yok canim hamurunda seker yok
bitanemm,menun guzel ama seni coook ozliycem valla.INSAALLAH guzelce tadini cikar tatilin bitanem benim
guzel ilk gunlerde genelde karisik bir sekilde baslarlar ama sen guzel baslamissin MASAALLAH.yalniz,sporun,sivin,mutlaka yaz
bitanemsin sen benimmm,tatli nurgulum,harika,cok guzel gidiyorsun,kalbimde yerin bambaska ,biliyormusun.
canim bitanem,bu kadar muhhtesem bir menunu tam bir sekerpareyle bozmussun ama,yarim yeseydin keske,biliyorsun ki o serbetli +yagli bir tatlidir.
bende 4kg.luk agirliklar var,3 gun omla yapsam sonra annemlerde 2 kg.luklar var,onu getirsem olurmu acaba??1 litrelik pet sisesi kullanabilirsin canim :)
cok guzel ve harika diyebilirim,boyle menulere bayilirimmm...Fehiyeee sna iyi tatiller dilerim, umarim dinlenmis bir sekilde bize geri donersin :)
Menun cok guzel canim :)
Nurgul senin menunde harika cok begendim yine :)
Masatakvimi seninkide guzel seker pare de hergun olan bisey degil o yuzden ben bursey demem boyle kacamaklara :)
Benim yediklerim ise sunlarrr:
Kahvalti: bir tabaga cilek ile kavun dogradim ustune biraz yogurt ve ceviz koydum :)
Ogle: 5 yaprak sarma ile karpuz yedim
Ara: 1 kayisi ve 1 tatli kasigi dondurma
Aksam: 1 dilim ekmek ve balik
45 dk leslie, bol su ve 2 bardak yesil cay ictim canlarimm
Birazdan da trampolin atlicam :)
canım benim senin yerinde kalbimde bambaşkadır :)
canımsın benim
ay canim ya,bu kadar cabuk alisman beni cook memnun etti.spor konusuna gelince kizlar cok guzel 130 dk.lik spor tavsiye ettiler,ben de indirdim,bugun basliycam INSAALLAHhepinizin menüleri çok güzel. burada gaza geleceğime eminim artık =) bugün akşam yemeğinde özel bişey değil de sadece porsiyonlarımı küçültebildim. kendime özel bişeyler yapmaktansa böyle yapayım diyorum en azından. 2 litre kadar su içtim. ama spor yapmadım henüz. ne yapsam karar veremedim dahailerleyen günlerde spora da başlıycam
bende 4kg.luk agirliklar var,3 gun omla yapsam sonra annemlerde 2 kg.luklar var,onu getirsem olurmu acaba??
cok guzel ve harika diyebilirim,boyle menulere bayilirimmm...
ay canim ya,bu kadar cabuk alisman beni cook memnun etti.spor konusuna gelince kizlar cok guzel 130 dk.lik spor tavsiye ettiler,ben de indirdim,bugun basliycam INSAALLAH
yok canim hamurunda seker yok
bitanemm,menun guzel ama seni coook ozliycem valla.INSAALLAH guzelce tadini cikar tatilin bitanem benim
guzel ilk gunlerde genelde karisik bir sekilde baslarlar ama sen guzel baslamissin MASAALLAH.yalniz,sporun,sivin,mutlaka yaz
bitanemsin sen benimmm,tatli nurgulum,harika,cok guzel gidiyorsun,kalbimde yerin bambaska ,biliyormusun.
canim bitanem,bu kadar muhhtesem bir menunu tam bir sekerpareyle bozmussun ama,yarim yeseydin keske,biliyorsun ki o serbetli +yagli bir tatlidir.
kizlar yarindan itibaren spora basliycam,menumu de yarin yazicam,bugun o kadar da saglikli beslenmedim,yesillik,yogurt falan yokdu.inanin hatirlamiyorum dogru durust,kuafor,agda derken gun bitti iste.bu arada ayaklarimda varis olusmus yaa.ne yaicaaammmsanirim sebebini biliyorum,strec filmle o kadar siki sariyordum ki dolasimi bozmus olmaliyim,ah salak kafaaam
ben galiba bunlari yapayim diyorum.15 dk kosu bandi,30 dk bu.nasil olur,sizde etkisi varmi??
bende var canım dambıl adılevel 1i indirdim,yarin baslarim INSAALLAH.yalniz ellerinde tuttuklari agirlik gibi seylerden varmi sizde?
şeker pare görünce dayanamadım yaa çok seviyorum
çikolata filanda yemiyorum ama küçük bi kaçamak
canım ben bugün 5. Günbümdeyim
nişanlım herzaman göbeğimi sıkar
bana baya erimiş göbeğin sıkılaşmış dedi
ben etkisini görüyourm
bende var canım dambıl adı
ama yoksa 1lt pet şişelere su doldurabilirisin
günaydınnnn
cadı senin menünde güzel canımmmm
selamlarrr
menüm
sabah
1 poğaça ev yapımı
kk peynir
domates salatalık
yeşilçay
3 bardak su
öğle
1 ızgara balık çipura
yarım kepçe çorba
1 şekerpare
akşam
4 sıkma çiğ köfte
yarım marul
1 tabak kiraz
2,5 lt su
3 yeşilçay
spor
15 dk 1 mil leslie
30 days jillian
kizlar yarindan itibaren spora basliycam,menumu de yarin yazicam,bugun o kadar da saglikli beslenmedim,yesillik,yogurt falan yokdu.inanin hatirlamiyorum dogru durust,kuafor,agda derken gun bitti iste.bu arada ayaklarimda varis olusmus yaa.ne yaicaaammmsanirim sebebini biliyorum,strec filmle o kadar siki sariyordum ki dolasimi bozmus olmaliyim,ah salak kafaaam
Fehiyeee sna iyi tatiller dilerim, umarim dinlenmis bir sekilde bize geri donersin :)
Menun cok guzel canim :)
Nurgul senin menunde harika cok begendim yine :)
Masatakvimi seninkide guzel seker pare de hergun olan bisey degil o yuzden ben bursey demem boyle kacamaklara :)
Benim yediklerim ise sunlarrr:
Kahvalti: bir tabaga cilek ile kavun dogradim ustune biraz yogurt ve ceviz koydum :)
Ogle: 5 yaprak sarma ile karpuz yedim
Ara: 1 kayisi ve 1 tatli kasigi dondurma
Aksam: 1 dilim ekmek ve balik
45 dk leslie, bol su ve 2 bardak yesil cay ictim canlarimm
Birazdan da trampolin atlicam :)
hepinizin menüleri çok güzel. burada gaza geleceğime eminim artık =) bugün akşam yemeğinde özel bişey değil de sadece porsiyonlarımı küçültebildim. kendime özel bişeyler yapmaktansa böyle yapayım diyorum en azından. 2 litre kadar su içtim. ama spor yapmadım henüz. ne yapsam karar veremedim dahailerleyen günlerde spora da başlıycam
burasi yine bombos,cumartesi ya.neyse menumu paylasayim.
kahvalti: 1 d.ekmek, kk kadar peynir, 1 salatalik, 5 zeytin
ogle; 2 kepce corba, 1d.ekmek, 3 kuru kayisi
ara; 1portakal, 1 bardak komposto
aksam; 1d. ekmek, 1kase yogurt, 3 kasik patlican turlu.
ardindan 1 kare bitter cikolatayla cay.
toplam 2 fincan yesil cay,suyu tam bilmiyorum,dikkat etmedim miktarina.
spor: 30 dk.liktan. 30 gun sadece bunu yapicam INSAALLAH.zaten bitiriyor.
burasi yine bombos,cumartesi ya.neyse menumu paylasayim.
kahvalti: 1 d.ekmek, kk kadar peynir, 1 salatalik, 5 zeytin
ogle; 2 kepce corba, 1d.ekmek, 3 kuru kayisi
ara; 1portakal, 1 bardak komposto
aksam; 1d. ekmek, 1kase yogurt, 3 kasik patlican turlu.
ardindan 1 kare bitter cikolatayla cay.
toplam 2 fincan yesil cay,suyu tam bilmiyorum,dikkat etmedim miktarina.
spor: 30 dk.liktan. 30 gun sadece bunu yapicam INSAALLAH.zaten bitiriyor.
slm kızlar napıyosunuz bakalım
menümü yazayım
sabah yarım simit 1 bardak şekersiz çay yumurta peynir zeytin
öğle mantı :26:
akşam 2 tane elmalı kurabiye
3 bardak çayım ve 2 lt su
çoook öptüm şekerler
nurgulum,menun hakkinda no commentslm kızlar napıyosunuz bakalım
menümü yazayım
sabah yarım simit 1 bardak şekersiz çay yumurta peynir zeytin
öğle mantı :26:
akşam 2 tane elmalı kurabiye
3 bardak çayım ve 2 lt su
çoook öptüm şekerler
daha ne olsunnnmerhabalar dün menüm
sabah
1 dilim çavvdar ekmeği
biraz peynir
1 yumurta
domates salatalık
1 bardak çay
öğle
döner ekmeksiz yoğurt
aakşam
1 biftek
2 köfte
1 bardak ayran
salata
2,5 lt su
2 bardak çay
1 mil leslie
30 day jillian
coook zorluyor cidden.her tarafin agriyorr.bunca zamandir spor yapmama regmen hem de.demekki bu kaslari bu kadar calistiramamisim.ama ne yazikki karin kaslarimda hic agri hissetmiyorum,demekki karini calistirmamis.ama sargi kisminin,yani poponun kaslari da muthis agriyor,hele bacagin ic kismi,sirt,bunlar tam istedigin=m bisey.bu kisimlari yaptigim sporlarla ne yazikki calistiramiyordum.4 kg.luk dambil da beni bayagi yordu.bugun hayali dambilla yapicam INSAALLAHselam canımmm
nasılsın
menğn süper
sporu beğendin mi
çok zorluyor ama dimi
menü olmamış
mantı var
elmalı kurabiye var
ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?