çokk mutlu olur insallah cok selam söyleee Gumrala Allah yuzun güldürsün insallah bugün ben de amelıyat olacağım gıdıyorum kızlar Malatya ya bana dua edın hakkınızı helal edın görüşmek üzere insallah:))ben de bitanemmm...
yazodugu icin olucak ki pek toplanamiyoruz.burasi ne yaparsan yap nisan mayis ayari kaynar.ister inanin ister inanmayin.
bugun bitanemin dugunu vaaar.RABBIM cooooook mutlu etsin INSAALLAH.AMIN.
çokk mutlu olur insallah cok selam söyleee Gumrala Allah yuzun güldürsün insallah bugün ben de amelıyat olacağım gıdıyorum kızlar Malatya ya bana dua edın hakkınızı helal edın görüşmek üzere insallah:))
Fehıyem 4de amelıyata gırıcektı.mesaj atmısdım.bıtdımı acaba.cok merak edıyoruuummmm((
saat farkı var ya canım burada saat 3 henüz..4 de girecekse daha başlamamıştır ameliyat :/ sağ salim atlatır da döner inşallah evine...
fehiyeyle konustum.aleliyat iyi gecmis ELHAMDULILLAH,yalniz sesi zayif geliyordu,halsizdi/daha tam toparlanamamisti.olur boyle ameliyatdan sonra.
merhaba canim nasilsin?tatildemiydin?merak etmisdim seni>[/QUOTE
evet cnm bayramda yazmıştım ya izinler uzadı diye baya güzel dinlendim kızımla vakit geçirdim bol bol
tuvalet eğitiminde baya bi aşama kaydettik
Fehiyemin iyi olmasına çok çok sevindim Allahım tez vakitte şifa versin inşallah
ee güzeller yavaş yavaş başlıyor muyuz diyetlere
ben yarın kilo bildirimi ile birlikte başlıycam nasipse
hepimiz çok özledik dimi diyeti :))
sagol canim.ALLAH senden de razi olsun.ohh çok sevindim :) habire bakıyodum haber var mı diye... Alla razı olsun senen Türkan 'ım ..
hadi ya sevindim.cok iyi.bezlerden kurtulaliiimevet cnm bayramda yazmıştım ya izinler uzadı diye baya güzel dinlendim kızımla vakit geçirdim bol bol
tuvalet eğitiminde baya bi aşama kaydettik
Fehiyemin iyi olmasına çok çok sevindim Allahım tez vakitte şifa versin inşallah
ee güzeller yavaş yavaş başlıyor muyuz diyetlere
ben yarın kilo bildirimi ile birlikte başlıycam nasipse
hepimiz çok özledik dimi diyeti :))
kızlar ben çok yoğunum gnlerdir koşturuyorum ...annemler memleketten taşınıp yanıma istanbula yrleşecekler ev buldum tuttum..çok mutluyum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?