Turkan88'in Diyet Günlüğü

ben reql oncesi deli gibi sinirli olurum,bu defa cook sinirsiz oldu,sadece reql gunu sinirliydim,onun da yarisi esim kaynaklli.hiic de agrim olmadi,

türkancım şimdi gördüm regl dönemi spor yapılmazmı ben manyak gibi yaptım ama yaa..o aşkla zayıflıcam die :)

sabahki menümü yazmıştım. ikindi ara öğünümde de 1 muz yedim ve 1 baardak şekersiz kremasız sade kahve içtim.

bu arada kızlar tartılma günümüz yarın mıydı?

menum
sabah
2 kepek ekmek domates salatalık Allah ne verdıyse
arada elma
oglen
brokolı haslama
ara badem
aksam corba 1 kase yogurt 1 kepek ekmek
su 1.5 lt
spor 1 saat

kızlar bugun fazla gıremedım yogunum yasn dagıtımı yapıyorum da...

akşam yemeğinde
3sıkım çiğköfte,küçük bir dilim ıspanaklı börek yedim üstünede 2kaşık yoğurt yedim
bunlar olduğu için bugünlük sebze yemeği yemedim

sabahki menümü yazmıştım. ikindi ara öğünümde de 1 muz yedim ve 1 baardak şekersiz kremasız sade kahve içtim.

bu arada kızlar tartılma günümüz yarın mıydı?
ara öğününü beğenmedim diyetlerde biliyosun ki muz önerilmiyo ama diğer öğünlerle telafi edilmeyecek gibi değil:)

tek hatta 2 kelimeyle çok güzel
akşam yemeğinde
3sıkım çiğköfte,küçük bir dilim ıspanaklı börek yedim üstünede 2kaşık yoğurt yedim
bunlar olduğu için bugünlük sebze yemeği yemedim
senn de tahmin ettiğin gibi takdir edilecek bi öğün değil ama idam sehbasına çıkaracak kadar zalim değilim:) miktar olarak evet az ama kalori olarak fazla gelebilir:)

ben tüm yediklerimi yazayım bugünlük
1 büyük havuç
160 gr ton balığı yağını süzünce bence 100 gr kalmıştır
marul ve taze soğandan oluşan yağsız limonlu ufacık tuzlu salata
dayanamadım isveçimi deldim 1 kuru kayısı

Son düzenleme:
Herkese selamlar bugün geç kaldım çünkü anneme misafir geldi yardım için erkenden geldim.Öncelikle yediklerimi yazayım.
Kahvaltı koşturularak yenen 3- 4 yeşil zeytin , 1 haşlanmış yumurta (şuan onuda yediğimden emin değilim haşladım ama:26:) 1 kk peynir , 1 dilim kepek ekmek , 1 kupa çay.Az yemişim ama çok acelem vardı.Bugün daha yeşil çay içemedim.
Öğlen : 1 kase mercimek çorbası , salata , az kuru fasulye (annem bir sürü şey yapmıştı sadece bunları yedim kendimle gurur duydum.):)
Akşam: ımmm gelelim bu mevzuya misafirlerle içilen çayla beraber 1 baklava yediğim için akşam yemeği yok.Meyveyle geçiştireceğim.Bu saatten sonra baklava yüzünden sadece meyvemi yiyip suyumu içerim.Evime gidince de yeşil çayımı içer yatarım.Buda bana ceza olsun.

Türkan88 küsme ben kendi adıma söyleyeyim gerçekten o kadar yoğunlukta giriyorum ki siteye okumaktan yazmaya vakit kalmıyo.Mesela dün fotona baktım çok güzel bir bayansın kara kaşlı kara gözlüsün.:13:Tam yazacaktım pat işim çıktı gittim.Yani herkesin eminim mazereti vardı.Bu arada herkes çok iyi gidiyor.

bazı diyetelrde muz yüzün çökmemesi için öneriliyor.Bence bünyeye göre değişiyor.Mesela beni şişiriyor.Yenecekse de bence sabah kahvaltıdan önce sütle daha faydalıdır diye düşünüyorum.

Bende de soda ters etki yapıyor ne zaman ki soda içsem şişerim şişincede diyet güme gider.
AKşam öğünüm olan bir küçük elmayı da yedim.Bugün yemek saatlerim karıştı .Misafirler sağolsun.Ama löp löp yemek yiyenlere,tatlı yiyenlere özeniyorum ama sahip oldukları göbeği görünce özentim geçiyor.

bugun yediklerim sabah ılık su yeşil çay
kahvaltım:kepeklı ekmekten peynırlı tost ,5 zeytin ,şekersiz limonata
öğlen:6 yemek kaşığı köfteli bezelyeli havuçlu yemek,yarım bardak ayran,yarım dilim kepek ekmeği
akşam:2 kepçe tarhana çorbası,2 yemek kaşığı bezelyeli yemek,yarım bardak ayran.
ve bir buçuk saat spor yaptım eve geldim tartıda 58 i gördüm ya o bana yeter oley oleeeeeeeeeeeeeeyyyy

Son düzenleme:

menün süpermiş.Kaç kilodan düştün 58'e.

aslında ara öğün yapamadım ben geç kalkıyorum öğlene doru vaktım kalmıo...ben 1 2 sene önce 69dan 60a düştüm 1 sene korudum kilomu .sonra 63 le nisan 14de yenıden diyet yapmaya başladım.ilk hafta 3 kilo gitti sudur giden muhtemelen işte yavaş yavaş gidio :) uğraşıyorum istikrarlıyım annem kekler börekler yapıyo ama hiç gözüm gitmiyo iradesiz olmaz bu iş..canım bile çekmio şartlamışm sanırım kendimi...ama 3 kere kaçamaım oda ilk günlerde diyete başlamakla başlamamak arasında oldu yalan sölemıyım iki kere burgerde bi kezde pizza hutda

Son düzenleme:
Hepiniz supersiniz kızlar
Ben bugün

Sabah : 1 kk peynir 1.5 dilim Çavdar salata domates biber 3 zeytin
Ara: 2 porsiyon meyve
Öğle 8 yk sebze yemeği 2 dilim ekmEk salata. Yoğurt
Ara 1 yağsiz tost
2.ara yarım paket diyet bisküvi
aksam 5 küçük köfte 2dilim ekmEk ayran salata
Ara 1 elma 10 fındık

Kızlar buna çok demeyin ekmegi çok buluyorsunuz ama diyetisyenin verdigi liste bu
Yağ oranına göre veriyor
BEnim 12 kg vermem gerekiyor

ilk hafta 3 kilo çok iyimş ya ben bir haftada 3 kilo wersem amacıma ulaşıcam ya benm fazlam yok ama şöle diyim 1,65 boyum war 54 kiloyum ben 50 yadaaa 21 kilo olmak istyoooruuumm ben 56 kiloydum bi haftada 2 kilo werdm sabah kahvaltı işte kepek ekmegi peynr ve salatalık , aksamda mutlaka 7den önce hafif we yagsz yemekler

sevgili kübracım adaşım :) benden daha iyi durumdasın emın ol boylarımız aynı hemen hemende benım olmak istediğim kilo 54 sorun orda sen gayet iyisin emın ol :)
ilk hafta 3 kilo gitmesinin sebebi vücudun ödem atması su kaybı yağ değil yani herkes ilk hafta çok kilo kaybeder ayrıca 3 4 kiloyu sen sadece spor yapsan bi ay cuk diye verirsin sıkıntı yapma :)

kızlar az önce ayça kayanın bir programını izledim. tok tutan yiyecekleri sıralıyorlar
1-beyaz leblebi(sarınında kalorisi aynıymış)ama beyaz leblebiyi daha çok tavsiye etti 4 yemek kaşığı kadar..atıştırmak istediğinizde birebir çokda tok tutarmış
2-ayva
3-yulaf.çorbanın yemeklerın içine 2 yemek kaşığı kadar eklenebilirmiş.
4-yeşil çay.yüzyılın mucizelerinden günde 3 fincan zayıflamaya inanılmaz etkiliymiş.
5-sütlü kahve.bildiğiniz kahve değil bir çay bardağı sütün içine herhangi bir kahve karıştırdığınızda metabolizmayı çok çalıştırırmış ara öğünlerde kullanılabilirmiş :)
kahveyide hiç svmem o ayrı kızlar
deneyelim daha çok kilo verelim hepinizi seviyorum öpüyorum

Son düzenleme:
herkesi burda gormek istiyorum yeni kilolarinizla birlikte INSAALLAH. (ne zaman bu smile i koydumsa oglum yanimda demektir,sinirli kus aac demektedir,ben de zaman kazanmak icin onu bunnla oyaliyorum:))

Son düzenleme:
herkesi burda gormek istiyorum yeni kilolarinizla birlikte INSAALLAH. (ne zaman bu smile i koydumsa oglum yanimda demektir,sinirli kus aac demektedir,ben de zaman kazanmak icin onu bunnla oyaliyorum:))

tatlım ben ben 2 haftada 1 tartılıyorum biliyosun bugün benim özgür günüm yarın diete kaldığım yerden baslıycam haftaya çarsamba tartılcam tamam mı canım?bugün arkadaslarla pizza yemeğe gideceğiz yuppıııııı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…