günaydınnn fıstıklarrrrrr hepinizi tekrar görmek çokk güzell şukurler olsun Allahıma eve geldim banyo için tekrar anneme gideceğim o bakıyor zıra tek asla yapamam benım için endişelenmıssınız Allahım razı olsun çok kotu oldum çokk ölumlerden döndüm neyse geçtı hamd olsun ben kaç gundur ekmek ve su içiyordum dun bıraz yemek yemeye basladım daha ıyıym hamd ılsun hepınızı çok sevıyorum bende döneyım de tam olara dıete baslıycam hep beraber yıne eskısı gıbı ınsallah:))
bitanem benimmm,canim,canim,canim,sukurler olsun ALLAHima.seni gormek ne guzel .hos geldin bitanem,canim arkadasim.RABBIM hep saglik,sihhat versin INSAALLAH,seni ailenin basindan eksik etmesin,AMIN,diyete acele etme.ameliyat kolay degil,yemen ve toparlanman lazim.1ay diyet miyet yasak sana.her gun elme,havuc suyu iciceksin.ok?kirmizi et,sebze.tatlini ekmegi bosver ama.seni guclendiricek olan qidalari tuket mutlaka.sorucam her gun sana meyve suyunu ictinmi diye.icine 1kasik da zeytin yagi ilave ediceksin.+haftada 1,2 gun meyve suyun elma,havuc ,pancar seklinde olucak.seni seviyorumm.
olsun,olsun,saglik en onemlisieşim basımda duruyor zaten ye ye dıye meyve suyu içiriyor meyve yediriyor sağolsun annemde çok ıyı bakıyor bayağı zayfladım tekrar aldıracaklar yaa(
men zencefil yerine hill icmisemmis bu sabahbugun;
kahvaltidan 30 dk once yarim bardak suya 1t.kasigi zencefil,1t.k zerdecal, 1t.k corekotu yagi karistirip ictim
kahvaltida;menemen ,2d.ekmek, 1avuc badem,1 d.kasar,sekerli cay.
ooooooooo, hos geldin canim, cok gecmis olsun. okuyorum, iyisin cok sukur. masaALLAHeşim basımda duruyor zaten ye ye dıye meyve suyu içiriyor meyve yediriyor sağolsun annemde çok ıyı bakıyor bayağı zayfladım tekrar aldıracaklar yaa(
günaydınnn fıstıklarrrrrr hepinizi tekrar görmek çokk güzell şukurler olsun Allahıma eve geldim banyo için tekrar anneme gideceğim o bakıyor zıra tek asla yapamam benım için endişelenmıssınız Allahım razı olsun çok kotu oldum çokk ölumlerden döndüm neyse geçtı hamd olsun ben kaç gundur ekmek ve su içiyordum dun bıraz yemek yemeye basladım daha ıyıym hamd ılsun hepınızı çok sevıyorum bende döneyım de tam olara dıete baslıycam hep beraber yıne eskısı gıbı ınsallah:))
men zencefil yerine hill icmisemmis bu sabahgedirem zencefil alam
mama dedi hilldi.yadina sal bir novruz bayrami erefesinde tozunu almisdimsalakkizlar hil yani kakule ferid marketde gormusdum o gun,alarsan.bideki hilin tozu olmur.ne icmis ola bilersen merak etdim
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimama dedi hilldi.yadina sal bir novruz bayrami erefesinde tozunu almisdim
kızlar ben bir süre yokum amcam beyin kanaması geçirdi durumu hala kritik o yüzden memlekete geldik. İş yerinden izin aldım durumm ne olur ne zaman dönerim hiç belli değil
kızlar ben bir süre yokum amcam beyin kanaması geçirdi durumu hala kritik o yüzden memlekete geldik. İş yerinden izin aldım durumm ne olur ne zaman dönerim hiç belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?