Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızlar hiç bir hareket yok topiğimiz de sanırım iyiden iyiye dağıldık
biraz canlanalım birbirimizi gaza getirelim lütfen
gerekirse yeni arkadaşlar bulalım ama kendimize topiğimize bi hareket verelim

sabah doğru düzgün kahvaltı yapamadım öğlende resmen acısını çıkardım koca bir tabak makarna yedim
kendime çok sinirliyim yeniden kilo almak istemiyorum hatta bikaç kilo daha vermem lazım
kendime (dur) demek zorundayım

sabah doğru düzgün kahvaltı yapamadım öğlende resmen acısını çıkardım koca bir tabak makarna yedim
kendime çok sinirliyim yeniden kilo almak istemiyorum hatta bikaç kilo daha vermem lazım
kendime (dur) demek zorundayım

kurallar:

1) 3 gun ardarda diyeti bozan aramizdan ayrilacak.
2) izin durumu haric,7 gunden fazla menusunu paylasmayan gerekli bir aciklamasi olmadigi taktirde,10 gunden fazla aramiza donmeyen haberdar olunmadan listeden cikarilacak
3) asla BIZIM DISIMIZDA kimse menulerimizi elestiremez.konuklar falan.
4) tarti gununde her kes kilosunu bildiricek.
5) spora 2 gunden fazla ara verilmiyecek.regl donemi haric.
6) her kes her kesin menusunu yorumluyacak.
7) kola,cips,asiri miktarda tatli,fastfood yiyen arkadaslar icin 2.gun diyetini bozmasi beklenmeyecek.

diyorum ama bizbizeyiz artik,kafaniza gore takilinzayiflamak isteyen bu kurallara uymaya calissin.oki?kilo bildirimi her carsamba ackarnina.her aksam menu+spor paylasiliyor.oki??

saygilaarrrrr

diyorum ama bizbizeyiz artik,kafaniza gore takilinzayiflamak isteyen bu kurallara uymaya calissin.oki?kilo bildirimi her carsamba ackarnina.her aksam menu+spor paylasiliyor.oki??

saygilaarrrrr

canım benım benı sakın cıkarmayın tamam mı ben spor yapamam pazartesinden ıtıbaren uzun bır sure ama dikkat ederim tabı tam ıyılestığimdede dietisyene gideceğim zaten ınsallah:))

kızlarrr kımsecikler yokkkkk nıye boyle oldu burası yaaa sizleri çokk özlüyorum yaaa yarın amelıyata gırıyorum çok korkuyorum 1 gece kalacağım hastanede döndüğümde yazarım ınsallah lütfen bana dua edınnnnn :))

ben günde 3-4 kez gelip bakıyorum kimse olmayınca bişey yazasım da gelmiyo diet desen iyice salladım sana şimdiden çok geçmiş olsun fıstığım .. Allah acil şifalar versin..Malatya'da olsaydım gelirdim yanına..

ya ben tum gun giremedim ya.takildi bu kk.aklim da sende kalmisti

Allah razı olsun bıtanem bılıyorum geleceğini ama olsun gönuller bır olsun değil mi??

ya ben tum gun giremedim ya.takildi bu kk.aklim da sende kalmisti
azeri güzeli arkadasım benım Allah razı olsun senı çokk sevıyorummmmm:))

Allah razı olsun bıtanem bılıyorum geleceğini ama olsun gönuller bır olsun değil mi??

azeri güzeli arkadasım benım Allah razı olsun senı çokk sevıyorummmmm:))

ben de bitanemmm...
yazodugu icin olucak ki pek toplanamiyoruz.burasi ne yaparsan yap nisan mayis ayari kaynar.ister inanin ister inanmayin.
bugun bitanemin dugunu vaaar.RABBIM cooooook mutlu etsin INSAALLAH.AMIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…