herkesi burda gormek istiyorum yeni kilolarinizla birlikte INSAALLAH.(ne zaman bu smile i koydumsa oglum yanimda demektir,sinirli kus aac demektedir,ben de zaman kazanmak icin onu bunnla oyaliyorum:))
Bende de soda ters etki yapıyor ne zaman ki soda içsem şişerim şişincede diyet güme gider.
AKşam öğünüm olan bir küçük elmayı da yedim.Bugün yemek saatlerim karıştı .Misafirler sağolsun.Ama löp löp yemek yiyenlere,tatlı yiyenlere özeniyorum ama sahip oldukları göbeği görünce özentim geçiyor.
kahvaltıya her sey koydum bi kus sütü eksikti ne oldu bilin bakalılım hemen doydum midem küçülmüş yıyemiyorum ancak gözüm aç yaa hemencecik doydum hayallerim suya düştü
afferın ıste,hadıı dbakalım bugunu kusmadan bıtır,tam da tartıya 1 gun kala,yapma gozunu seveyım,zaten 2 gun olsa gozunu falan sevmezdım deeee,o ayrı konu,bastan 2 gun dedık ıste
benim 15 günde 1 tartılıyorum bana bu hafta izin ver haftaya tartılayım kendimi 15 günde 1 tartılmaya sartlandırmısım yaa
benim 15 günde 1 tartılıyorum bana bu hafta izin ver haftaya tartılayım kendimi 15 günde 1 tartılmaya sartlandırmısım yaa
Hepiniz supersiniz kızlar
Ben bugün
Sabah : 1 kk peynir 1.5 dilim Çavdar salata domates biber 3 zeytin
Ara: 2 porsiyon meyve
Öğle 8 yk sebze yemeği 2 dilim ekmEk salata. Yoğurt
Ara 1 yağsiz tost
2.ara yarım paket diyet bisküvi
aksam 5 küçük köfte 2dilim ekmEk ayran salata
Ara 1 elma 10 fındık
Kızlar buna çok demeyin ekmegi çok buluyorsunuz ama diyetisyenin verdigi liste bu
Yağ oranına göre veriyor
BEnim 12 kg vermem gerekiyor
sabır tatlım sabır bak az kaldı zatenbizim evde börekler, kurabiyeler yapıldı yine
sahile çaya gidiyoruz
herkes börekleri kurabiyeleri götürürken ben kuru çaya talim edeceğim
hemen zayıflamak istiyorum yaaaaaaa
gayet güzel o kadar aradım eleştirecek bi bahane bulamadımGünaydın herkese benim sabah menüm aynı,
Aç karna limonlu su sonra kahvaltı
Peynir , domates , salatalık , bir rafadan yumurta , 1 kase maydanoz , 5 adet yeşil zeytin, 2kupa çay.1 dilim kepek ekmek.
Arada birşey yemeyi düşünmüyorum.Çünkü çok tok hissediyorum kendimi.
güzel görünüyo ama pilavın miktarı önemli 2 kaşıksa eve güzel ama fazlası için aynı şeyi diyemicem:)Sabah :küçük bir dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin, şekersiz çay yarım haşlanmış yumurta kk büyüklüğünde beyaz peynir
Öğlen : yarım dilim yulaf ekmeği, bulgur pilavı. kalsiyum ihtiyacı içinde cacık.
akşam menümü belirlemedim,yarım saat yürüyüş yaptım. spor yok yine bugün inşallah yarın başlıyorum spora.
sadece adıl olmak ıcın.baskalarına haksızlık olur o zaman,tamammmı canım,benı zpr durumda bırakma lutfen/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?