum ama bütününe baktığımızda bitter bile dahil olmak üzere güzel bencekahvalti; 1 d.cavdar ekmedi, kk kadar peynir, 1dilim hellim, 1 salatalik, 5zeytin
ara;minicik bitter cikolata,badem
ogle; 2kepce etli corba, 1 d. cavdar
ara; minucuk bitter daha, badem
aksam; turlu, 1dilim ekmek ,meyve
adet donemnde canim coook cikolata ceker ,o yuzden bitterle yatistiriyorum,kucuk 1 kare,ziiira diyet yapmadan onceleri esim hep adet oldugumda boll bol cikolata alirdi cok kan kaybettigim icin,her gun yarisini bitirirdim,7 gune 3 tane falan,o yuzden 70leri gordum zaten,ne sandiniiiiiizzzz....
eleştirmeye bile gerek yok baştan sona yanlış dolu bencesabah:1 bardak ballı lımonlusu,
öğle:1 kase yoğurt 3 dilim kepek ekmeği
ara:1 dilim karpuz,küçük bir avuç fındık
akşam:yok
2litresu,2 kupa yeşil çay,300ip atladım
bugün bu kadar uzgunum iştah yokkk
reçele hiç gerek olmadığını sende biliyosun bence o sebeple güzel diyorum:)canimlariimm kusura bakmayin yaa ders calisiyorum yogun o yüzden ugrayamiyorum ama yarin aksam kurtulmus olucam yine yorumlarimi da yaparim :)
Bugün yedikleriM:
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1 dilim salam, az peynir, 3 zeytin, 2 cay kasigi recel
Ara: activia yogurt ve 5 badem
Ögle: 100 gram kisir, ince dilim karpuz, 2 kare cikolata
Ara: kayisi ile cay bardagi süt
Aksam: yemedim henüz, ama büyük ihtimal 1 tabak taze fasulye ve meyve yerim
Spor: 1 saat hizli yürüyüs
2 bardak yesil cay ve bol su
ayyy ozlemimmm,dondun demeeek,seni gordugume coook sevindimmm,ayrintili yorumlamalarini da ne cok ozlemisim yaa,canim benimm,seni coook opuyrummmtürkancım geldim canım kusura bakma geç oldu biraz
dünden başladım diyetime bugünde devam ama regl olduğum için pek parlak sonuç vermeyecektir yine de üzülmicem tekrar diyete ısınma evresi dün 2 saat hızlı tempolu olmak üzere 4 saat yürüyüş yaptım bugün sporum biberiye yağıyla 40 dk ev temizliği yapmakla sınırlı kaldı sancıdan ötürü:)
sabah 2dl çavdar ekmeği 1 közlenmiş biber peynir domates salatalık ve 1 bardak çay
saat 16:00 sarma be 1 parça hashaşlı ekmek
şuan tokum ama acıkırsam 1 pors. taze fasulye yemeği yiyebilirm
hmmm,menunu begenmedim canim,zira diyet menusunden cok finalleri olan ve ayakustu atistiran bir student menusucanlariimm kusura bakmayin yaa ders calisiyorum yogun o yüzden ugrayamiyorum ama yarin aksam kurtulmus olucam yine yorumlarimi da yaparim :)
Bugün yedikleriM:
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1 dilim salam, az peynir, 3 zeytin, 2 cay kasigi recel
Ara: kayisi ile 1cay bardagi süt
tamam canim,nolucak ,persembeye bildirirsin.kizlaaarrrrr
ben yarin teyzemde kalicam, onunda tartisi yok, carsamba degilde persembe ancak kilo bildirimi yapabilcem, cünkü aksam eve gelince degil de ac karnina tartiliyorum ben hep
kusura bakmayiiiinnn((
selamlar kızlar ..şöyle bir geçmişi okudumda tek kaçak ben değilmişim
neyse benim size bir haberim var...aranızdan geçici bir süre ayrılmak zorundayım canlarımben ağustosda memlekete gitcektim ama annemler arayıp çok ısrar ettiler çarşamba akşamı yola çıkıyorum..biraz kilo verip öyle gitmek istiyodum ama olmadı :26: her sene olduğu gibi yine orada veririm kilolarımı :)
türkancım 1.5 ay kadar dönemicem eğer döndüğümde hala burada olursanız yeniden aranıza dönmek isterim (ALLAH nasip ederse )
bu ani yolculuk nedeniyle 2 gündür deliler gibi hazırlık yapıyorumyoruldum çoookk havada çok sıcak püüff ...
şekerpareler hepinize hayırlı akşamlar diliyorum
önce menü mü yazıyorum sonra da sizinkilere bakıyorum
sabah
1dlm kepek ekmeği
kk peynir
domates
salatalık
2bardak şekersiz çay
öğlen
3kaşık k.fasulye
2kaşık makarna
bir küçük parça fırında tavuk
akşam
1dilim kepek ekmeği
bir ince dilim karpuz
kk peynir
şimdi sahile inip 1.5saat yürüyeceğim
bu günlük bu kadar
hayatım akşam kızartma yemezsen problem yok onun dışında çok güzelbugünkü menüm
sabah 2 dilim etimek biraz peynir 1 şekersiz çay
öğle yemekler çok kötüydü
bir kepçe çorba 1 kase cacık 1 dilim ekmek
mecburen ara yaptım
bu mısır-pirinç patlağı varya ondan yedim sadece 2 adet
akşam eşim kızartma istiyo
vazgeçirmem lazım :18:
büyük ihtimalle bezelye olacak
spor olarak 45 dk leslie 15 dk ender saraç
mekik ve ip atlama olacak
birde çamaşır katlama
2 lt suyu geçer çünkü hava çoooook sıcak
2 yeşil çay
canım 2küçük bitterden bişey olmaz sen zaten hedefine ulaştınkahvalti; 1 d.cavdar ekmedi, kk kadar peynir, 1dilim hellim, 1 salatalik, 5zeytin
ara;minicik bitter cikolata,badem
ogle; 2kepce etli corba, 1 d. cavdar
ara; minucuk bitter daha, badem
aksam; turlu, 1dilim ekmek ,meyve
adet donemnde canim coook cikolata ceker ,o yuzden bitterle yatistiriyorum,kucuk 1 kare,ziiira diyet yapmadan onceleri esim hep adet oldugumda boll bol cikolata alirdi cok kan kaybettigim icin,her gun yarisini bitirirdim,7 gune 3 tane falan,o yuzden 70leri gordum zaten,ne sandiniiiiiizzzz....
ahh be bitanem bu ne çok çok azsabah:1 bardak ballı lımonlusu,
öğle:1 kase yoğurt 3 dilim kepek ekmeği
ara:1 dilim karpuz,küçük bir avuç fındık
akşam:yok
2litresu,2 kupa yeşil çay,300ip atladım
bugün bu kadar uzgunum iştah yokkk
haşkaşlı ekmek olmamış ama diyete ısınma evresinde olur :)türkancım geldim canım kusura bakma geç oldu biraz
dünden başladım diyetime bugünde devam ama regl olduğum için pek parlak sonuç vermeyecektir yine de üzülmicem tekrar diyete ısınma evresi dün 2 saat hızlı tempolu olmak üzere 4 saat yürüyüş yaptım bugün sporum biberiye yağıyla 40 dk ev temizliği yapmakla sınırlı kaldı sancıdan ötürü:)
sabah 2dl çavdar ekmeği 1 közlenmiş biber peynir domates salatalık ve 1 bardak çay
saat 16:00 sarma be 1 parça hashaşlı ekmek
şuan tokum ama acıkırsam 1 pors. taze fasulye yemeği yiyebilirm
çikolata olmasa iyi güzelimcanlariimm kusura bakmayin yaa ders calisiyorum yogun o yüzden ugrayamiyorum ama yarin aksam kurtulmus olucam yine yorumlarimi da yaparim :)
Bugün yedikleriM:
Ara: kayisi ile 1cay bardagi süt
canım benim Allah yolunu açık etsin güle güle git güle güle gelselamlar kızlar ..şöyle bir geçmişi okudumda tek kaçak ben değilmişim
neyse benim size bir haberim var...aranızdan geçici bir süre ayrılmak zorundayım canlarımben ağustosda memlekete gitcektim ama annemler arayıp çok ısrar ettiler çarşamba akşamı yola çıkıyorum..biraz kilo verip öyle gitmek istiyodum ama olmadı :26: her sene olduğu gibi yine orada veririm kilolarımı :)
türkancım 1.5 ay kadar dönemicem eğer döndüğümde hala burada olursanız yeniden aranıza dönmek isterim (ALLAH nasip ederse )
bu ani yolculuk nedeniyle 2 gündür deliler gibi hazırlık yapıyorumyoruldum çoookk havada çok sıcak püüff ...
humeyracigim,oglen tavugu salata,meyve veya yogurtla degistirseydin bu 4 4luk bir mrnu olurdu benimcin,.aksam da en sevdiyim karpuz peynir ekmek,iftarda pek severim.yalniiiz suyunu cayini ve bolgesel sporunu goremiyorum,isterseniz 5 saat yuruyus yapin,ama en azindan bir 30 mekik,veya spoali hareket,lesli falan olsa ben o gune bayiliyorum iste,ortaya karisik durumlari yani
haklısın kuzum inşallah yapıp yazarım yapmadan yazmak istemiyorum sonra yapamıyorum kalıyor falan olmuyor
bir de ben mekikte çok zorlanıyorum ama yapmamda lazım ona denk bi hareket yok mudur acaba canım yaa
o tavukta annemin ısrarı üzerine yedim şekerim herkes yeter artık iyisin zayıflama diyor psikolojik bi baskı var üzarimde zorla yedirmeye çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?