Herkese iyi akşamlar
Ben bu çarşamba kilo bildirimnden sonra 5 günde 5 kilo diyeti yapıcam
buna ihtiyacım var çünkü yapıştı kilolar gitmiyor
bu da beni çok üzüyor
o kadar da dikkat ediyorum
cok acele ediyorsun bence.harika gidiyorsun,sonuc da alicaksin bence.bu arada gidiyormusu?o smile ne oyle?
turkancim nasilsin..diger kizlar tabi sizlerde iyisinizdir insallah,bi bakayim dedim.nasil gidiyor diyete devam ediyormusun
Bu kadar caba harcıyorum tartıda gram veriyorum
ilk diyete başladığımda hep 1 kilo veriyordum
Sabır ama inat ettim 1 gram bile vermesem aylarca diyete devam vucudum ben yeneceğim seni göreceksin
Kendime yeni bir metod buldum
dün mesela canım cips istedi
cipsi aldım karşıma konuştum
sen aptal bir cipsin sadece benim vucuduma zarar veriyorsun seni yemeyeceğim dedim ve yemedim
Dün menüm
Sabah
2 bardak su
1 bardak elma çayı
domates salatalık
2 küçük çavdar ekmeği
peynir
Öğle
2 kaşık makarna
1 küçük imam bayıldı
akşam
3 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt
1.5 dlilm çavdar ekmeği
su 2 Lt
ÇAy 3 bardak
spor
15 dk bacak hareketleri
jillian 30 day
daha ne olsuuuuuuuuuunnnnnnnnn.
bu bacak hareketleri de neyin nesi,bana da laziiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
bitanemmm,masatakvimiiiiiiiii,DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CANIM BENIMMMMEki Görüntüle 457046
Herkese iyi akşamlar
Ben bu çarşamba kilo bildirimnden sonra 5 günde 5 kilo diyeti yapıcam
buna ihtiyacım var çünkü yapıştı kilolar gitmiyor
bu da beni çok üzüyor
o kadar da dikkat ediyorum
Dün menüm
Sabah
2 bardak su
1 bardak elma çayı
domates salatalık
2 küçük çavdar ekmeği
peynir
Öğle
2 kaşık makarna
1 küçük imam bayıldı
akşam
3 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt
1.5 dlilm çavdar ekmeği
su 2 Lt
ÇAy 3 bardak
spor
15 dk bacak hareketleri
jillian 30 day
bitanemmm,masatakvimiiiiiiiii,DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CANIM BENIMMMMEki Görüntüle 457046
cnm bendede durum aynı
bir türlü istediğim gibi veremiyorum neden anlamadım
mesela eskiden bi sürü abur cubur yerdim şimdi onları baya bi kestim
ama tartıya pek etkisi yok
cnm gayet iyi gidiyosun
cnm masa takvimi doğum günün kutlu olsun
nice güzel yaşlara
Nerdesiniz kimseler yok
MERHABA KUBRACIGIM,NASILSIN,BASLADINMI DIYETE?BEN DE SENI COOK OZLEDIMMM....türkanım 2 gündür şehir dışındaydım anca geldim ay çok özledim sizi ya hep aklımdaydınız net olmadığı için giremedim ama bildğiniz delirdim kızlaar :)
türkanım yarın itibariyle diyetime başlıyorum bitaneeem hadi bakalım :)
AYYY,NE GUZEL HABEER,YENI ISIN HAYIRLI OLSUN.DILEDIGIN KADAR GUZEL OLUR HAYATIN INSAALLAH.YA BOSVERMEYE CALIISYORUM GELMEYENLERI AMA OLMUYOR,SEBEP SU KI MOTIVASYONUMUZU DUSURUYORLAARbitanem 9gün kaldı çok heyecanlıyım inan :) aslında gelecek hafta pazartesiye kadar pek yoğunluğum yok ama kardeşim geldi masaüstü bilgisayar bozuk olduğu için sabahtan akşam kardeşim de bilgisayar o yüzden hiç uğramıyorum haber vereyim dedimama ondan fırsat buldukça geleceğim
nişandan sonra ki haftada sosyal hizmetlerde işe başlıyorum çok mutluyum elhamdülillah
iş ortamı nasıl olacak tam olarak bilemediğim için buraya çok uğrayabilir miyim bilmiyorum ama akşamları muhakkak gelirim
canım benim üzme kendini sen çok iyi bir arkadaşsın aynı zamanda iyi bir lidersin üzme o tatlı canını gelmeyen arkadaşlara da sen zorla bir şeyler yaptıramazsın üzülme lütfen
sen bu dediğini yapma sakın kuzum sende bunu yaparsan topiğimiz dağılır
CANIM DUZENLI GELMEYE CALIS TAMAMMI,O ZAMAN ISMININ YANINDA OPUCUK BULURSUN.kızlar uğrayamadım iki gündür ama unutmadım sizi ben =) cumartesi günü en yakın arkadaşımın kınası vardı bütün gün onunlaydım. dün kız isteme törenimiz vardı kuzenime =) sabahın 5inde yolculuğumuz başladı balıkesire kızımızı istedik sözümüzü yaptık. balıkesir dönüşü bursadaki akrabalara da bir uğrayalım derken şu an sabahın 5 i ve eve az önce girdik =) çok şükür kazasız belasız geçti =)
bu arada kızlar ben sözlüyüm 1 aydır ve bu iki gün geniş ailemizle sözlüşümünkaynaşması açısından da çok iyi oldu =)
sonuç olarak çok yoğun çok güzel çok eğlenceli ve fakat malesef ki bir o kadar diyetten bi haber iki gündü =) amaaaaa bu demek değil ki pes ettim yarın devaaaam
ha bu arada ismimin yanındaki o sitemkar kızan suratı sevmedimbideee hepinizin yazdıklarını okudum yorum yapamıyor olsam da okumadan geçmiyorum alışıciiim menü yorumlarına filan bi adapte olayım da diyetime
bugün yediklerime dikkat edemedim pek, biraz fazla kaçırdım ama yarın toparlayacağım inşallah
dün isteme günü giyeceğim elbiseyi de aldım hemde 38 bedeniçinde o kadar incecik göründüm ki ben bile inanamadım kendime herkes çok beğendi çok zayıfladın tığ gibisin gibi iltifatlar havalarda uçuştu haliyle bende çok çok memnun oldum
hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
GUZEL CANIM DAHA NE OLSUN,PASTAYA LAFIM YOK ZIRA AZICIK VE DE DOGUM GUNUN,ICKIYE DE EN IYISI HIC BISEY DEMIYIM,O HER KESIN KENDI TERCIHI TABIKI,ZIRA SOYLERSEM COK SOYLER COK KONUSUR,BASINIZI AGRITIRIM.AMA GUZEL BIR MENU,SAKIIIN YILMA,BANA GUVEN LUTFEN.Dün Menüm
Sabah
Aile ile güzel bir kahvaltı
melemen 2 kaşık
1 domates-salatalık
biraz peynir
yeşilçay
öğle
1 tabak ksıır
1 bardak ayran
akşam
yok
dışardaydık, arkadaşlarım sürpriz doğum günü yapmışlar bana
onlarla eğlendik baya
spor yapamadım
bütün gün evimi temizledik spor sayılır
akşamda baya kurtlarımızı döktük köbek attık
1 bardak vodka+redbul içtim
alkol diyette yasak ama bu benim doğumgünümdü
ve 3 çatal pasta
30 says 1 gün ihmal ettim çok mutsuzum
ama gece 1 de geldim eve yapamazdım
yorgundum
bugün ceza vericem kendime
+ jillianın sadece bacak için olan sporunuda yapıcam
2 lt su
1 bardak yeşilçay
TABIKI CANIM,SEN AYNAYA INAN BIDE ELBISELERINE,PANTOLONLARINA.türkanım bitanem nurgülün fehiyem haklıymışsınız kız reglim bitti hemen eski kiloma döndüm :) diyetimede başladım allahın izniyle inşallah 2 kilo daha verdimmi 5AYA.2 olduğumda tamamdır.
SUPER CANIM,SEN HAARIKASIN ZATEN MASAALLAH,ALLAH yardimcin olsunkızlar bugünkü menüme geleyim
sabah 1 ev poğaçası 1 bardak şekersiz çay
öğle 3 k patlıcan musakka 1 dilim ekmek yarım kase cacık
akşam tavuk sote yoğurt salata falan olur
şimdiden 2 lt suyu geçtim
2 yeşil çay içtim
eve gidince tamamlarım artık
spor olmayabilir
misafirim olacak muhtemelen
nedense hiiic moralim yok yaa.sinava calismam lazim,o da harbi zooor sinav,ev isi,yemek,cocuk,esim,kendi bakimim,sporum,nasil yetistiricem ,bilemiyorum,depresyondayim resmen
Ya yemegımı yaktım yaa.hayyret bısey
Turkancım merhaba nasıl gdıyor dıyet..destegın ıcın tesekkur ederım bu arada..kararımda buyuk etkın oldu.....bı kac arkadas daha var tabı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?