.........................................olurum neden olmamayım ki:)
selam ben diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum 2 aydır 10 kiloya yakın verdim son 6 kilom kaldı. topik açtım hatta oraya listemi yaptıklarımı yazmaya başladım hergün.
bende varım bende
6-7 kilo daha vermem lazım
biz varız ama ev sahibi yok ortalıkta:)
bende bende benıde ekleyın ya....
64 kıloyum 57 olmak ıstıorum
neler yapcaz onlarımı paylascaz hanımlar
kızlar günaydınnn,
benide alın aranıza uzun zamandır 6-7 kilo vermek istiyorum
kilo 61,5 hedef 55
hadi bakalım
benim de problemim göbek doğumdan sonra toparlayamadım bi türlü
bana spor programınız hakkında bilgi verirmisiniz kızlar mesela neler yapıyosunuz toplam kaç kere kaç dk sürüyo falan
tamam hadi benim hedefimide ekleyin 60
yediklerimi artık burdan paylaşırım bende
kilo 65 hedef 58
Gruba yazılabiliyor muyuz.
62 kiloyum hedefim 57 27.04 başlama tarihim.
ben de yaklasık 1 aydır diet yapıyorum toplamda 8 kilo fazlam var biraz geç kilo veriyorum ben de tatlıya dayanamıyorum ama ben soyle bir sey yaptım 7 günde bir kendime ödül veriyorum o gün istediğimi yıyorum sonraki gün tekrar baslıyorum diete böylece sıkılmıyorum dietten bi ara cok güzel ip atlıyordum mesela 300 atlıyorsam diğer gün 320 atlıyordum ancak bileğimi burktum daha yeni iyilestim tekrar istiyorum atlamayı ama korkuyorum doğrusu dijital ip almıstım oysa
ben de sekerli sakız çiğniyorum harika suan 63 üm 4 kilo daha versem süper olcak Allahım dayanma gücü ver hepimize:))
ay bu donem çabuk geçsin bi zahmet insanın motivasyonunu düşürüo
kızlar benide alın aranıza bende başlayalı 13 gun oluyor 63ten 60a inebildim anca sporda yapıyorum ..yeşil çayda içiyorum bu hafta durdu sankım ama kilo vermem.regl donemının yaklaşmasından kanımca yani umarım öyledir:44:
kızlar benide alın aranıza bende başlayalı 13 gun oluyor 63ten 60a inebildim anca sporda yapıyorum ..yeşil çayda içiyorum bu hafta durdu sankım ama kilo vermem.regl donemının yaklaşmasından kanımca yani umarım öyledir:44:
hadi bana EYVALLAH,yarina kadar INSAALLAH
kızlar bugün çok yoruldum ayaklarıma kara sular indi
ama menümü yazmadan uyumak istemedim
sabah
1tane ev yapımı küçük açma
kk peynir
3zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay
öğlen
bir tane çiğköfte dürüm
ayran
akşam
eve geç geldim o yüzden sadece 2dilim kavun yedim
kızlar ben bugün menümü yazmasam iyi olur çünkü bugün erkek arkadaşımla 3.yılımız bitiyorbizim için özel bi gün o yüzden pasta falan yaptım
birazdan çıkacağım
sabahtan beri pastayla uğraşıyorum :) o yüzden ancak bakabildim
kızlar dün akşamki sporum 30 dk leslie
15 dk ender saraç
50 tane ip
50 de işyerinde 100 ip toplamda
bugünkü menüm
sabah domates sucuk:26: 1 parça peynir 2 dilim ekmek
kahvaltıyı geç yaptık o yüzden öğle bişey yemedim
akşama misafirim var
akşam menümü de sonra yazarım güzeller
iyi tatillerrrrkızlarr haftaya cumartesi sabah çokk erken yola cıkıyoruz insallah 1 gece konya da kalacağız yer ayırtık öğretmen evınden sonra tekrar kalkıp yola düşeceğiz Antalya ya dönuste de 1 gece konya da kalacağız eşim araba kullandığı için dinlenmesi lazım malum Elazığ Antalya arası 15 saat sürüyor eşim dönuşte kapadokya ya da uğrarız diyor bu hafta valiz hazırlıycam,evi temızlıycem,ağda yapacam utu falan yapacağım yolluk hazırlamam lazım alışveriş bıttı sadece cocuklara plaj terliği kaldı o kadar geri her sey tamam yanı ha bır de yarın göz doktoruna gideceğim gözlüğümü değiştircem insallah bakalım yaaa bır suru iş yanı haa yardıma gelın haaaa
ay benim giyinecek biseyim kalmaidi pantolon kismindan,istanbuldan 1 ay once aldiklarim da boll.28 bedene dustum,hepsi de 29.30 da var eskiler,onlarin yanina bile yaklasamiyorum,napsam acaba terzi dedi ki getir hepsini 1 beden kuculturum ama bozulurlar diye de korkuyorum.
MASAALLAH LA KUVVETE ILLA BILLAH.
hayatım akşam kızartma yemezsen problem yok onun dışında çok güzel
canım 2küçük bitterden bişey olmaz sen zaten hedefine ulaştın
çok kasmana gerek yok bence
ahh be bitanem bu ne çok çok az
Allah muhafaza sağlığından olursun dikkat et kendine
gözlerin içinde üzüldüm ama olsun canım Allah daha büyük dert vermesin
sakın sakın tatili kendine zehir etme ye iç gez hayatım yaa
haşkaşlı ekmek olmamış ama diyete ısınma evresinde olur :)
geçmiş olsun canım geçen hafta bende sancıdan ölüyordum ama inşallah günahlarımız dökülüyordur bu ağrılarla
çikolata olmasa iyi güzelim
Hadi kurtul şu derslerden de rahata er inşallah :)
salamda yemesen daha iyi diyeti geç sağlıksız bence
canım benim Allah yolunu açık etsin güle güle git güle güle gel
unutma bizleri
yediklerine de dikkat et inşallah tığ gibi geri gel şaşırt bizleri :)
Türkan Albüm yaptım bindallımı bakarmıısn beğencekmisin?
şunu gördüm ki sen bu işi çözmüşsün diyecek tek kelime harikaşekerpareler hepinize hayırlı akşamlar diliyorum
önce menü mü yazıyorum sonra da sizinkilere bakıyorum
sabah
1dlm kepek ekmeği
kk peynir
domates
salatalık
2bardak şekersiz çay
öğlen
3kaşık k.fasulye
2kaşık makarna
bir küçük parça fırında tavuk
akşam
1dilim kepek ekmeği
bir ince dilim karpuz
kk peynir
şimdi sahile inip 1.5saat yürüyeceğim
bu günlük bu kadar
canım benim bende burayı sizleri gerçekten sevdim ..yaaa bi taraftan ailenin yanina gittigincin cook sevindim bi taraftan da coook uzuldum,vallahi,seni cok sevdim,yolun acik olsun.ALLAHa emanet olun.cok opuyorum
yaaa ben çokk üzüldüm ama şimdi insallah döndüğünde yıne hepimiz burada olacağız çunku bu bızı hayatımızın bır parcası olmalı bıtanem sağlıcakla gıt gel yolunuz açık olsun tatlımselamlar kızlar ..şöyle bir geçmişi okudumda tek kaçak ben değilmişim
neyse benim size bir haberim var...aranızdan geçici bir süre ayrılmak zorundayım canlarımben ağustosda memlekete gitcektim ama annemler arayıp çok ısrar ettiler çarşamba akşamı yola çıkıyorum..biraz kilo verip öyle gitmek istiyodum ama olmadı :26: her sene olduğu gibi yine orada veririm kilolarımı :)
türkancım 1.5 ay kadar dönemicem eğer döndüğümde hala burada olursanız yeniden aranıza dönmek isterim (ALLAH nasip ederse )
bu ani yolculuk nedeniyle 2 gündür deliler gibi hazırlık yapıyorumyoruldum çoookk havada çok sıcak püüff ...
yaa vallahı menun süper aferin yuruyüş yapmanı da cok takdir ettim benımde aletim geldi akşam yarından ıtıbaren insallah başlıycam yapmaya kızlar:)şekerpareler hepinize hayırlı akşamlar diliyorum
önce menü mü yazıyorum sonra da sizinkilere bakıyorum
sabah
1dlm kepek ekmeği
kk peynir
domates
salatalık
2bardak şekersiz çay
öğlen
3kaşık k.fasulye
2kaşık makarna
bir küçük parça fırında tavuk
akşam
1dilim kepek ekmeği
bir ince dilim karpuz
kk peynir
şimdi sahile inip 1.5saat yürüyeceğim
bu günlük bu kadar
hayırlısı olsun canım
allah birlikte uzun ömürler nasip etsin size
Nurgül sana leslie 48 dk link atmıştım gördün mü?
iyi tatillerrrr
bende 28 ağustosta balayında olacağüım Antalyada
ayyy imrendim sana yaa
daralt canım iyi bir terziye yaptır ama
bu arada kızlar menülerimizin çoğu güzel
Fehiye ve Türkan siizn maşşalahlarınız var
seni coook iyi anliyorum,ben yerimden bile kipirdayamiyorum.şunu gördüm ki sen bu işi çözmüşsün diyecek tek kelime harika
türkanım canım leslie ye dönücem de şimdi regliyken insan rahat yapamıyo hareketleri en geç perşembe lesliyle randevum var ama:)
tavuk doğru bi tercih olmuşhaa bu arada kızceler hanı demiştim ya 1 top dondurma yıycem dıye hem bır top dondurma hem de tavuk ızgara yedim yaaa zaten akşam yoktu bılıyorsunuz kızdınız mı???:26:
Gülşene çokk üzüldüm umarım sağ salım gidip gelırler tekrar görüşürüz ınsallah cok tatlı bır bayan
bu arada özlemciğim hoşgeldin güzelim menune de bayıldım çok hızlı basladın insallah istediğin kıloya bır an önce ulasırsın
haa bu arada kızceler hanı demiştim ya 1 top dondurma yıycem dıye hem bır top dondurma hem de tavuk ızgara yedim yaaa zaten akşam yoktu bılıyorsunuz kızdınız mı???:26:
sakamisin kizim,bidaha oyle menu gormeyeyim
Gülşene çokk üzüldüm umarım sağ salım gidip gelırler tekrar görüşürüz ınsallah cok tatlı bır bayan
bu arada özlemciğim hoşgeldin güzelim menune de bayıldım çok hızlı basladın insallah istediğin kıloya bır an önce ulasırsın
haa bu arada kızceler hanı demiştim ya 1 top dondurma yıycem dıye hem bır top dondurma hem de tavuk ızgara yedim yaaa zaten akşam yoktu bılıyorsunuz kızdınız mı???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?