Turkan88'in Diyet Günlüğü

herkesi burda gormek istiyorum yeni kilolarinizla birlikte INSAALLAH. (ne zaman bu smile i koydumsa oglum yanimda demektir,sinirli kus aac demektedir,ben de zaman kazanmak icin onu bunnla oyaliyorum:))

kahvaltıya her sey koydum bi kus sütü eksikti ne oldu bilin bakalılım hemen doydum midem küçülmüş yıyemiyorum ancak gözüm aç yaa hemencecik doydum hayallerim suya düştü

günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım
kilo verip veremediğimi çok merak ediyorum yarın sabah ilk işim tartılmak olacak

gunaydın kızlar esım evde fazla gıremıcem
ama anlamadıgım ıscı degıl nasıl ızın lı oluyolar anlamıyorum
karsıdakı ınsaatcılar delı gıbı calısıyo ya yazık valla...

ayyynen,harika soyledin,agzina saglik,benim de pazar annemlerde agzimin sulari akiyordu sofradakilere ama yemedimmm,ben de aynen gobeklere bakiyordum,bu arada dun de kardesimin sozlusunu ailecek yemege davet etmisdi annemler beni de cagirdilar gitmedim,dedim ki anne biliyorum,yemiycem,ama o da zor oluyor,"NEFSINIZE DE ZULM ETMEYINIZ,ZIRA ONUN DA UZERINIZDE HAKKI VARDIR"(VEDA HUTBESI)gitsem,nefsime zulm etmis olucaktim.

kahvaltıya her sey koydum bi kus sütü eksikti ne oldu bilin bakalılım hemen doydum midem küçülmüş yıyemiyorum ancak gözüm aç yaa hemencecik doydum hayallerim suya düştü

afferın ıste,hadıı dbakalım bugunu kusmadan bıtır,tam da tartıya 1 gun kala,yapma gozunu seveyım,zaten 2 gun olsa gozunu falan sevmezdım deeee,o ayrı konu,bastan 2 gun dedık ıste

afferın ıste,hadıı dbakalım bugunu kusmadan bıtır,tam da tartıya 1 gun kala,yapma gozunu seveyım,zaten 2 gun olsa gozunu falan sevmezdım deeee,o ayrı konu,bastan 2 gun dedık ıste

benim 15 günde 1 tartılıyorum bana bu hafta izin ver haftaya tartılayım kendimi 15 günde 1 tartılmaya sartlandırmısım yaa

Yarın kılo bıldırım gunu,adını yazdırıp kacan arkadaslar yarın ortalarda gorunmezse adlarını lısteden sılıcem,

turkan88 +
mukayese +
pepuda YARIN GELMEZSE SILICEM
sisebe +
hmyrali +
arzuayten +
nurgul 8688 +
efee yarin gelmezse silicem
senyayla yarin..
gunes_16 yarin...
ozgurdu +
ezgi_18 yarin..
miss_angela +
fehiye +
life_city +
envila +
incirreceli8 +

12 kisi devam edelim baaklim

Son düzenleme:
turkancım bıldırım yarın yapcaz oylemı tamam yarın bakalım neler olacak...

heyecan dorukta hadi bakalım..türkancım dün gece resmen öldüm açlıkdan ama bişiy yemedim resmen açlıktan uyuyamadım ya.dedim sabır sabır sabırrrrr

bizim evde börekler, kurabiyeler yapıldı yine
sahile çaya gidiyoruz
herkes börekleri kurabiyeleri götürürken ben kuru çaya talim edeceğim
hemen zayıflamak istiyorum yaaaaaaa

canım görmemezlikten gel bizim ewdede her sabah patatesler kızarıo kekler yapılıyo ben tırıs geçiyorum yanlarından tartıdaki kilo azalışını görünce dahada motive oluyorum

Günaydın herkese benim sabah menüm aynı,
Aç karna limonlu su sonra kahvaltı
Peynir , domates , salatalık , bir rafadan yumurta , 1 kase maydanoz , 5 adet yeşil zeytin, 2kupa çay.1 dilim kepek ekmek.
Arada birşey yemeyi düşünmüyorum.Çünkü çok tok hissediyorum kendimi.

Son düzenleme:

ben yine de çok dicem aradaki bisküvi fazla bence ekmek miktarıda çok ama diyetisyen verdi diyosun bişey diyemiyorum bu şekilde kilo veriyosan önünde eğiliyorum

bizim evde börekler, kurabiyeler yapıldı yine
sahile çaya gidiyoruz
herkes börekleri kurabiyeleri götürürken ben kuru çaya talim edeceğim
hemen zayıflamak istiyorum yaaaaaaa
sabır tatlım sabır bak az kaldı zaten
gayet güzel o kadar aradım eleştirecek bi bahane bulamadım

Sabah :küçük bir dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin, şekersiz çay yarım haşlanmış yumurta kk büyüklüğünde beyaz peynir

Öğlen : yarım dilim yulaf ekmeği, bulgur pilavı. kalsiyum ihtiyacı içinde cacık.

akşam menümü belirlemedim,yarım saat yürüyüş yaptım. spor yok yine bugün inşallah yarın başlıyorum spora.

güzel görünüyo ama pilavın miktarı önemli 2 kaşıksa eve güzel ama fazlası için aynı şeyi diyemicem:)

Yok canım 5 kaşıktı.

Sizler 1 haftada ne kadar veriyorsunuz? Ben yarım kilo vermiştim önceki diyetimde. 1 ayda 2 kilom gitti.

sadece adıl olmak ıcın.baskalarına haksızlık olur o zaman,tamammmı canım,benı zpr durumda bırakma lutfen/

tamam yarın sabah tartılırım ama cevabını okul dönüşü öğle yazarım canım tamam 12.30 a kadar okuldayım çünkü sabah da erken kalkıyorum tamam mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…