Turkan88'in Diyet Günlüğü

bitanem sıcakkanlı arkadaşım benim hiç üzülme Allah ın izniyle yine görüşürüz inşallah..sanada şimdiden iyi tatiller canım ..çocuklarına ve kendine çok iyi bak

Ay böyle veda edermiş gibi konuşma vallahı üzülüyorum sen de çok tatlıısın yaa çok alışmıstım sana bak ne olursun döner dönmez hemen gel tamam mıı söz mu??

Türkanciigiim sen hani yag karisimi sürüyorsan ya bacagina spor yapmadan önce, ben aradim ama bulamadim o yazini :S

tekrar yazabilirmisin onu vaktin olunca?

Gülşenım tekrar hayılı yolculuklar Allah yoluuzu açık etsin canım bızleri unutma tamam mı??Döndüğünde insallah burada olacağız beklıyoruz senı unutma tamam mı???

Kızlarrr herkese iyi geceler ben çok yorgunum bıraz da Gülşenın gitmesi üzdü benı herkese hayırlı akşamlar Allaha emanet olun canlarr.

baktim bitanem coook begendim.cok guzeller canim,her seyini tamamlamis gibisin.

Şükür canım bitti gibii

Bugün menüm
Sabah
1 dilim börek peynirli
1bardak bitki çayı
1domates-salatalık

öğlen
Börek yediğim için
activa çilekli yoğurt ile light yoğurtu karıştırdım
2yemek kaşığı müsli ilave ettim

akşam
1 balık cipura
5 kalamar
1 soda
1dlmden az kek

şimdide sporuma gidiyorum
leslie
yağlarımıda sürdüm ohhh ohhhh
2,5 lt su
3 kupa çay

canım benım ben senı ve menunu çok beğendim masallahın var afferin sana tam gaz devam:)

supersin canim.MASAALLAH

Ya keske sıhır yapa bılsem de parmagımı bı sıklattıgımda evler,utu,her sey hallola.tamam yemek bana kalsın,zaten yemek yapmaktan zevk alıyorum,ama dıgerlerı....

sagol bitanemm...ogle yemegimi yaptim,firinda sigara boregi pisirip firina surdum,banyo,tuvaleti temizledim,evi toparladim,baba ogulun kahvaltisini verdim,onuda toparladim,geldim ki bi sohpet edelim kimseler yookkk

Canım ayy bende böyle olcam+ işe gitcem birde offf nasıl yetişcem bilemiyorummm

Yarın Dr randevum var Kadın doğum
Doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum
ama kısa bir süre 1-2 ay daha sonra eşim koruncak
kilo alımımda problem olur mu
kullananlar hep kilo almış ama kilo aldırır diye birşey yazmıyor int
kafam çok karıştı:44:

Son düzenleme:
Ya keske sıhır yapa bılsem de parmagımı bı sıklattıgımda evler,utu,her sey hallola.tamam yemek bana kalsın,zaten yemek yapmaktan zevk alıyorum,ama dıgerlerı....

sagol bitanemm...ogle yemegimi yaptim,firinda sigara boregi pisirip firina surdum,banyo,tuvaleti temizledim,evi toparladim,baba ogulun kahvaltisini verdim,onuda toparladim,geldim ki bi sohpet edelim kimseler yookkk

maşallah bacım yaaa bu ne hamaratlık böyle
evlilik çok güzel ama bunlarda zor yanları işte
ben şimdi keyfim gelirse yaparım yoksa yapmam ama evlenince işler değişecek mecburen ben yapacağım
zor vallahi

benimde kafamı karıştırıyor bu nokta canım yaaa
şimdi kilo vermek için o kadar uğraşıyoruz herkes diyor doğum kontrol hapları kilo yapıyor diye
evlenir evlenmez hoppp kilolar gelsin istemiyorum
daha sonra eşim kullanacak demişin erkeklerinde mi kullandığı hap falan var(hiç bilmediğim için soruyorum )

Canım eşim koruncak daha sonra
Bende evlendikten sonra kilo almak istemiyroum bunun için kocamla şimdiden anlaştım
haftanın 3 günü akşamları sadece çorba ve salata
1 gün ızgara balık
1 gün sebze
2 günde o ne isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…