Turkan88'in Diyet Günlüğü

bitanem benimmm,canim,canim,canim,sukurler olsun ALLAHima.seni gormek ne guzel .hos geldin bitanem,canim arkadasim.RABBIM hep saglik,sihhat versin INSAALLAH,seni ailenin basindan eksik etmesin,AMIN,diyete acele etme.ameliyat kolay degil,yemen ve toparlanman lazim.1ay diyet miyet yasak sana.her gun elme,havuc suyu iciceksin.ok?kirmizi et,sebze.tatlini ekmegi bosver ama.seni guclendiricek olan qidalari tuket mutlaka.sorucam her gun sana meyve suyunu ictinmi diye.icine 1kasik da zeytin yagi ilave ediceksin.+haftada 1,2 gun meyve suyun elma,havuc ,pancar seklinde olucak.seni seviyorumm.

eşim basımda duruyor zaten ye ye dıye meyve suyu içiriyor meyve yediriyor sağolsun annemde çok ıyı bakıyor bayağı zayfladım tekrar aldıracaklar yaa (

bugun;
kahvaltidan 30 dk once yarim bardak suya 1t.kasigi zencefil,1t.k zerdecal, 1t.k corekotu yagi karistirip ictim

kahvaltida;menemen ,2d.ekmek, 1avuc badem,1 d.kasar,sekerli cay.

canım benim hoşgeldin çok çok geçmiş olsun nasılsın bakalım
aman dikkat et bitanem Allahım tez vakitte sağlığına kavuştursun
boşver diyeti miyeti Türkan haklı 1 ay diyet yok sana
Güçlenmen lazım
Çok öptüm tatlım seni

kızlar benim bu sbahki kahvaltı biraz dğeişik
1 şeftali 1 incir
aslında daha incir yiyebilirdim ama servise geç kalıcam diye çıkmak zorunda kaldım
sonra 1 bardak şekersiz çay

ne gelen vaaar ne giden?bu gidisle heeepimiz 1000kilo oluruz.aloooooo.nerde menuler,nerde sporlar,ayilin bakalim,alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pazartesini tarti gunuolarak degistiriyorum,pazartesinden itibaren her kes eskisi gibi burda olsun lutfeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn.toplanalim artik,ramazan bitdi,hatta Sevval da bitmek uzre biz daha toplanamadik.neden acep?diyetimizi yapalim,bi 10 dk.mizi ayirip paylasalim ki kontrollu ol bilelim,benim de zaten zamanim yok.daha okuyacak 13 kitabim,soru cozecek 12 kitabim var,en incesi 400 sayfa.ici de yilan kurbaga.marta kadat bitirmeli+marttan sonra da tekrar yapmaliyim.ama yinede cok zahmet verdim zayiflamakcin,cope atamam,siz de ayni sekilde,hadi bakalim kizlar,pazartesi liste olusturucam,ok?

kızlar ben bir süre yokum amcam beyin kanaması geçirdi durumu hala kritik o yüzden memlekete geldik. İş yerinden izin aldım durumm ne olur ne zaman dönerim hiç belli değil

kızlar ben bir süre yokum amcam beyin kanaması geçirdi durumu hala kritik o yüzden memlekete geldik. İş yerinden izin aldım durumm ne olur ne zaman dönerim hiç belli değil

canım çok geçmiş olsun Allahım şifalar versin insallah düzelir

kızlarr merhaba eve banyo yapmaya geldim bırazan gideceğim sizleri çokk özledim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle fıstılarrrr

hymrali selam. yurtdışı demişsin reductil kullanıyormussun. ben istanbuldaym. bana ödemeli yollayabilir misin lütfen yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…