Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım benim senin yerinde kalbimde bambaşkadır :)
canımsın benim

hepinizin menüleri çok güzel. burada gaza geleceğime eminim artık =) bugün akşam yemeğinde özel bişey değil de sadece porsiyonlarımı küçültebildim. kendime özel bişeyler yapmaktansa böyle yapayım diyorum en azından. 2 litre kadar su içtim. ama spor yapmadım henüz. ne yapsam karar veremedim daha ilerleyen günlerde spora da başlıycam

1 litrelik pet sisesi kullanabilirsin canim :)
bende 4kg.luk agirliklar var,3 gun omla yapsam sonra annemlerde 2 kg.luklar var,onu getirsem olurmu acaba??
cok guzel ve harika diyebilirim,boyle menulere bayilirimmm...

canım benim senin yerinde kalbimde bambaşkadır :)
canımsın benim

ay canim ya,bu kadar cabuk alisman beni cook memnun etti.spor konusuna gelince kizlar cok guzel 130 dk.lik spor tavsiye ettiler,ben de indirdim,bugun basliycam INSAALLAH

Ojesandıgı,papayta,ozleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm,nerdesınıııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?????????????????????????

kurallar:

1) 3 gun ardarda diyeti bozan aramizdan ayrilacak.
2) izin durumu haric,7 gunden fazla menusunu paylasmayan gerekli bir aciklamasi olmadigi taktirde,10 gunden fazla aramiza donmeyen haberdar olunmadan listeden cikarilacak
3) asla BIZIM DISIMIZDA kimse menulerimizi elestiremez.konuklar falan.
4) tarti gununde her kes kilosunu bildiricek.
5) spora 2 gunden fazla ara verilmiyecek.regl donemi haric.
6) her kes her kesin menusunu yorumluyacak.
7) kola,cips,asiri miktarda tatli,fastfood yiyen arkadaslar icin 2.gun diyetini bozmasi beklenmeyecek.

Canim benimm 4 kilo coook agir ben hayatta yapamazdim ve eminim ki senin icin de cok zor olur. Bn kendim 1,5 kiloyla yapiyordum ve terden su oluyordum.. Bence okadar zorlanmana hic gerek yok yazik gunah :)

şeker pare görünce dayanamadım yaa çok seviyorum
çikolata filanda yemiyorum ama küçük bi kaçamak

ben galiba bunlari yapayim diyorum.15 dk kosu bandi,30 dk bu.nasil olur,sizde etkisi varmi??

canım ben bugün 5. günbümdeyim
nişanlım herzaman göbeğimi sıkar
bana baya erimiş göbeğin sıkılaşmış dedi
ben etkisini görüyourm

level 1i indirdim,yarin baslarim INSAALLAH.yalniz ellerinde tuttuklari agirlik gibi seylerden varmi sizde?
bende var canım dambıl adı
ama yoksa 1lt pet şişelere su doldurabilirisin

Günaydınnnn

CADI Senin menünde güzel canımmmm

iyi hos diyosunuz ama benimkiler 4kg ama eve cok yakin olan metronun yaninda spor aletleri magazasi var,digip alsam iyi olur.bugunluk 4kg larla yaicam,ben spora baslamadan 4 kg bana cook agir gelirdi.ama spordan somra artik kolay .hatta esimin 10 kg luk agirliklarini balkonda yerini degistirip altindaki tozu almak icin iterdim,simdi kolayca kaldira biliyorumm MASAALLAH.

demek 5 gunde o kadar etkı haa.haarka/masaallah

masatakvimi,bugun yaptim demin level 1 i.inanirmisin zor yaziyorum su an,kollarim bitti resmen,muthis otesi bisey.30 gun sadece bunu,ilave yapmiycam.yalniz agirliklarim cok o beni cok daha fazla yordu,esime soyledim 1 degilde 2 kg luk alsin INSAALLAH.COOOK TESEKKUR EDERIMMM

burasi yine bombos,cumartesi ya.neyse menumu paylasayim.

kahvalti: 1 d.ekmek, kk kadar peynir, 1 salatalik, 5 zeytin

ogle; 2 kepce corba, 1d.ekmek, 3 kuru kayisi

ara; 1portakal, 1 bardak komposto

aksam; 1d. ekmek, 1kase yogurt, 3 kasik patlican turlu.

ardindan 1 kare bitter cikolatayla cay.

toplam 2 fincan yesil cay,suyu tam bilmiyorum,dikkat etmedim miktarina.

spor: 30 dk.liktan. 30 gun sadece bunu yapicam INSAALLAH.zaten bitiriyor.

slm kızlar napıyosunuz bakalım
menümü yazayım
sabah yarım simit 1 bardak şekersiz çay yumurta peynir zeytin
öğle mantı :26:
akşam 2 tane elmalı kurabiye
3 bardak çayım ve 2 lt su
çoook öptüm şekerler

canım şekerpare çok olmuş ama ya :)

cnm varis bendede var off yaaaa

gayet güzel cnm

aslında en güzeli öyle dikkat edersen bizde herşeyi yiyiyoruz ama daha küçük porsiyonlarla

süpersin Türkanımmmmm :)

merhabalar dün menüm

sabah
1 dilim çavvdar ekmeği
biraz peynir
1 yumurta
domates salatalık
1 bardak çay

öğle
döner ekmeksiz yoğurt

aakşam
1 biftek
2 köfte
1 bardak ayran
salata

2,5 lt su
2 bardak çay

1 mil leslie
30 day jillian

selam canımmm
nasılsın
menğn süper
sporu beğendin mi
çok zorluyor ama dimi

menü olmamış
mantı var
elmalı kurabiye var
ohhhh

selam güzellikler
2gündür uğrayamıyorum önümüzde ki günlerde de pek giremeyeceğim
bana 2hafta kadar müsade eder misiniz?
arada gelir bakarım ama düzenli olarak giremeyeceğim

nurgulum,menun hakkinda no comment
daha ne olsunnn

selam canımmm
nasılsın
menğn süper
sporu beğendin mi
çok zorluyor ama dimi

menü olmamış
mantı var
elmalı kurabiye var
ohhhh
coook zorluyor cidden.her tarafin agriyorr.bunca zamandir spor yapmama regmen hem de.demekki bu kaslari bu kadar calistiramamisim.ama ne yazikki karin kaslarimda hic agri hissetmiyorum,demekki karini calistirmamis.ama sargi kisminin,yani poponun kaslari da muthis agriyor,hele bacagin ic kismi,sirt,bunlar tam istedigin=m bisey.bu kisimlari yaptigim sporlarla ne yazikki calistiramiyordum.4 kg.luk dambil da beni bayagi yordu.bugun hayali dambilla yapicam INSAALLAH ,YARIN ANNEMlerden 2kg.luk olanini getiricem,esimle bugun atistik,almaz herhalde,kustum ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…