Turkan88'in Diyet Günlüğü

ben de bitanemmm...
yazodugu icin olucak ki pek toplanamiyoruz.burasi ne yaparsan yap nisan mayis ayari kaynar.ister inanin ister inanmayin.
bugun bitanemin dugunu vaaar.RABBIM cooooook mutlu etsin INSAALLAH.AMIN.
çokk mutlu olur insallah cok selam söyleee Gumrala Allah yuzun güldürsün insallah bugün ben de amelıyat olacağım gıdıyorum kızlar Malatya ya bana dua edın hakkınızı helal edın görüşmek üzere insallah:))

yolun acik olsun bitanemm.ALLAH sifa ersin.dualarimiz senile.cok opuyorum.ALLAH yardimcin olsun.
{ben masatakvimini kast ediyordumgumralin dugunu daha ekime INSAALLAH}

yine basladim diyete . simdi son cekirdegimi yedim, bu gun son cikolatami da yedim, haydi bismillah. fehiyem cok gecmish olsun canim :26: nen var :26:

fehiyeyle konustum.aleliyat iyi gecmis ELHAMDULILLAH,yalniz sesi zayif geliyordu,halsizdi/daha tam toparlanamamisti.olur boyle ameliyatdan sonra.

kızlar neler olmuş neler
fehiyem çok çok geçmiş olsun kuzum
Allahın acil şifalar versin inşallah

benim uzuuuuuun tatilim bitti
tabi işler birikmiş
off offf
acayip yoğun sonra yine uğrarım güzeller

*
ohh çok sevindim :) habire bakıyodum haber var mı diye... Alla razı olsun senen Türkan 'ım ..
sagol canim.ALLAH senden de razi olsun.
hadi ya sevindim.cok iyi.bezlerden kurtulaliiimbizde 1paket bez kaldi,vericem dayimin kizina.o daha 1.5 yasinda/bu sicakta bez cok kotu.guzel tatil yapmaniza da sevindim bitanemm

Son düzenleme:
kızlarr günaydın nasılsınız bakalım
benim işler çok yoğun yeni sorumluluklar verildi
ondan pek giremiyorum.
hadi bakalım bugün itibariyle başlıyoruz.
kilo 57.6 :)
bu rakamı tartıda görünce çok mutlu oldum
hedef 55 çok az kaldıııııııı

kızlar ben çok yoğunum gnlerdir koşturuyorum ...annemler memleketten taşınıp yanıma istanbula yrleşecekler ev buldum tuttum..çok mutluyum ..

merhaba canim arkadaslarim,nasilsiniz?ben diyete basladim bugun.ya siz?bu arada fehiyem mesaj atmisdi,ameliyatda tansiyonu dusmus,kalbi durmus,doktorlar cok korkmuslar,ama simdi iyi ELHAMDULILLAH.RABBIM bidaha kismet etmesin ameliyat falan.
gulsenim annenlerin yanina geliyor olmasina cok sevindim.dunyanin en guzel hediyesidir herhalde.

Son düzenleme:
günaydınnn fıstıklarrrrrr hepinizi tekrar görmek çokk güzell şukurler olsun Allahıma eve geldim banyo için tekrar anneme gideceğim o bakıyor zıra tek asla yapamam benım için endişelenmıssınız Allahım razı olsun çok kotu oldum çokk ölumlerden döndüm neyse geçtı hamd olsun ben kaç gundur ekmek ve su içiyordum dun bıraz yemek yemeye basladım daha ıyıym hamd ılsun hepınızı çok sevıyorum bende döneyım de tam olara dıete baslıycam hep beraber yıne eskısı gıbı ınsallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…