Yok canım 5 kaşıktı.
Sizler 1 haftada ne kadar veriyorsunuz? Ben yarım kilo vermiştim önceki diyetimde. 1 ayda 2 kilom gitti.
bugünkü menüm
uyanınca bir bardak ılık su
kahvaltı:bir haşlanmış yumurta,yağsız peynirle 1 kepek ekmeğiyle yapılan tost,4 zeytin,şekersiz limonata 1 çay brdağı.
öğlen:3 kaşık nestle nesfit sütle.
Akşam(17.00):2 kepçe çorba,7 yemek kaşığı sebze yemeği,yarım dilim kepek ekmeği.bitirdim spora gidicem çünkü 7de 5te yemek zorundayım
HELALLIK ISTEDIM,GERCI BEN KULLANMIYORUM AMA BELKI YAVRULARIMA LAZIM OLUR DIYE ALDIIM,KUYBAN OLUYUM BEN SIZEEE.AY AYY AYSAMIMIYIM YEMIN EDERIM,SIZE COOK ISINDIM,TOPIK ACARKEN BURALARA GELECEGIMIZI AKLIMIN UCUNDAN BILE GECIREMEZDIM.AMA MASAALLAH.HARIKA.
Ben kactııım
fazla aç kalmıcam ya acıkırsam gene nesfit yerım bi kase gece kasmıcam yavaş yavaş versemde kafi yani
canım ben o kadar yavaş veriyorum k sasırırsın haftada en fazla 600gr veriyorum çok az yememe rağmen malesef
Öğlen yemeğim 3 izmir köfte , 3 közlenmiş biber ekmek yemedim.:13:
Kendimi çoook aç hissetmiyorum ama mideniz bulanak kadar aç kalacak birşey yok öyle birşey olduğunda salatalık yiyin %90 ' nasılsa su :)
Bu arada diyet derken vüzuda zarar vermeyin.Az az sık sık yemek lazım.Hoş ben yapmıyorum ama ben aşırı açlık hissetmiyorum.
akşam az olmuş acıkabilirsin:)kahvalti: kk kadar peynir,1 dilim cavdar,1 domates,1salatalik,yari elma
ogle: 2kepce corba,1dilim cavdar,1domates, 1salatalik
aksam:1 tabak lahana salatasi,yari elma.
bol su.daha 2 b.yesilcay,uyuyana kadar su yesil cay devam INSAALLAH.
SPOR YARINDAN ITIBAREN INSAALLAH.SPOR YAPAMADIGIM ICIN COK DAHA AZ YIYORUM.AMA COOK ACIM.BU GUNLUK YEMEK BENDEN BUKADAR.ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN.NE ZORMUS YA.6 GUNDUR ACIIIIM,AMA ZAYIFLIYORUUUUM
hem tost hem yumurta çok canım ya bence yumurtayı çıkar bi dahaki seferebugünkü menüm
uyanınca bir bardak ılık su
kahvaltı:bir haşlanmış yumurta,yağsız peynirle 1 kepek ekmeğiyle yapılan tost,4 zeytin,şekersiz limonata 1 çay brdağı.
öğlen:3 kaşık nestle nesfit sütle.
akşam(17.00):2 kepçe çorba,7 yemek kaşığı sebze yemeği,yarım dilim kepek ekmeği.ve bitirdim yemek faslını.
7de spora gidicem o yüzden 5te yedim akşamı arada 2 saat bırakmak zorundayım o sebeple
gayet güzel devamÖğlen yemeğim 3 izmir köfte , 3 közlenmiş biber ekmek yemedim.:13:
Kendimi çoook aç hissetmiyorum ama mideniz bulanak kadar aç kalacak birşey yok öyle birşey olduğunda salatalık yiyin %90 ' nasılsa su :)
Bu arada diyet derken vüzuda zarar vermeyin.Az az sık sık yemek lazım.Hoş ben yapmıyorum ama ben aşırı açlık hissetmiyorum.
benim isveçte 6. günüm bitti çok zor bi diyet çok yorucu iyice düşün derim ama kilo bakımından tatmin edici bugün 62yi gördüm 6 günde 3 kilo büyük ihtimal yarın da 62 olur sabitlenirBende öyleyim canım 500 gr. falan gidiyor haftada. tiroidler sorunlu ya benim...
İsveç diyetini okudum az önce,önceden de biliyordum sağlıksız geliyordu ama şimdi benim kafama epey yattı fakat yapma gibi bir şansım ne yazık ki yokkk
akşam az olmuş acıkabilirsin:)
hem tost hem yumurta çok canım ya bence yumurtayı çıkar bi dahaki sefere
gayet güzel devam
benim isveçte 6. günüm bitti çok zor bi diyet çok yorucu iyice düşün derim ama kilo bakımından tatmin edici bugün 62yi gördüm 6 günde 3 kilo büyük ihtimal yarın da 62 olur sabitlenir
nesfit ye bir sey olmaz ama sutu az yağlı ekle bence tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?