Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızlar ben aynıyım bak o kadar diyorsunuz aç kalıyorsun az yıyorsun diye bakın yıne aynıyım 59 um yaa ben çok az kılo veriyorum ama hemn de alıyorum malesef hormonel bozukluk var ya ondan kaynaklanıyor neyse akşam menumu yazarım kızlarrr:)

neyse senı yaptıgın sporun affettırdı.
canım bu sporu sanada tavsiye ederim
araştırıdm çok sonuç alanlar var
deneyipte sonuç almayan yok hatta

Ne demişler çok veren kastan az veren yağdan canımm

Ya demın pedıkur yapmak ıcın ayaklarımı suya koymustum telefonum ıcıne dustu ya,sesı kısıldııı

fön mak ile kurut canım
bataryayı filan çıkar öyle kurut

cnm üzülme benimkide suya düşmüştü iyice kurut fön makinasıyla
sonra kapat 1-2 gün sonra kendi kendine düzeliyor

sagolun kızlar,kalkıp kurutayım.

fehiyecim ama bünyeni bu kadar az yemeye alıştırırsan azıcık arttırdığında bile kiloalırsın cnm
hem zayıflarken sağlığından olursun Allah korusun
hem sen zaten istediğin kilodasın
bence gayette fıstık gibisin canım benim

az yıyorsun da ondan zayıflamıyorsun akıllımmmmmm..............az yıyerek zayıflamak dıye bısey yoook

sımdı bakıyorum youtubdan .benım sevdıyım tarzda bısey,her sey dahıl,ındıremedım ama.ama ben zaten ıstedıgım kılodayım,yaptıgım sporları degıstırıp kafamı karıstırmak ıstemıyorum,zıra bunlar gunluk 1 saat,6 farklı sporum yetıyor,artık tus sınavına da calısmaya baslamam lazım,fırst target completed,elhamdulıllah,ıt ıs the turn of my second target___tus,

canım sıkılaşmak için bu ama yine de sen bilirsin
Allah sınavında başarılar nasip etsin

Level 1
30 Day Shred (level 1) on Vimeo

level 2
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo

level 3
30 Day Shred (level 3) on Vimeo

Dunku menumu yazayım;

kahvaltı; 1dılım cavdar, kk kadar peynır, 1yumurta, 1salatalık, zeytın

ogle; 1borek

ara;mısket kadar cıkolatayla cay

aksam; 2kofte, 1d.ekmek,5 kasık sehrıye pılavı, yogurt,

gece; kıraz

(bu arada ben artık dıyet yapmıyorum,soylemıstım,sadece dıkkat edıyorum ve fulll spor,sımdılık adetlıyım,o baska)

Ben kactımmm,cok acımm,ogle yemegımı yıyeyım,kahvaltım bugun sabece 1tane fırında sıgara boregı.sımdı koy corbası ıcıcemm....mmmmmmben kactımmmm

ben hemen yapacağım :)

bende dün başladım canım
yağlarımı sürdüm
su gibi aktı resmen göbeğimden bacağımdan
Başla sende

Dyet yapmamana rağmen menün süper canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…