Turkan88'in Diyet Günlüğü

Kardeşim olduğunda annem veremediği kilolar için diyetisyene gitmişti ve doktor hergün 1 soda içmesini önermiş.

aksam gelicem ben de ozaman listemi yazicam:85:INSAALLAH.OPDUM HEPINIZI.YALNIZ ARZUAYTEN ARKADASIM DUN NIYE UZGUNDUN,SENI MORALSIZ GORMEK BENI COK UZDU.SAGLIKLA ALAKALI OLMASINDA GERISINI HIIC TAKMA.

sağol canım ya oluyo öyle tatsızlıklar arada. geçti gitti.

tebrik ederim gerçekten öyle bir masadan kalkabilmek büyük başarı.

yarın benim günüm kimse karısmasın bana kusana kadar yıycem:)))

kaç günlük emeklerin boşa gidecek öyle yersen. eminmisin bence bi daha düşün?

ben bugün ebru şallı videosu eşliğinde pilates yaptım topla. ama çok zor geldi ya o topun üstünde durabilmek bile zor başlı başına. birazdan da ender saraçın sporunu yapıcam. listem her zamanki gibi ama sabahki ara öğünümü yapamadım zaman bulup.

efeeeeeeeee ve pepuda nerdesiniz?sisebe de yok iki gundur ortalarda???????kizlar listede gozumden kacan adini yazdirip ortalarda gorunmeyen kimler var?benim gozumden kacmis olabilir..

kızlar ben çok merak ediyorum acaba kç gr gitti bu hafta diye:18:
sizin bu hafta ki hedefiniz ne ben bi 60.5 olmak istiyorum inşallah olurum

turkan88 burdaa
mukayese burdaa
pepuda kendisi 6 gundur devamsizlik yapiyor
sisebe 2 gun devamsizlik
hmyrali burdaa
arzuayten burdaa
nurgul 8688 burdaa
efee 3 gun devamsizlik
senyayla devamsizlik
gunes_16 adini yazdi rdi kacti
ozgurdu burdaa
ezgi_18 devamsizlik
miss_angela burdaa
fehiye burdaa
life_city burdaa
envila burdaa
incirreceli8 burdaa

canım hemde regl döneminde 2kilo gitmiş olması çok iyi :)

Esas regl döneminde gider. Metabolizma daha hızlı çalışıyor çünkü...

Bende bugün hiç spor yapmadım sadece yürüyüş yaptım yarım saat hiç içimden gelmiyor. Dün açtım mezdeke, oryantal 15 dk dans ettim dalağım şişti yoruldum bıraktım, baya kalori yakmışımdır Deneyin Pilatesten felan daha iyi çünkü pilateste kalori falan çok yakılmıyor. Ama biz gene de yapalım kiloları verdikten sonra sarkmayalım sıkılaşalım. Mesela benim bacaklar sallanıyor ani kilo almaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…