Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızlar bugünkü menüme geleyim
sabah 1 ev poğaçası 1 bardak şekersiz çay
öğle 3 k patlıcan musakka 1 dilim ekmek yarım kase cacık
akşam tavuk sote yoğurt salata falan olur
şimdiden 2 lt suyu geçtim
2 yeşil çay içtim
eve gidince tamamlarım artık
spor olmayabilir
misafirim olacak muhtemelen

Herkese iyi akşamlar
Ben bu çarşamba kilo bildirimnden sonra 5 günde 5 kilo diyeti yapıcam
buna ihtiyacım var çünkü yapıştı kilolar gitmiyor
bu da beni çok üzüyor
o kadar da dikkat ediyorum

Herkese iyi akşamlar
bu da beni çok üzüyor

cok acele ediyorsun bence.harika gidiyorsun,sonuc da alicaksin bence.bu arada gidiyormusu?o smile ne oyle?

turkancim nasilsin..diger kizlar tabi sizlerde iyisinizdir insallah,bi bakayim dedim.nasil gidiyor diyete devam ediyormusun

cok acele ediyorsun bence.harika gidiyorsun,sonuc da alicaksin bence.bu arada gidiyormusu?o smile ne oyle?

Bu kadar caba harcıyorum tartıda gram veriyorum
ilk diyete başladığımda hep 1 kilo veriyordum
Sabır ama inat ettim 1 gram bile vermesem aylarca diyete devam vucudum ben yeneceğim seni göreceksin
Kendime yeni bir metod buldum
dün mesela canım cips istedi
cipsi aldım karşıma konuştum
sen aptal bir cipsin sadece benim vucuduma zarar veriyorsun seni yemeyeceğim dedim ve yemedim

Dün menüm

Sabah
2 bardak su
1 bardak elma çayı
domates salatalık
2 küçük çavdar ekmeği
peynir

Öğle
2 kaşık makarna
1 küçük imam bayıldı

akşam
3 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt
1.5 dlilm çavdar ekmeği

su 2 Lt
ÇAy 3 bardak

spor
15 dk bacak hareketleri
jillian 30 day

afferin kiz.ha soyle,azmet,azmet.ALLAH istedikten sonra olmaz olurmu,yeterki ALLAHa tevekkul et.seni uzgun gormeyi hic sevmedim,caresiz,cozum arayisi icinde.MUMIN olan tedbirini alir,uzerine duseni yapar tevekkul eder.

daha ne olsuuuuuuuuuunnnnnnnnn.

bu bacak hareketleri de neyin nesi,bana da laziiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

Herkese iyi akşamlar
bu da beni çok üzüyor

cnm bendede durum aynı
bir türlü istediğim gibi veremiyorum neden anlamadım
mesela eskiden bi sürü abur cubur yerdim şimdi onları baya bi kestim
ama tartıya pek etkisi yok

cnm gayet iyi gidiyosun

bitanemmm,masatakvimiiiiiiiii,DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CANIM BENIMMMMEki Görüntüle 457046

cnm masa takvimi doğum günün kutlu olsun
nice güzel yaşlara

aynıyız valla
ben eskiden bi çöikolata cips kola amma çok yerdim şimdi yemiyorum
ama zayıflayamıyorumda
başarcaz nurgülüm yence kiloları
1 ay değil 3 ay 5ay sürcek belki ama kalıcı gitcek
fit olcaz inşallah

Teşekkür ederim canımm

MERHABA KUBRACIGIM,NASILSIN,BASLADINMI DIYETE?BEN DE SENI COOK OZLEDIMMM....

AYYY,NE GUZEL HABEER,YENI ISIN HAYIRLI OLSUN.DILEDIGIN KADAR GUZEL OLUR HAYATIN INSAALLAH.YA BOSVERMEYE CALIISYORUM GELMEYENLERI AMA OLMUYOR,SEBEP SU KI MOTIVASYONUMUZU DUSURUYORLAAR
CANIM DUZENLI GELMEYE CALIS TAMAMMI,O ZAMAN ISMININ YANINDA OPUCUK BULURSUN.
HAARIKASIN.

GUZEL CANIM DAHA NE OLSUN,PASTAYA LAFIM YOK ZIRA AZICIK VE DE DOGUM GUNUN,ICKIYE DE EN IYISI HIC BISEY DEMIYIM,O HER KESIN KENDI TERCIHI TABIKI,ZIRA SOYLERSEM COK SOYLER COK KONUSUR,BASINIZI AGRITIRIM.AMA GUZEL BIR MENU,SAKIIIN YILMA,BANA GUVEN LUTFEN.
türkanım bitanem nurgülün fehiyem haklıymışsınız kız reglim bitti hemen eski kiloma döndüm :) diyetimede başladım allahın izniyle inşallah 2 kilo daha verdimmi 5AYA.2 olduğumda tamamdır.
TABIKI CANIM,SEN AYNAYA INAN BIDE ELBISELERINE,PANTOLONLARINA. SUPER CANIM,SEN HAARIKASIN ZATEN MASAALLAH,ALLAH yardimcin olsun

nedense hiiic moralim yok yaa.sinava calismam lazim,o da harbi zooor sinav,ev isi,yemek,cocuk,esim,kendi bakimim,sporum,nasil yetistiricem ,bilemiyorum,depresyondayim resmen

Allah yardımcın olsun canım çokk ozr valla sana hak veriyorum
kıyamam sana yaa

Ya yemegımı yaktım yaa.hayyret bısey

Nazar boncuğu olsun canım sıkma canını

Bende regl olcam canım sıkkın morlaim bozuk karnım ağrıyor

Turkancım merhaba nasıl gdıyor dıyet..destegın ıcın tesekkur ederım bu arada..kararımda buyuk etkın oldu.....bı kac arkadas daha var tabı.....

Turkancım merhaba nasıl gdıyor dıyet..destegın ıcın tesekkur ederım bu arada..kararımda buyuk etkın oldu.....bı kac arkadas daha var tabı.....

saGOL CANIM.ELHAMDULILLAH DIYET BITTI,HEDEFIME ULASTIM ARKADASLARIMIN DESTEGIYLE.SENIN KARARIN BENI INANILMAZ MUTLU ETTI.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.SADECE COCUKLARINCIN YASA VE KENDINI GELISTIR,DAMALA DAMLA GELISTIR KENDINI,KENDINE BISEYLER KAT.ESINE HIC YOKTAN IYIDIR GOZUYLE BAK KI O DA BUNA LAYIK GORGUGUM KADARIYLA.INSAALLAH SAGLIKLI BIR DOGUM VE GUZEL BIR HAMILELIK GECIRIRSIN.AMIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…