menümü yazıp yürüyüşe çıkacağım dönüştede sizlerin menüsüne bakacağım inşallah
sabah
kk peynir
domates
salatalık
1dim k.ekmeği
1bardak şekersiz çay
öğlen
4kaşık k.fasulye
salata
1dilim k.ekmeği
akşam
4kaşık bezelye
bir kase cacık
bir dilim k.ekmeği
bir dilim kadar karpuz
yürüyüşten sonrada 2tane kayısı 2tane erik yerim
sabah kahvaltin cok zayifmis , bence kek yerine tam tahilli ekmegi tercih et hem tok tutar kek aciktirir, ynai beni cok aciktiriyor kek tarzi seyler, arada bi kizartma yemek lazim nefis isyan ediyor sonra dolma ne dolmasi olduguna bagli eger icinde pirinc degilde bulgur et varsa ye bence biseycik olmaz ne de olsa psorunu yapiyorsun.
benim aksam menüm ikindi menüsü sayilir ben aksam yemeklerini 4 veya saat 3 cektim mi daha iyi zayfliyorum, aksam aciktim mi ceviz kaysi yiyorum , birde diyet yaparken cok spor yapamiyorum, acikcasi yürüyüs hairc yürüyüsümü hergün yapiyorum 45 dakika muhakkak yaparim bunun yaninda 3 saat disarda cocukla parktayim .
bugün aksam yemegim
patlican yemegi
coban salata
pilav ( aslinda diyette iken pirinc pilavi yemem ) bugün istisna idi.
elma suyu sekersiz.
saat yedi gibi bir tane yesil elma
siyah cay icerim yaninada ceviz ve kaysi .
sabah 4 kasık kfleks+light süt
öğlen 2.5 dilim tahıllı ekmek sucuklu yumurta peynir salatalık domates(kabul ekmek ve yumurta fazla geldi misafir var onun yanında da diyet yapılmıyo)
ara leblebi
akşam tavuk sote 1 bardak çay ve damla çikolatalı tavuk göğsü ( çok değildi hatta yarım kase bile yoktu)
gece meyve( kiraz erik kayısı)
eleştirileri kabul ediyorum şimdiden hiç güzel bi menü değil hatta kendi eleştirini kendim yapayım günde 1 lt su çok az öğlen ekmek 1 dilim olmalıydı akşamda tatlı olmasına rağmen sütlü tatlı ve az şekerli olması affedilebilir yapıyo gece ise meyveyi tek çeşit tüketmeliydim sporun olmaması büyük eksiklik bi daha olmamalı en azından 100 mekik çekmeliyim
kilo bildirimi üzülerek söylüyorum
geçen hafta:68,4
bu hafta: 68,2
sadece 200 gr
gitmiytor üstümde kaldı
menüleri mi değiştirsem napsam bilemedim
merhaba canim,uzulme.yavas yavas gidicek,azmini kaybetme,sakin,ayni tempoyla devammmm....
Günaydın nasılsınnn?
Özel msjların dolmuş msj gönderemedim sana
Kızlar dun dıs kapının onune mermer dosetıyorduk,evde tamırcı falan,tum gun yemekle,utuyla falan ugras,tamırcı 8 de gıttı.ben ta 11e kadar temızlık yaptım,daha demın uyandem,hıc 8 den gec uyanmazdım halbukı,bu arada bızde 2saat gec sıze gore.o kadar yorulmustum kı,oluyordum resmen,ama survıvor bıle ızledım yanı:)
neyse kılom; 63.2 yanı 300 g fazla.sanırım adetlı oldugumdan sıskınlıktendır.
iyiyim bitanemmm,sen nasilsin.??
bu arada kizlar 5 sayfa birikmis kusura bakmayin dunkulere yorum yapamiycam.
men gedirem,seher yemeyi yemeye,saat 10 oldu uje,goruserik INSAALLAH gunorta,hamini opurem.
menümü yazıp yürüyüşe çıkacağım dönüştede sizlerin menüsüne bakacağım inşallah
sabah
kk peynir
domates
salatalık
1dim k.ekmeği
1bardak şekersiz çay
öğlen
4kaşık k.fasulye
salata
1dilim k.ekmeği
akşam
4kaşık bezelye
bir kase cacık
bir dilim k.ekmeği
bir dilim kadar karpuz
yürüyüşten sonrada 2tane kayısı 2tane erik yerim
sabah kahvaltin cok zayifmis , bence kek yerine tam tahilli ekmegi tercih et hem tok tutar kek aciktirir, ynai beni cok aciktiriyor kek tarzi seyler, arada bi kizartma yemek lazim nefis isyan ediyor sonra dolma ne dolmasi olduguna bagli eger icinde pirinc degilde bulgur et varsa ye bence biseycik olmaz ne de olsa psorunu yapiyorsun.
benim aksam menüm ikindi menüsü sayilir ben aksam yemeklerini 4 veya saat 3 cektim mi daha iyi zayfliyorum, aksam aciktim mi ceviz kaysi yiyorum , birde diyet yaparken cok spor yapamiyorum, acikcasi yürüyüs hairc yürüyüsümü hergün yapiyorum 45 dakika muhakkak yaparim bunun yaninda 3 saat disarda cocukla parktayim .
bugün aksam yemegim
patlican yemegi
coban salata
pilav ( aslinda diyette iken pirinc pilavi yemem ) bugün istisna idi.
elma suyu sekersiz.
saat yedi gibi bir tane yesil elma
siyah cay icerim yaninada ceviz ve kaysi .
sabah 4 kasık kfleks+light süt
öğlen 2.5 dilim tahıllı ekmek sucuklu yumurta peynir salatalık domates(kabul ekmek ve yumurta fazla geldi misafir var onun yanında da diyet yapılmıyo)
ara leblebi
akşam tavuk sote 1 bardak çay ve damla çikolatalı tavuk göğsü ( çok değildi hatta yarım kase bile yoktu)
eleştirileri kabul ediyorum şimdiden hiç güzel bi menü değil hatta kendi eleştirini kendim yapayım günde 1 lt su çok az öğlen ekmek 1 dilim olmalıydı akşamda tatlı olmasına rağmen sütlü tatlı ve az şekerli olması affedilebilir yapıyo gece ise meyveyi tek çeşit tüketmeliydim sporun olmaması büyük eksiklik bi daha olmamalı en azından 100 mekik çekmeliyim
Kızlar dun dıs kapının onune mermer dosetıyorduk,evde tamırcı falan,tum gun yemekle,utuyla falan ugras,tamırcı 8 de gıttı.ben ta 11e kadar temızlık yaptım,daha demın uyandem,hıc 8 den gec uyanmazdım halbukı,bu arada bızde 2saat gec sıze gore.o kadar yorulmustum kı,oluyordum resmen,ama survıvor bıle ızledım yanı:)
bıtanem kendi eleştirini yapmıssın zaten anladın sen onu:)sabah 4 kasık kfleks+light süt
ara leblebi
sporların gayet güel ama akşama dürüm de ne ola kı???Günaydınnn
Türkan hala gelmemiş çok merak ettimmm
Menüm
Dün
Sabah
1 domates
1salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
2 bardak su
1 bardak çay
Öğle
light yoğurt+1 dilim çavdar ekmeği
akşamm
arkadaşlarla dışarı çıktık
1 dürüm çiğköfte
1 ayran
1 soda
3 top dondurma
Spor jillian michaels 30 day shred yaptım aman allahım o nasıl spordur
süper vucud çalıştırıyor
tam sorunlu bölgelerimi
basen+göbek+can simitler
30 dk ama sanki saatlerdir spor yapıyor gibiydim
8dk da göbek eritme hareketleri
bu kadar 1 sa çıkaramadım sporumu çünkü gece 23:30 da yapınca sporu halim kalmadı
2,5 lt su
3 fkupa çay
canım benım yakın olaydıkda yardıma geleydım adetlısın ya ondandır güzelim kafana takma :)Kızlar dun dıs kapının onune mermer dosetıyorduk,evde tamırcı falan,tum gun yemekle,utuyla falan ugras,tamırcı 8 de gıttı.ben ta 11e kadar temızlık yaptım,daha demın uyandem,hıc 8 den gec uyanmazdım halbukı,bu arada bızde 2saat gec sıze gore.o kadar yorulmustum kı,oluyordum resmen,ama survıvor bıle ızledım yanı:)
bıtanem kendi eleştirini yapmıssın zaten anladın sen onu:)
sporların gayet güel ama akşama dürüm de ne ola kı???
canım benım yakın olaydıkda yardıma geleydım adetlısın ya ondandır güzelim kafana takma :)
Yaa biliyorum ama dürümsüz istemiştim
öyle getirmişler bende neyse kalsın dedim dünden razıyım zaten offf
Günaydınnn
Türkan hala gelmemiş çok merak ettimmm
Menüm
Dün
Sabah
1 domates
1salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
2 bardak su
1 bardak çay
Öğle
light yoğurt+1 dilim çavdar ekmeği
akşamm
arkadaşlarla dışarı çıktık
1 dürüm çiğköfte
1 ayran
1 soda
3 top dondurma
Spor jillian michaels 30 day shred yaptım aman allahım o nasıl spordur
süper vucud çalıştırıyor
tam sorunlu bölgelerimi
basen+göbek+can simitler
30 dk ama sanki saatlerdir spor yapıyor gibiydim
8dk da göbek eritme hareketleri
bu kadar 1 sa çıkaramadım sporumu çünkü gece 23:30 da yapınca sporu halim kalmadı
2,5 lt su
3 fkupa çay
hmmm...kustum sana.aksamin feci berbatdurum cigkofte yedinsw yaninda 1 salata veya meyve ,hic degilse 1 topcuk dondurma.
geçen hafta 59.4
bu hafta 58.2
fark 1.2
geçen hafta regl olduğum için şişkinlikten dolayı epey fazla çıkmıştım bu hafta telafi ettik şükür
ayy haftada 1 güncük kaçamak yaptım yakalandımmm:26::26::26::26:
Ekledim seni cnaımmmm
geçen hafta 59.4
bu hafta 58.2
fark 1.2
geçen hafta regl olduğum için şişkinlikten dolayı epey fazla çıkmıştım bu hafta telafi ettik şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?