yok bıtanem hamdolsun ıyıyım bana dua et yeter pazartesi saat 2 de amelıyata gırıyorum kızlaryok buradayım daha yarın bır gıdıp tarih için konusulacak amelıyat için ama buyuk ıhtımalle hafta içi olurum hayırlısı
bitanem,aklim sendekaldiiiiiiiiiiiiiiiii
amın bıtanem amın dua edın bana kızlarrbenimde aklım fehiye detez zamanda iyi olur inşallah....
ayy güzelim sen ıyısın yaa vallahı dıkkatbet yeter emınol :))kızlar hiç bir hareket yok topiğimiz de sanırım iyiden iyiye dağıldık
biraz canlanalım birbirimizi gaza getirelim lütfen
gerekirse yeni arkadaşlar bulalım ama kendimize topiğimize bi hareket verelim
yok bıtanem hamdolsun ıyıyım bana dua et yeter pazartesi saat 2 de amelıyata gırıyorum kızlar
amın bıtanem amın dua edın bana kızlarr
ayy güzelim sen ıyısın yaa vallahı dıkkatbet yeter emınol :))
canim fehiyem,INSAALLAH cok basarili bir ameliyat olur,dualarimsenle canim
sağoll bıtanemmm Allah razı olsun senı ve hepinizi çokk sevıyorumm unutmayınnn:))canim fehiyem,INSAALLAH cok basarili bir ameliyat olur,dualarimsenle canim
bende katılmak isterdim ama 70 kg den fazlayım
yok bıtanem hamdolsun ıyıyım bana dua et yeter pazartesi saat 2 de amelıyata gırıyorum kızlar
amın bıtanem amın dua edın bana kızlarr
ayy güzelim sen ıyısın yaa vallahı dıkkatbet yeter emınol :))
canım benim Allah yardımcın olsun şifa versin iyi ol hemen inşallah
dualarımdasın Allah ın izniyle atlatıp geleceksin bitanem
sağol fıstığım benım Allah razı olsun bıtanem:))canım benim Allah yardımcın olsun şifa versin iyi ol hemen inşallah
dualarımdasın Allah ın izniyle atlatıp geleceksin bitanem
bende katılmak isterdim ama 70 kg den fazlayım
diyorum ama bizbizeyiz artik,kafaniza gore takilinzayiflamak isteyen bu kurallara uymaya calissin.oki?kilo bildirimi her carsamba ackarnina.her aksam menu+spor paylasiliyor.oki??
saygilaarrrrr
canım benım benı sakın cıkarmayın tamam mı ben spor yapamam pazartesinden ıtıbaren uzun bır sure ama dikkat ederim tabı tam ıyılestığimdede dietisyene gideceğim zaten ınsallah:))
kızlarrr kımsecikler yokkkkk nıye boyle oldu burası yaaa sizleri çokk özlüyorum yaaa yarın amelıyata gırıyorum çok korkuyorum 1 gece kalacağım hastanede döndüğümde yazarım ınsallah lütfen bana dua edınnnnn :))
kızlarrr kımsecikler yokkkkk nıye boyle oldu burası yaaa sizleri çokk özlüyorum yaaa yarın amelıyata gırıyorum çok korkuyorum 1 gece kalacağım hastanede döndüğümde yazarım ınsallah lütfen bana dua edınnnnn :))
Allah razı olsun bıtanem bılıyorum geleceğini ama olsun gönuller bır olsun değil mi??ben günde 3-4 kez gelip bakıyorum kimse olmayınca bişey yazasım da gelmiyodiet desen iyice salladım sana şimdiden çok geçmiş olsun fıstığım .. Allah acil şifalar versin..Malatya'da olsaydım gelirdim yanına..
azeri güzeli arkadasım benım Allah razı olsun senı çokk sevıyorummmmm:))ya ben tum gun giremedim ya.takildi bu kk.aklim da sende kalmisti
Allah razı olsun bıtanem bılıyorum geleceğini ama olsun gönuller bır olsun değil mi??
azeri güzeli arkadasım benım Allah razı olsun senı çokk sevıyorummmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?