kızlar ben bir süre yokum amcam beyin kanaması geçirdi durumu hala kritik o yüzden memlekete geldik. İş yerinden izin aldım durumm ne olur ne zaman dönerim hiç belli değil
merhaba kizlar.dun annemlerdeydim,bildirim yapmadim,kilom 62.5/saygilar,moralim cok bozuk ve olmek istiyorum.cok fena[/Q
Türkancım neyin var neden öyle söylüyosun çok üzülüyoruz bak(
artik kardes gibi olduk.6,7 kisi.bu kardesiniz evlendiginden beri yuzu hic gulmedi.gulecegine umudu da kalmadi artik esden yana.napayim,hayirlisi buymus.sizi uzuyorum,lutfen kusuruma bakmayin,icime atamiyorum hic biz zaman sikintimi malesef,mutlulugumu da.benden bu kadar .pes ediyorum.yokusuna birakiyorum,kimligimi ve bir tane de bosanma dilekcesini esimin masasinin ustune biraktim,bir an once bitirsin istiyorumgitmek istiyorum,bu evde yasamak istemiyorum
Canım lütfen üzme kendini daha öncede problemler olmuştu ama aşmıştınız
hepimizin evliliğinde oluyor böyle şeyler
anlat lütfen kıyamam sana
inşallah herşey düzelir
tüm yediklerimi sayayım daha kolay olacak sanki;
2dl ekmek
peynir domates salatalık
çorba,
etli türlü
pilav ve kavun miktarlarını bilmiyorum ama çok değildi
kurumda nöbetteyim yorgunluktan ölüyorum
yıne su lafı söylüyorsun söyleme yaa günah Aallah korusun hekesin evınde sorunlar var yapma böyle bıtanemmerhaba kizlar.dun annemlerdeydim,bildirim yapmadim,kilom 62.5/saygilar,moralim cok bozuk ve olmek istiyorum.cok fena
esin senı çok sevıyor asla da bosanmaz söylıyeyım fevri kararlar verme evladınız varartik kardes gibi olduk.6,7 kisi.bu kardesiniz evlendiginden beri yuzu hic gulmedi.gulecegine umudu da kalmadi artik esden yana.napayim,hayirlisi buymus.sizi uzuyorum,lutfen kusuruma bakmayin,icime atamiyorum hic biz zaman sikintimi malesef,mutlulugumu da.benden bu kadar .pes ediyorum.yokusuna birakiyorum,kimligimi ve bir tane de bosanma dilekcesini esimin masasinin ustune biraktim,bir an once bitirsin istiyorumgitmek istiyorum,bu evde yasamak istemiyorum
neden öyle düşündünkı??ne yaptı yıne sana ??hic biseyi de asamiyorduk,ben salak 1tatli dile,1tatli soze hemen yelkenleri suya indiriyordum.yoksa hep ayni,2 gunden fazla mutlu oldugumu hatirlamiyorum,donmeyecektim bu eve.hatayi bidaha tekrarlamayacaktim,madem gitmisdim,donmeyecektim.hamile oldugumu bildigimiz gunden ta alinin 1yasi oldugu gune kadar ayriydik.1yil 9 ay.iste ben onu cok sevdigim dusuncesiyle dondum.ama artik sevgi falan da yok ortada.hepsi fasofiso
kac gundur ackarnina zencefil,zerdecal,corekotu iciyordum hiic aclik falan bilmiyordum,bu gun usendim,yiyorum yiyorum miydem patliyor doymak yok,simdiye kadar sutle nesfit,ekmek arasi salam,1dilim ekmekle menemen,zeytin,1seftali,yarim ekmekle 4,5 kofte,noluyor bugun banaaa( 14: neden icmedimki sanki,bu gun etkisini anladim aslinda.ben de kac gungur istahim olmamasina seviniyordum ama hic baglamiyordum biseye.
sizle linkini paylasayim,belki istersiniz http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...tutanyag-yakanhastaliklardan-koruyan-kur.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?