Turkan88'in Diyet Günlüğü

zaten ben çok su içemiyorum yaaa
2litre içsem ne ala

Benim tiroidler sorunlu kızlar, kilo vermemi etkiler mi acaba?

tatlım hormonlarla alakalı çok yakın arkadaşlarımdan biride aynı sorunla uğraşıyo tiroidler çok etkili kilo vermede.arkadaşım ilaç felan kullanıyo veremıyo gerçekten uğraşıo kilo vermek için bir uzmanla görüş derim ben.onunda tiroid bezleri çok yavaş çalışıyodu sanırım.ama düzelicektir doktor kontrolünde eminim,moral bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.

cok dogru,ben de onu dıyecektım,baktınız kı bardagı bıtıremıyorsunuz bırakın ,gıdın,sonra ıcersınız,zaten rabbım o kadar mukemmel yaratmıs kı bızı vucuduumuz bıze ısteksızlıgını bıldırerek haayır dıyor,her sey olcusunde.allah asırıya kacanları ve ucta olanları sevmez.hatta duydunuzmu bılmıyorum adını ama bızım bır yazar var 1400lerde yasamıs,nızamı gencevı,onun bır sıırınden alınlı var"bır ıncı saflıgı varsa da suda,artıq ıcılende dert verer o da"

cok dogru,ben de onu dıyecektım,baktınız kı bardagı bıtıremıyorsunuz bırakın ,gıdın,sonra ıcersınız,zaten rabbım o kadar mukemmel yaratmıs kı bızı vucuduumuz bıze ısteksızlıgını bıldırerek haayır dıyor,her sey olcusunde.allah asırıya kacanları ve ucta olanları sevmez.hatta duydunuzmu bılmıyorum adını ama bızım bır yazar var 1400lerde yasamıs,nızamı gencevı,onun bır sıırınden alınlı var"bır ıncı saflıgı varsa da suda,artıq ıcılende dert verer o da"

Aslında 2 kilo vermiştim sonradan tahlil yaptırdığımda çıktı değerler düşük. Evet dediğin gibi doktora gitsem iyi olur yoksa böyle aç açına kalıp kilo veremezsem çıldırırım.

Şimdi de yeşilçay yaptım içiyorum ama çok fena tadı yaseminli aldım pek bi metettiler ama çok acı bu sadesi daha iyiydi..... yanında da tadını bastırmak için yeşil erik yiyorum.

senınle gurur duyuyoruz bu haraketınden dolayı,dun de kendımle gurur duydum.

cnm ya nolursun gülme bişey sorcam bu leslie ne bide ender saraç

baş şimdi de ben küstüm[/QUOTE]

AYYY,AY KUYBAN OLUYUM BEN SANAAA,SEN BENIM ILK GOZAGRIMSIN.ZIIIRA ILK SEN KATILDIN BENIMLE BU YOLA.

boşver cnm ya hiç takma kafana erkekler hep böyle
bizim kadar hassas değiller

tabıkı hassas olmazlar zııra odunlar,odunun hassas oldugu nerde gorulmus kı.tabıkı her erkege aıt degıldır.canım youtub da leslıe 4 mıles yaz,jımnastık hareketlerı,bana da mukayese tavsıye etmıstı.ender sarac ta ben topık acmıstık bır ora gır bak ıstersen actıgım konulara.

tamam cnm benim çooook teşekkür ederim
bu arada öğle yemeğim yarım kase çorca 2-3 kaşık ıspanak yemeği bir kase yoğurt bir dilim kepek ekmeği
bide bişey sorucam ben soda çok seviyorum ara öğünde içsem olur mu

KAHVALTIM:1 DIMIM CAVDAR EKMEGI,KK KADAR PEYNIR,1 SALATALIK,1 DOMATES,YARIM ELMA.SONRA 2 B.YESIL CAY.
OGLE:1/3 TABAK TAVUK CIYERIYLE PATATES YEMEGI,1 DILIM CAVDAR,1 AVUC BADEM.
AKSAMA:LAHANA SALATASI YAPICAM INSAALLAH(lahana<pancar rendeliyorsun,salatalik,domates,cok ince dogruyorsun,dereotunu ince kiyip ilave ediyorsun,ve de limon sikiyorsun,ha bide zeytinyagi var ama dokmiycem kendiminkine)

sodayı bende içiyorum canım olur neden olmasın :)

vallahi bi bilgim yok o konuda.ama faydali bisiy degil genel olarak.

ooo süpersin yine cnm

selam herkese; ben de ders arasında gelip yazayım menümü hemen dedim :)

sabah: 1 dilim light ekmek
yarım domates,yarım salatalık, 1 yeşil biber
3 zeytin
1 tane light üçgen peynir
1 yumurtayı 2 çay kaşığı zeytinyağı ile tavada yapıp yedim.

kahvaltım baya sağlam olduğu için ara öğün yapma ihtiyacı duymadım.

saat 13.00 gibi de öğle yemeği : yarım kase çorba
4-5 yk kuru fasulye(susuz)
3 yk pirinç pilavı

aslında pirinç pilavının çok kilo aldırdığını biliyorum ve çok nadir yiyorum. Bu da o nadir günlerden biriydi.
saat 16.00 daki ara öğünümde 1 meyve var ama ne yerim daha karar vermedim. akşam yemeği içinde semizotu salatası ve bir kase çorba düşünüyorum.
sabah 100 mekik çektim akşam da yürüyüşe çıkıcam çok yorgun olmazsam tabii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…