Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızlarr ben hemen menumu yazayım :
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2kepek ekmeği,kkpeynır,3 dilim sucuk,2 çay k bal,2 sekersiz cay
öğle:1 dilim karpuz,kkpeynır,1 dilim kepek ekmeği
ara: kuçuk avuç fındık,3 tatlı kaş.nesfit sütsüz,1 top dondurma
akşam:1 kase yoğurt çorbası
faalıyetler:400 ip atlamk,yarım saat step,150 twist,2 litre su,2 kupa yeşil çay

haa bu arada arada 1 şekersiz kahve var unuttum da yenı aklıma geldi kızlarrr bugünluk bu kadar zira çokk mıdem bulanıyor yaa çok yedim neyse ben kacar çocukları yıkamam lazımm bayyyyy

cnm sporlar süper ama akşama salata yada meyve ekle bence zaten istediğin kiloya ulaştın
daha iyi olur bence cnm

kızlar nerelerdesiniz
bende menümü yazayım
sabah küçük bir dilim ev yapımı kek(gerçekten küçüktü) bir bardak şekersiz çay
öğle yemekte kızartma vardı:18: mecburen az bişey yedim(3 dilim patlıcan-3 dilim kabak-4 dilim patates) bir kase yoğurt
akşam 2 dolma ve ayran olur büyük ihtimalle
sporlarım
48 dk leslie 15 dk ender saraç
bide ip atlarım
1 yeşil çay içebildim
evde içicem artık
2 lt su
öptüm şekerler

Canımm sen çok az yiyorsun bize diyorsun ama
akşam menğne bence salata meyve ekleyebilriisn
sporuna laf yok

Kimseler yok bugün
Tüürkanda yok
bende çıkıyorum
Kızartma olduğu için akşam dolma yok

kizlar 3 gun hic okuyamadim,okuyamayinca yorumda yapmadim menulerinize.ondan giremedim bu yuzden listeye dahil olmak istememistim iste.bir gunum bir gunumu tutmuyor malesef.bazen yogunken bazen serbestim,bazen rahatca okuyabilirken bazen bakip cikiyorum 1 tane mesaj anca yaziyorum...hafta sonum kotu gecti gezmeye gitmistik.regl oldum bu arada kilo da veremedim pehhh fazla zorlamayayim bari hergun yuruyorum az yiyorum artik vucut direniyor valla

napiyim fehiyeem diyet yapamıyorum o yüzden spora devaam :)
güzelimzaten dietlik durumun yok bence de spor yap:)

cnm sporlar süper ama akşama salata yada meyve ekle bence zaten istediğin kiloya ulaştın
daha iyi olur bence cnm
Tamam bıtanem 1 porsiyon kıraz ve kayısı ekledim akşama:)

Nurgülüm bence akşamı hafif tut güzelim:)

Canımm sen çok az yiyorsun bize diyorsun ama
akşam menğne bence salata meyve ekleyebilriisn
sporuna laf yok

Kimseler yok bugün
Tüürkanda yok
bende çıkıyorum
Kızartma olduğu için akşam dolma yok
eğer kızartma varsa akşam dolma yememelısın güzelim:)

Bitanem olsun sen gelde arada bır olsun önemlı değil regl olduğun içindir kılo verememen.)

menümü yazıp yürüyüşe çıkacağım dönüştede sizlerin menüsüne bakacağım inşallah

sabah
kk peynir
domates
salatalık
1dim k.ekmeği
1bardak şekersiz çay

öğlen
4kaşık k.fasulye
salata
1dilim k.ekmeği

akşam
4kaşık bezelye
bir kase cacık
bir dilim k.ekmeği
bir dilim kadar karpuz

yürüyüşten sonrada 2tane kayısı 2tane erik yerim

Son düzenleme:

iyi ip atliyorsun sahsen ben o kadar yapamam tansiyonum firlar herhal

sabah balli limonlu suyun hikmeti faydasi nedir ? zayiflatiyor mu öylesine mi iciyorsun

etisiz pisiriyorsun sebze yemeklerini , bezelye masum görünse bile diyette pek tercih edilmiyor diyim.
ama menün cok saglikli en azin üc ögün.

sabah kahvaltin cok zayifmis , bence kek yerine tam tahilli ekmegi tercih et hem tok tutar kek aciktirir, ynai beni cok aciktiriyor kek tarzi seyler, arada bi kizartma yemek lazim nefis isyan ediyor sonra dolma ne dolmasi olduguna bagli eger icinde pirinc degilde bulgur et varsa ye bence biseycik olmaz ne de olsa psorunu yapiyorsun.

benim aksam menüm ikindi menüsü sayilir ben aksam yemeklerini 4 veya saat 3 cektim mi daha iyi zayfliyorum, aksam aciktim mi ceviz kaysi yiyorum , birde diyet yaparken cok spor yapamiyorum, acikcasi yürüyüs hairc yürüyüsümü hergün yapiyorum 45 dakika muhakkak yaparim bunun yaninda 3 saat disarda cocukla parktayim .

bugün aksam yemegim

patlican yemegi
coban salata
pilav ( aslinda diyette iken pirinc pilavi yemem ) bugün istisna idi.
elma suyu sekersiz.

saat yedi gibi bir tane yesil elma
siyah cay icerim yaninada ceviz ve kaysi .

kepek ekmeğini bece sadece kahvaltıda ye diğer öğunlerde tercih etme güzelim:)

iyi ip atliyorsun sahsen ben o kadar yapamam tansiyonum firlar herhal

sabah balli limonlu suyun hikmeti faydasi nedir ? zayiflatiyor mu öylesine mi iciyorsun
evet canım yağları eritiyor hem de bağırsaklara ıyı geliyor canım tavsiye ederim:)

bence az çünkü sen artık korumaya geçtin sanıyorum o sebeple abartmadan menülerini normalleştirmen lazım eğer hep böle devam edeceksen hayatına gayet iyi derim

bence güzel canım hatta böle güzel menüler gördükçe utanıyorum kendimden suçluluk duyuyorum

menülerine nazar değdiricem en sonunda gayet iyi:)

rahatsız edecek bişe yok devam:)

sabah 4 kasık kfleks+light süt
öğlen 2.5 dilim tahıllı ekmek sucuklu yumurta peynir salatalık domates(kabul ekmek ve yumurta fazla geldi misafir var onun yanında da diyet yapılmıyo )
ara leblebi
akşam tavuk sote 1 bardak çay ve damla çikolatalı tavuk göğsü ( çok değildi hatta yarım kase bile yoktu)
gece meyve( kiraz erik kayısı)
eleştirileri kabul ediyorum şimdiden hiç güzel bi menü değil hatta kendi eleştirini kendim yapayım günde 1 lt su çok az öğlen ekmek 1 dilim olmalıydı akşamda tatlı olmasına rağmen sütlü tatlı ve az şekerli olması affedilebilir yapıyo gece ise meyveyi tek çeşit tüketmeliydim sporun olmaması büyük eksiklik bi daha olmamalı en azından 100 mekik çekmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…