Turkan88'in Diyet Günlüğü

bende şimdiden senin gibi diyorum canım
akşam en geç yaz günleri8 de kış günleri 6da yemek yenilecek
sebze ağırlıklı olacak falan diye
eşinin korunması çok kesin çözüm değil ama canım
bikaç arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyor hiç kilo almadılar
galiba o da bünyeye göre değişiyor
ama benim bünye eminim kilo alanlardan olur

bende şimdiden senin gibi diyorum canım
akşam en geç yaz günleri8 de kış günleri 6da yemek yenilecek
sebze ağırlıklı olacak falan diye
eşinin korunması çok kesin çözüm değil ama canım
bikaç arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyor hiç kilo almadılar
galiba o da bünyeye göre değişiyor
ama benim bünye eminim kilo alanlardan olur

bu arada bindallı fotograflarına bohçalarınıza bayıldım
kusursuz olmuş maşallah bayıldım canım
çok güzel güle güle kullan

bu arada bindallı fotograflarına bohçalarınıza bayıldım
kusursuz olmuş maşallah bayıldım canım
çok güzel güle güle kullan

zayıflayanlarda varmış ama bende kesin kilo alırım
şimdiden ipleri sıkı tutmak lazım canım
ama dikkat etmemiz lazım yaa özellikle evlendikten sonra kilo alan çok
ama hem ev işi hem iş hem koca bebeğe bak beni yorar herhalde
zyıflayada bilirim

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun

aaayy ne güzel benim hiçç böyle sorunum olmadı hayatımda korunmadım eşim de bu durumdan çok memnunnnnn
sebebi benım hormonel bozukluğum var asla tedavisiz hamıle kalamam 2 çocuğumda tüp bebek bılıyorsunuz vallahı allah yardımcınız olsun zor mesele yaa

heralde p....kullanacak ne bıleyım ben de hıçç bılmıyorum korunmadığımız için.)

Evet yaa çok zor mesele
işte belki bendede bu sorun var ama bilmiyorum
işte yarın bi dok gideyimde öğreneyim
evet p.. kullancak

fehiyem gerçekten bi alemsin
maşallah bu durumun bile iyi yönlerini görüp mutlu oluyorsun
iyiymiş sizinki gerçekten ohhh hiç düşünmüyorsunuz ya bi kaza olursa diye

denizi özledim
cigeri nasil psiriyorsun ben bi türlü becermedim de hep kuru oluyor.

sagol bitanemm...ogle yemegimi yaptim,firinda sigara boregi pisirip firina surdum,banyo,tuvaleti temizledim,evi toparladim,baba ogulun kahvaltisini verdim,onuda toparladim,geldim ki bi sohpet edelim kimseler yookkk

valla bende evi nasil hale yola koyacagim diye kara kara düsünüyorum , badana boya yaptiracagiz güya halilarda yikanacak cam kapi ramazana girmeden hepsini halletmek istiyorum ama esim sadece hafta sonu evde oldugu icin cok zor olacak benim icin , bi de hic halim yok sabah cocugu disari cikarim dedim habire oturacak yer aradim valla yaslandim sanki

evet insan bi sekilde aliyor dikkat et , ben düügn arifesinde kilo almistim artik düsün , cünkü cok kosturuyordum , cok acikip cok yiyordum, birde hep disarda isim olyordur dolasyila yemekde disarda kola v.s 56 yi buldum , evlendim 3 ay hicbisey yapmadim 63 kilo ya ciktim bu kiloyla hamile kaldim .

sen sen hamile kalana kadar bi kilo bile alma , yani zayif olarak hamile kal. hamilelikte de 12 siniri asmamaya gayret et.
sonra görüyorsun iste kilo vermek icin ac bilac dolasiyoruz.

benim sabahki menüm beyaz peynir domates salatalik yarim dilim tam tahilli ekmek , yaninada limonlu cay, diyet yaptigimdan degil ama kendimi salmamak icin yaziyorum bunlari.

yarın mı yola çıkıyorsun Gülşenım???
çarşamba akşamı 7 de çıkıyorum yola..aileme süpriz yapıcam onlar temmuzda gidicem diye biliyolar :) heyecanlıyım baya bakalım nasıl tepki verecekler birden karşılarında görünce
Gülşenım tekrar hayılı yolculuklar Allah yoluuzu açık etsin canım bızleri unutma tamam mı??Döndüğünde insallah burada olacağız beklıyoruz senı unutma tamam mı???

unuturmuyum hiç fehiyem döner dönmez buradayım Allah ın izniyle

ben bugünden sonra giremem artık bi dünya işim var alacaklarım var dönünce görüşmek üzere hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...haels-30-day-shred-egzersiz-programi-121.html

forumlara bakarken bu topiği gördüm
araştırdım baya faydasını görenler var
pzt itibaren yapmaya başlayacağım

canimm bende iki ay önce tam olarak "diyete" basladigimda bununla baslamistim. evet cok faydali, ilk hafta ama okadar cok tutulmustum ki, heryerim agiriyodu, merdivenleri cikip inerken hele ölüyorrdumm ama tabi 1 hafta sonra alistim agri fln kalmadi...
artik havalar güzel oldugu icin disarda yürüyüsü tercih ediyorum o yüzden pek yapmiyorum artik..

cnm gayet iyi 4 saat yürüyüş süper hatta :)))

cnm bencede öğrenci menüsü olmuş ama ders çalışırken enerji lazım cnm :)

cnm bende hem sevindim hem üzüldüm güle güle git gel inşallah

evet cnm hem makarna hem tavuk çok olmuş ama sporla eritmişsindir

evet cnm çoooook teşekkürler onu yapıyorum ben artık :)))

ya niye kızalım cnm gayet iyi olmuş bi daha sakın böyle yapma hasta olursun Allah korusun

gayet iyi cnm bu arada bindallına bayıldım çok çok yakışmış cnm Allah nazarlardan saklasın

ayy ben başlıyayım buna allahın izni ile
biraz araştırdımda baya fark ediyor yaa
sıkılaşmam laızm benimde

Çok soal canım teşekkür ederim
İzmirdemisin??

fehiyem gerçekten bi alemsin
maşallah bu durumun bile iyi yönlerini görüp mutlu oluyorsun
iyiymiş sizinki gerçekten ohhh hiç düşünmüyorsunuz ya bi kaza olursa diye
nasıl olsun Hümeyracığım ben 9 senedir evliyim ve hiçç korunmadım ben esime nısanlıyken durumumu anlattım ben adet olmak için bile ilaç içiyorum gınera diye bı ılaç içmesem asla adet olamam canım mesela o ılaç bıraz kılo da aldırıyor ben 8 aydır atmıyorum ilacı 8 aydır da adet olmamaısım sakın korkmyaın hamıle değilim:))

inanmıyorum ne kadar çok rahatsız olmussun yaa vallahı üzüldüm sana çok geçmiş olsun Allah şifalar versin canım yormadan kendini azar azar yap işlerini bir sey olma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…