slm kızlar napıyosunuz bakalım
menümü yazayım
sabah yarım simit 1 bardak şekersiz çay yumurta peynir zeytin
öğle mantı :26:
akşam 2 tane elmalı kurabiye
3 bardak çayım ve 2 lt su
çoook öptüm şekerler
merhabalar dün menüm
sabah
1 dilim çavvdar ekmeği
biraz peynir
1 yumurta
domates salatalık
1 bardak çay
öğle
döner ekmeksiz yoğurt
aakşam
1 biftek
2 köfte
1 bardak ayran
salata
2,5 lt su
2 bardak çay
1 mil leslie
30 day jillian
burasi yine bombos,cumartesi ya.neyse menumu paylasayim.
kahvalti: 1 d.ekmek, kk kadar peynir, 1 salatalik, 5 zeytin
ogle; 2 kepce corba, 1d.ekmek, 3 kuru kayisi
ara; 1portakal, 1 bardak komposto
aksam; 1d. ekmek, 1kase yogurt, 3 kasik patlican turlu.
ardindan 1 kare bitter cikolatayla cay.
toplam 2 fincan yesil cay,suyu tam bilmiyorum,dikkat etmedim miktarina.
spor: 30 dk.liktan. 30 gun sadece bunu yapicam INSAALLAH.zaten bitiriyor.
bitanem 9gün kaldı çok heyecanlıyım inan :) aslında gelecek hafta pazartesiye kadar pek yoğunluğum yok ama kardeşim geldi masaüstü bilgisayar bozuk olduğu için sabahtan akşam kardeşim de bilgisayar o yüzden hiç uğramıyorum haber vereyim dedimhumeyracigim,demek cok az kaldiii.canim INSAALLAH COOK MUTLU OLURSUN,SENI COOK OPUYORUM.KENDINE IYI BAK
siz ne onerirdiniz benim bu durumda ne yapmam gerkiyor???izinlilere bisey demiyorum ama digerleri ,eger ki zamaniniz yoktuysa ne diye sana katilmak zayiflamak istiyorum dediniz??/sizi ne mecbur ettim,yalvardimmi acaba>??ban hatirlamiyorum.siz onceden kurallari okuyup ok.demeyi biliyorsunuz da sonradan ne diye yan ciziyorsunuz.yahu ben daha ne kadar sabirli olayim,ne kadar,benim de sabrimin bir bitis noktasi var,yemin ederim boyle yaparak beni tamamen sogutuyorsunuz,ben sonuc olarak ELHAMDULILLAH hedefime ulastim,simdi sadece sporlarla sikilasma derdindeyim o kadar,ben simdi ne yapayim,ben hedefime ulastim diye beni hedefime ulastiran ,destek olan arkadaslarimi yari yolda mi barikayim,asla yap,ma,bir kisi bile olsak burda ben onun hatrina gerekirdse 1yil da beklerim,gelen gelsin gelmiyen kotulugu kendine eder vallahi.zayiflamayi kafasIna takan gelicek ben de onun sonuca ulasmasi icin elimden geleni yapicam INSAALLAH.gerisi beni alakadar etmez zerre kadar.kimseyi de listeden cikarmiyorum,liste falan da umrumda degil.
canım benim üzme kendini sen çok iyi bir arkadaşsın aynı zamanda iyi bir lidersin üzme o tatlı canını gelmeyen arkadaşlara da sen zorla bir şeyler yaptıramazsın üzülme lütfenya duvarlar,sizce ben nerde yalnis yaptim,dogru yonetemiyormuyum???neyi dogru yapmadim,insanlarmi yalnis yoksa benmi???tatile gidene kadar ne guzeldi hersey...ama orda kaldi iste.ben hep derim ,yasadigin her anin degerini biliceksin,sana oyle geliyorki ne varki bidaha yasarim ama nerdeee...bazen en siradan zannetigin gunu bile araya biliyorsun.o sebepden de her animiza,her halimize sukretmeliyiz.ELHAMDULILLAH RABBIL ALEMIN,RABBIM bize eski gunlerimizi anip da o gunlere donseydim dedirtmeyecek bir hayat yasamayi nasip et,AMIN.
sen bu dediğini yapma sakın kuzum sende bunu yaparsan topiğimiz dağılırneyse gidiyorum,artik aksamdan aksama 10 dk.ligina gelip menumu yazar yorum yapar,kacarim,belki de hayirlisi budur.
masatakvimi,bugun yaptim demin level 1 i.inanirmisin zor yaziyorum su an,kollarim bitti resmen,muthis otesi bisey.30 gun sadece bunu,ilave yapmiycam.yalniz agirliklarim cok o beni cok daha fazla yordu,esime soyledim 1 degilde 2 kg luk alsin INSAALLAH.COOOK TESEKKUR EDERIMMM
nurgulum,menun hakkinda no comment
daha ne olsunnn
coook zorluyor cidden.her tarafin agriyorr.bunca zamandir spor yapmama regmen hem de.demekki bu kaslari bu kadar calistiramamisim.ama ne yazikki karin kaslarimda hic agri hissetmiyorum,demekki karini calistirmamis.ama sargi kisminin,yani poponun kaslari da muthis agriyor,hele bacagin ic kismi,sirt,bunlar tam istedigin=m bisey.bu kisimlari yaptigim sporlarla ne yazikki calistiramiyordum.4 kg.luk dambil da beni bayagi yordu.bugun hayali dambilla yapicam INSAALLAH,YARIN ANNEMlerden 2kg.luk olanini getiricem,esimle bugun atistik,almaz herhalde,kustum ona.
siz ne onerirdiniz benim bu durumda ne yapmam gerkiyor???izinlilere bisey demiyorum ama digerleri ,eger ki zamaniniz yoktuysa ne diye sana katilmak zayiflamak istiyorum dediniz??/sizi ne mecbur ettim,yalvardimmi acaba>??ban hatirlamiyorum.siz onceden kurallari okuyup ok.demeyi biliyorsunuz da sonradan ne diye yan ciziyorsunuz.yahu ben daha ne kadar sabirli olayim,ne kadar,benim de sabrimin bir bitis noktasi var,yemin ederim boyle yaparak beni tamamen sogutuyorsunuz,ben sonuc olarak ELHAMDULILLAH hedefime ulastim,simdi sadece sporlarla sikilasma derdindeyim o kadar,ben simdi ne yapayim,ben hedefime ulastim diye beni hedefime ulastiran ,destek olan arkadaslarimi yari yolda mi barikayim,asla yap,ma,bir kisi bile olsak burda ben onun hatrina gerekirdse 1yil da beklerim,gelen gelsin gelmiyen kotulugu kendine eder vallahi.zayiflamayi kafasIna takan gelicek ben de onun sonuca ulasmasi icin elimden geleni yapicam INSAALLAH.gerisi beni alakadar etmez zerre kadar.kimseyi de listeden cikarmiyorum,liste falan da umrumda degil.
merhabalar dün menüm
sabah
1 dilim çavvdar ekmeği
biraz peynir
1 yumurta
domates salatalık
1 bardak çay
öğle
döner ekmeksiz yoğurt
aakşam
1 biftek
2 köfte
1 bardak ayran
salata
2,5 lt su
2 bardak çay
1 mil leslie
30 day jillian
bugün yediklerime dikkat edemedim pek, biraz fazla kaçırdım ama yarın toparlayacağım inşallah
dün isteme günü giyeceğim elbiseyi de aldım hemde 38 bedeniçinde o kadar incecik göründüm ki ben bile inanamadım kendime herkes çok beğendi çok zayıfladın tığ gibisin gibi iltifatlar havalarda uçuştu haliyle bende çok çok memnun oldum
hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
Dün Menüm
Sabah
Aile ile güzel bir kahvaltı
melemen 2 kaşık
1 domates-salatalık
biraz peynir
yeşilçay
öğle
1 tabak ksıır
1 bardak ayran
akşam
yok
dışardaydık, arkadaşlarım sürpriz doğum günü yapmışlar bana
onlarla eğlendik baya
spor yapamadım
bütün gün evimi temizledik spor sayılır
akşamda baya kurtlarımızı döktük köbek attık
1 bardak vodka+redbul içtim
alkol diyette yasak ama bu benim doğumgünümdü
ve 3 çatal pasta
30 says 1 gün ihmal ettim çok mutsuzum
ama gece 1 de geldim eve yapamazdım
yorgundum
bugün ceza vericem kendime
+ jillianın sadece bacak için olan sporunuda yapıcam
2 lt su
1 bardak yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?