Canım eşim koruncak daha sonra
Bende evlendikten sonra kilo almak istemiyroum bunun için kocamla şimdiden anlaştım
haftanın 3 günü akşamları sadece çorba ve salata
1 gün ızgara balık
1 gün sebze
2 günde o ne isterse
Canım eşim koruncak daha sonra
Bende evlendikten sonra kilo almak istemiyroum bunun için kocamla şimdiden anlaştım
haftanın 3 günü akşamları sadece çorba ve salata
1 gün ızgara balık
1 gün sebze
2 günde o ne isterse
bende şimdiden senin gibi diyorum canım
akşam en geç yaz günleri8 de kış günleri 6da yemek yenilecek
sebze ağırlıklı olacak falan diye
eşinin korunması çok kesin çözüm değil ama canım
bikaç arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyor hiç kilo almadılar
galiba o da bünyeye göre değişiyor
ama benim bünye eminim kilo alanlardan olur
bu arada bindallı fotograflarına bohçalarınıza bayıldım
kusursuz olmuş maşallah bayıldım canım
çok güzel güle güle kullan
aaayy ne güzel benim hiçç böyle sorunum olmadı hayatımda korunmadım eşim de bu durumdan çok memnunnnnnyarın dr randevum var kadın doğum
doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum
ama kısa bir süre 1-2 ay daha sonra eşim koruncak
kilo alımımda problem olur mu
kullananlar hep kilo almış ama kilo aldırır diye birşey yazmıyor int
kafam çok karıştı:44:
heralde p....kullanacak ne bıleyım ben de hıçç bılmıyorum korunmadığımız için.)benimde kafamı karıştırıyor bu nokta canım yaaa
şimdi kilo vermek için o kadar uğraşıyoruz herkes diyor doğum kontrol hapları kilo yapıyor diye
evlenir evlenmez hoppp kilolar gelsin istemiyorum
daha sonra eşim kullanacak demişin erkeklerinde mi kullandığı hap falan var(hiç bilmediğim için soruyorum)
aaayy ne güzel benim hiçç böyle sorunum olmadı hayatımda korunmadım eşim de bu durumdan çok memnunnnnn
sebebi benım hormonel bozukluğum var asla tedavisiz hamıle kalamam 2 çocuğumda tüp bebek bılıyorsunuz vallahı allah yardımcınız olsun zor mesele yaa
heralde p....kullanacak ne bıleyım ben de hıçç bılmıyorum korunmadığımız için.)
aaayy ne güzel benim hiçç böyle sorunum olmadı hayatımda korunmadım eşim de bu durumdan çok memnunnnnn
sebebi benım hormonel bozukluğum var asla tedavisiz hamıle kalamam 2 çocuğumda tüp bebek bılıyorsunuz vallahı allah yardımcınız olsun zor mesele yaa
heralde p....kullanacak ne bıleyım ben de hıçç bılmıyorum korunmadığımız için.)
şekerlerrr
napıyosunuz bakalım
dün civcivimi denize götürdük
önce çok sevdi sonra korktu ama :))))
menüm o yüzden baya bi dengesiz
sabah yarım simit 1 şekersiz çay 3 yeşil zeytin
öğle 1 patatesten bol yeşillikli salata bir küçük dolma
akşam ayran ve 3 yk ciğer az lavaş
spor olarak bol bol sudaydım :)
sagol bitanemm...ogle yemegimi yaptim,firinda sigara boregi pisirip firina surdum,banyo,tuvaleti temizledim,evi toparladim,baba ogulun kahvaltisini verdim,onuda toparladim,geldim ki bi sohpet edelim kimseler yookkk
bende şimdiden senin gibi diyorum canım
akşam en geç yaz günleri8 de kış günleri 6da yemek yenilecek
sebze ağırlıklı olacak falan diye
eşinin korunması çok kesin çözüm değil ama canım
bikaç arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyor hiç kilo almadılar
galiba o da bünyeye göre değişiyor
ama benim bünye eminim kilo alanlardan olur
çarşamba akşamı 7 de çıkıyorum yola..aileme süpriz yapıcam onlar temmuzda gidicem diye biliyolar :) heyecanlıyım baya bakalım nasıl tepki verecekler birden karşılarında görünceyarın mı yola çıkıyorsun Gülşenım???
Gülşenım tekrar hayılı yolculuklar Allah yoluuzu açık etsin canım bızleri unutma tamam mı??Döndüğünde insallah burada olacağız beklıyoruz senı unutma tamam mı???
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...haels-30-day-shred-egzersiz-programi-121.html
forumlara bakarken bu topiği gördüm
araştırdım baya faydasını görenler var
pzt itibaren yapmaya başlayacağım
türkancım geldim canım kusura bakma geç oldu biraz
dünden başladım diyetime bugünde devam ama regl olduğum için pek parlak sonuç vermeyecektir yine de üzülmicem tekrar diyete ısınma evresi dün 2 saat hızlı tempolu olmak üzere 4 saat yürüyüş yaptım bugün sporum biberiye yağıyla 40 dk ev temizliği yapmakla sınırlı kaldı sancıdan ötürü:)
sabah 2dl çavdar ekmeği 1 közlenmiş biber peynir domates salatalık ve 1 bardak çay
saat 16:00 sarma be 1 parça hashaşlı ekmek
şuan tokum ama acıkırsam 1 pors. taze fasulye yemeği yiyebilirm
canlariimm kusura bakmayin yaa ders calisiyorum yogun o yüzden ugrayamiyorum ama yarin aksam kurtulmus olucam yine yorumlarimi da yaparim :)
Bugün yedikleriM:
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1 dilim salam, az peynir, 3 zeytin, 2 cay kasigi recel
Ara: activia yogurt ve 5 badem
Ögle: 100 gram kisir, ince dilim karpuz, 2 kare cikolata
Ara: kayisi ile 1cay bardagi süt
Aksam: yemedim henüz, ama büyük ihtimal 1 tabak taze fasulye ve meyve yerim
Spor: 1 saat hizli yürüyüs
2 bardak yesil cay ve bol su
selamlar kızlar ..şöyle bir geçmişi okudumda tek kaçak ben değilmişim
neyse benim size bir haberim var...aranızdan geçici bir süre ayrılmak zorundayım canlarımben ağustosda memlekete gitcektim ama annemler arayıp çok ısrar ettiler çarşamba akşamı yola çıkıyorum..biraz kilo verip öyle gitmek istiyodum ama olmadı :26: her sene olduğu gibi yine orada veririm kilolarımı :)
türkancım 1.5 ay kadar dönemicem eğer döndüğümde hala burada olursanız yeniden aranıza dönmek isterim (ALLAH nasip ederse )
bu ani yolculuk nedeniyle 2 gündür deliler gibi hazırlık yapıyorumyoruldum çoookk havada çok sıcak püüff ...
şekerpareler hepinize hayırlı akşamlar diliyorum
önce menü mü yazıyorum sonra da sizinkilere bakıyorum
sabah
1dlm kepek ekmeği
kk peynir
domates
salatalık
2bardak şekersiz çay
öğlen
3kaşık k.fasulye
2kaşık makarna
bir küçük parça fırında tavuk
akşam
1dilim kepek ekmeği
bir ince dilim karpuz
kk peynir
şimdi sahile inip 1.5saat yürüyeceğim
bu günlük bu kadar
hayırlısı olsun canım
allah birlikte uzun ömürler nasip etsin size
Nurgül sana leslie 48 dk link atmıştım gördün mü?
iyi tatillerrrr
bende 28 ağustosta balayında olacağüım Antalyada
ayyy imrendim sana yaa
daralt canım iyi bir terziye yaptır ama
bu arada kızlar menülerimizin çoğu güzel
Fehiye ve Türkan siizn maşşalahlarınız var
Gülşene çokk üzüldüm umarım sağ salım gidip gelırler tekrar görüşürüz ınsallah cok tatlı bır bayan
bu arada özlemciğim hoşgeldin güzelim menune de bayıldım çok hızlı basladın insallah istediğin kıloya bır an önce ulasırsın
haa bu arada kızceler hanı demiştim ya 1 top dondurma yıycem dıye hem bır top dondurma hem de tavuk ızgara yedim yaaa zaten akşam yoktu bılıyorsunuz kızdınız mı???:26:
Şükür canım bitti gibii
Bugün menüm
Sabah
1 dilim börek peynirli
1bardak bitki çayı
1domates-salatalık
öğlen
Börek yediğim için
activa çilekli yoğurt ile light yoğurtu karıştırdım
2yemek kaşığı müsli ilave ettim
akşam
1 balık cipura
5 kalamar
1 soda
1dlmden az kek
şimdide sporuma gidiyorum
leslie
yağlarımıda sürdüm ohhh ohhhh
2,5 lt su
3 kupa çay
İç Bacak Egzersizi- YouTube
kızlar iç bacak egzersizi buldum :)
canimm bende iki ay önce tam olarak "diyete" basladigimda bununla baslamistim. evet cok faydali, ilk hafta ama okadar cok tutulmustum ki, heryerim agiriyodu, merdivenleri cikip inerken hele ölüyorrdummama tabi 1 hafta sonra alistim agri fln kalmadi...
artik havalar güzel oldugu icin disarda yürüyüsü tercih ediyorum o yüzden pek yapmiyorum artik..
cnm gayet iyi 4 saat yürüyüş süper hatta :)))
cnm bencede öğrenci menüsü olmuş ama ders çalışırken enerji lazım cnm :)
cnm bende hem sevindim hem üzüldüm güle güle git gel inşallah
evet cnm hem makarna hem tavuk çok olmuş ama sporla eritmişsindir
evet cnm çoooook teşekkürler onu yapıyorum ben artık :)))
ya niye kızalım cnm gayet iyi olmuş bi daha sakın böyle yapma hasta olursun Allah korusun
gayet iyi cnm bu arada bindallına bayıldım çok çok yakışmış cnm Allah nazarlardan saklasın
nasıl olsun Hümeyracığım ben 9 senedir evliyim ve hiçç korunmadım ben esime nısanlıyken durumumu anlattım ben adet olmak için bile ilaç içiyorum gınera diye bı ılaç içmesem asla adet olamam canım mesela o ılaç bıraz kılo da aldırıyor ben 8 aydır atmıyorum ilacı 8 aydır da adet olmamaısım sakın korkmyaın hamıle değilim:))fehiyem gerçekten bi alemsin
maşallah bu durumun bile iyi yönlerini görüp mutlu oluyorsun
iyiymiş sizinki gerçekten ohhh hiç düşünmüyorsunuz ya bi kaza olursa diye
valla bende evi nasil hale yola koyacagim diye kara kara düsünüyorum , badana boya yaptiracagiz güya halilarda yikanacak cam kapi ramazana girmeden hepsini halletmek istiyorum ama esim sadece hafta sonu evde oldugu icin cok zor olacak benim icin , bi de hic halim yok sabah cocugu disari cikarim dedim habire oturacak yer aradim valla yaslandim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?