ara öğününü beğenmedimsabahki menümü yazmıştım. ikindi ara öğünümde de 1 muz yedim ve 1 baardak şekersiz kremasız sade kahve içtim.
bu arada kızlar tartılma günümüz yarın mıydı?
tek hatta 2 kelimeyle çok güzelmenum
sabah
2 kepek ekmek domates salatalık Allah ne verdıyse
arada elma
oglen
brokolı haslama
ara badem
aksam corba 1 kase yogurt 1 kepek ekmek
su 1.5 lt
spor 1 saat
kızlar bugun fazla gıremedım yogunum yasn dagıtımı yapıyorum da...
senn de tahmin ettiğin gibi takdir edilecek bi öğün değil ama idam sehbasına çıkaracak kadar zalim değilim:) miktar olarak evet az ama kalori olarak fazla gelebilir:)akşam yemeğinde
3sıkım çiğköfte,küçük bir dilim ıspanaklı börek yedim üstünede 2kaşık yoğurt yedim
bunlar olduğu için bugünlük sebze yemeği yemedim
ara öğününü beğenmedimdiyetlerde biliyosun ki muz önerilmiyo ama diğer öğünlerle telafi edilmeyecek gibi değil:)
tek hatta 2 kelimeyle çok güzel
senn de tahmin ettiğin gibi takdir edilecek bi öğün değil ama idam sehbasına çıkaracak kadar zalim değilim:) miktar olarak evet az ama kalori olarak fazla gelebilir:)
tamam cnm benim çooook teşekkür ederim
bu arada öğle yemeğim yarım kase çorca 2-3 kaşık ıspanak yemeği bir kase yoğurt bir dilim kepek ekmeği
bide bişey sorucam ben soda çok seviyorum ara öğünde içsem olur mu
bugun yediklerim sabah ılık su yeşil çay
kahvaltım:kepeklı ekmekten peynırlı tost ,5 zeytin ,şekersiz limonata
öğlen:6 yemek kaşığı köfteli bezelyeli havuçlu yemek,yarım bardak ayran,yarım dilim kepek ekmeği
akşam:2 kepçe tarhana çorbası,2 yemek kaşığı bezelyeli yemek,yarım bardak ayran.
ve bir buçuk saat spor yaptım eve geldim tartıda 58 i gördüm ya o bana yeter oley oleeeeeeeeeeeeeeyyyy
herkesi burda gormek istiyorum yeni kilolarinizla birlikte INSAALLAH.(ne zaman bu smile i koydumsa oglum yanimda demektir,sinirli kus aac demektedir,ben de zaman kazanmak icin onu bunnla oyaliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?