Turkan88'in Diyet Günlüğü

olurum neden olmamayım ki:)
.........................................

selam ben diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum 2 aydır 10 kiloya yakın verdim son 6 kilom kaldı. topik açtım hatta oraya listemi yaptıklarımı yazmaya başladım hergün.

bende varım bende
6-7 kilo daha vermem lazım

biz varız ama ev sahibi yok ortalıkta:)

bende bende benıde ekleyın ya....
64 kıloyum 57 olmak ıstıorum
neler yapcaz onlarımı paylascaz hanımlar

tamam hadi benim hedefimide ekleyin 60
yediklerimi artık burdan paylaşırım bende

kilo 65 hedef 58

Gruba yazılabiliyor muyuz.

62 kiloyum hedefim 57 27.04 başlama tarihim.

ben de sekerli sakız çiğniyorum harika suan 63 üm 4 kilo daha versem süper olcak Allahım dayanma gücü ver hepimize:))

ay bu donem çabuk geçsin bi zahmet insanın motivasyonunu düşürüo

SIMDILIK ESKILERI EKLEDIM,ARTIK YARIMIZ HEDEFIMIZE ULASTIK,YARIMIZ DA 1 ADIMLIKDAYIZ ALLAHin izni ile,darisi yenilerin basina,sizleri cok opuyorum,iyi geceler

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım
allah birlikte uzun ömürler nasip etsin size

Nurgül sana leslie 48 dk link atmıştım gördün mü?

iyi tatillerrrr
bende 28 ağustosta balayında olacağüım Antalyada

ayyy imrendim sana yaa
daralt canım iyi bir terziye yaptır ama

bu arada kızlar menülerimizin çoğu güzel
Fehiye ve Türkan siizn maşşalahlarınız var

yaaa bi taraftan ailenin yanina gittigincin cook sevindim bi taraftan da coook uzuldum,vallahi,seni cok sevdim,yolun acik olsun.ALLAHa emanet olun.cok opuyorum[/QUOTE]
canım benim bende burayı sizleri gerçekten sevdim ..kanım hemencecik ısındı size..kısmet işte inşallah hayırlı haberlerle yeniden görüşürüz :) ALLAH 'a emanet olun ..kendinize çok ama çok iyi bakın .. ( hakkınızıda helel edin )..

inşallah canım yaa :) teşekkür ederim bitanem

Gürkan Kubilay Yağ yakan sebze ve meyveler

Yağ yakan sebze ve meyveler

Papaya: Sindirim sistemini aktive ediyor.

Ananas: Sindirim sistemini güçlendiriyor.

Karpuz: Kalori açısından oldukça fakir bir meyve. Vücuttaki fazla suyun dışarıya atılmasını sağlıyor.

Kuşkonmaz: Vücuttaki fazla suyu dışarıya atan en etkili sebze.

Patates: Bağ dokusunda birikmiş olan fazla suyu içeriyor.

Enginar: Vücuttaki fazla suyu dışarıya atıyor ve tuzun olumsuz etkilerini en aza indiriyor.

Domates: İçeriğindeki C vitamini cildi sıkıştırıcı etki gösteriyor.

Kereviz: Böbreklerin işlevini güçlendiriyor ve toksik maddelerin dışarıya atılmasını sağlıyor.

Brokoli : Vücut ısısını artırarak yediklerinizi çabuk yakmanızı sağlar

Bürüksel lahanası : Hem çözünür posa hem de çözünmez posa olmak üzere yüksek posa içeriğine sahiptir. Bu sayede tokluk hissi vererek açlığı dengeler

Havuç : Kansere karşı etkili olduğu gibi cildin kurumasını da engelliyor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

Kereviz: A, B ve C vitaminleri ile başta fosfor olmak üzere çinko, bakır, mangan ve selenyum minerallerini içerir.

Salatalık : İdrar söktürücü ve kanı temizleyicidir. Bağırsakları yumuşatır ve kabızlığı giderir.

Patlıcan: A, C ve B vitaminleri ile kalsiyum, fosfor ve demir mineralleri içerir.Bağırsakları yumuşatır ve idrar söktürür

Kıvırcık salata: Kalsiyum minerali ile A ve C vitaminleri açısından zengin bir sebzedir. Ayrıca B, D, E vitaminleri ve demir, sodyum, bakır, iyot, fosfor ve çinko mineralleri içerir. Sindirimi kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür. Kabızlığı giderir. Vücuttaki zararlı maddelerin uzaklaştırılmasına yardımcı olur

Ispanak : Sindirimi kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür. Hemoroite (Basur) iyi gelir.

Kabak: İdrar söktürür ve kabızlığı giderir. Mide ve bağırsakları yumuşatır.

devamını oku: mucize iksirler: Gürkan Kubilay mucize iksirler: Gürkan Kubilay

şunu gördüm ki sen bu işi çözmüşsün diyecek tek kelime harika

türkanım canım leslie ye dönücem de şimdi regliyken insan rahat yapamıyo hareketleri en geç perşembe lesliyle randevum var ama:)

Son düzenleme:
yaaa bi taraftan ailenin yanina gittigincin cook sevindim bi taraftan da coook uzuldum,vallahi,seni cok sevdim,yolun acik olsun.ALLAHa emanet olun.cok opuyorum
canım benim bende burayı sizleri gerçekten sevdim ..kanım hemencecik ısındı size..kısmet işte inşallah hayırlı haberlerle yeniden görüşürüz :) ALLAH 'a emanet olun ..kendinize çok ama çok iyi bakın .. ( hakkınızıda helel edin )..

inşallah canım yaa :) teşekkür ederim bitanem [/QUOTE]

yolun acik olsun gulsenim,seni ozliycez,hele fehife gelsin bak o da gittigine nasil uzulucak.

yaaa ben çokk üzüldüm ama şimdi insallah döndüğünde yıne hepimiz burada olacağız çunku bu bızı hayatımızın bır parcası olmalı bıtanem sağlıcakla gıt gel yolunuz açık olsun tatlım

yaa vallahı menun süper aferin yuruyüş yapmanı da cok takdir ettim benımde aletim geldi akşam yarından ıtıbaren insallah başlıycam yapmaya kızlar:)

Allah yuzunu güldürsün canım bır ömur mutluluklar sana canım:)

Beli incelten tarif - Mehmet Öz

Beli incelten tarif - Mehmet Öz

ABD’de sunduğu beslenme programı Emmy Ödüllü alan Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, beli inceltmek için her ögünde 1 porsiyon baklagil yenmesini tavsiye ediyor.

Prof. Dr. Mehmet Öz çözülebilir lifler bakımından zengin olan fasulye ve börülce gibi baklagillerin haşlanıp yemeklere eklenmesini tavsiye etti.

Prof. Dr. Mehmet Öz, her öğünde bir avuç haşlanmış baklagil tüketmenin yağ yakımını hızlandırdığını ve alınan yağların depolanmasını engellediğini belirtti.

Mehmet Öz böylece karnın bir haftada düzleşeceğini de belirtti. Prof. Dr. Mehmet Öz inatçı yağlarını eritmek isteyen kişiler için bir de kurabiye tarifi verdi. Kurabiyenin içinde ise, nohut, fasulye ve bol lif bulunuyor. Lif bel ve karın bölgesinde tutulan yağları harekete geçirerek çözülmelerinde büyük rol oynuyor.

Mucize tarifi

Prof. Dr. Mehmet Öz'den pratik baklagil kurabiyesinin tarifi:

Malzemeler:

* 1 veya 2 konserve fincan kadar haşlanmış nohut,
* 2 rendelenmiş havuç,
* 2 çay kaşığı maya,
* 1 çay kaşığı zeytinyağı,
* tuz ve karabiber

Hazırlanışı: Malzemeleri büyük bir kabın içinde mikserden geçirin. Hamurumsu bir kıvam elde edildikten sonra kurabiye kaplarına kaşıkla tek tek yerleştirilen hamurlar, üstünde toplamda içine 2 çay kaşığına denk gelecek kadar haşhaş eklenerek hazır hale getirin. Ardından 180 dereceye ayarlı fırında yarım saat pişirin.

devamını oku: Beli incelten tarif - Mehmet Öz - mucize iksirler Beli incelten tarif - Mehmet Öz - mucize iksirler

Gülşene çokk üzüldüm umarım sağ salım gidip gelırler tekrar görüşürüz ınsallah cok tatlı bır bayan
bu arada özlemciğim hoşgeldin güzelim menune de bayıldım çok hızlı basladın insallah istediğin kıloya bır an önce ulasırsın
haa bu arada kızceler hanı demiştim ya 1 top dondurma yıycem dıye hem bır top dondurma hem de tavuk ızgara yedim yaaa zaten akşam yoktu bılıyorsunuz kızdınız mı???:26:

sakamisin kizim,bidaha oyle menu gormeyeyim

bitanem sıcakkanlı arkadaşım benim hiç üzülme Allah ın izniyle yine görüşürüz inşallah..sanada şimdiden iyi tatiller canım ..çocuklarına ve kendine çok iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…