Turkan88'in Diyet Günlüğü

günaydın güzeller
napıyosunuz bakalım
kilo bildirimimi yapıp kaçıyorum sonra yine uğrarım
57.7 çooook öptüm güzeller

günaydıııınnn ben de artık tamamen geldim dün sporla başladım 1.5saat yürüyüş +egzersiz ayrıca akşam yemeklerinde ekmek yememe kararı da aldım kilo 66 sala sala 66ya çıktım
sabah 1dlm ekmek
1 yumurta
yarım domates yarım salatalık
yarım kb peynir ve çay
sonrasında 1 saat hızlı tempoda yürüyüş birazdan da yeşil çayımı içerim:)

Son düzenleme:
kızlarrr ama böyle olmaz ki
toplayın kendinizi bakayım
valla 100 kilo olucaz böyle giderse
hadiiiiii incelmeye başlıyoruz

kızlarrr ben yıne geldim banyo yapıp gıdeceğim ama topıkde hıçç ılerleme yokk bu ne yaa ben haftaya baslıycam dietime insallah haftaya evımdeyım insallah artık daha ıyıym toparlıyorum sukur sizleri de çok özledim :))

artik kardes gibi olduk.6,7 kisi.bu kardesiniz evlendiginden beri yuzu hic gulmedi.gulecegine umudu da kalmadi artik esden yana.napayim,hayirlisi buymus.sizi uzuyorum,lutfen kusuruma bakmayin,icime atamiyorum hic biz zaman sikintimi malesef,mutlulugumu da.benden bu kadar .pes ediyorum.yokusuna birakiyorum,kimligimi ve bir tane de bosanma dilekcesini esimin masasinin ustune biraktim,bir an once bitirsin istiyorumgitmek istiyorum,bu evde yasamak istemiyorum

Canım lütfen üzme kendini daha öncede problemler olmuştu ama aşmıştınız
hepimizin evliliğinde oluyor böyle şeyler
anlat lütfen kıyamam sana
inşallah herşey düzelir

Canım lütfen üzme kendini daha öncede problemler olmuştu ama aşmıştınız
hepimizin evliliğinde oluyor böyle şeyler
anlat lütfen kıyamam sana
inşallah herşey düzelir

hic biseyi de asamiyorduk,ben salak 1tatli dile,1tatli soze hemen yelkenleri suya indiriyordum.yoksa hep ayni,2 gunden fazla mutlu oldugumu hatirlamiyorum,donmeyecektim bu eve.hatayi bidaha tekrarlamayacaktim,madem gitmisdim,donmeyecektim.hamile oldugumu bildigimiz gunden ta alinin 1yasi oldugu gune kadar ayriydik.1yil 9 ay.iste ben onu cok sevdigim dusuncesiyle dondum.ama artik sevgi falan da yok ortada.hepsi fasofiso

kahvalti oncesi yarim b.suya 1t.k zencefil,zerdecal ,c otu yagi
k:2 dilim ekmek,2kk kadar peynir,5,6 zeytin,1 domates,recelle cay

ogle;etli,patatesli corba,1dilim ekmek,1kucuk dolmalik biber(annemin bahcesinden)

simdi yesil cay iciyorum/uzun bir aradan sonra:)

tüm yediklerimi sayayım daha kolay olacak sanki;
2dl ekmek
peynir domates salatalık
çorba,
etli türlü
pilav ve kavun miktarlarını bilmiyorum ama çok değildi

kurumda nöbetteyim yorgunluktan ölüyorum

merhaba kizlar.dun annemlerdeydim,bildirim yapmadim,kilom 62.5/saygilar,moralim cok bozuk ve olmek istiyorum.cok fena
yıne su lafı söylüyorsun söyleme yaa günah Aallah korusun hekesin evınde sorunlar var yapma böyle bıtanem

esin senı çok sevıyor asla da bosanmaz söylıyeyım fevri kararlar verme evladınız var

neden öyle düşündünkı??ne yaptı yıne sana ??

Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü, sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.

kac gundur ackarnina zencefil,zerdecal,corekotu iciyordum hiic aclik falan bilmiyordum,bu gun usendim,yiyorum yiyorum miydem patliyor doymak yok,simdiye kadar sutle nesfit,ekmek arasi salam,1dilim ekmekle menemen,zeytin,1seftali,yarim ekmekle 4,5 kofte,noluyor bugun banaaa(14:neden icmedimki sanki,bu gun etkisini anladim aslinda.ben de kac gungur istahim olmamasina seviniyordum ama hic baglamiyordum biseye.

sizle linkini paylasayim,belki istersiniz http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...tutanyag-yakanhastaliklardan-koruyan-kur.html

şuanda çok yoğunum bi ara seninle uzun uzun görüşmek istiyorum canım bi düzene girsin burası hergün menümü yazıp gün gün zayıflıcam senle de rahat rahat konuşucam ama sendn sadece 1 haftacık daha istiyorum

şekerler napıyosunuz bakalım
ne var ne yok
önce dünkü menümü paylaşayım
sabah 1 dilim ekmek 1 parça peynir domates
öğle 3 köfte 1 kaşık pilav yoğurt
akşam 2 dilim ekmek 3 kaşık taze fasülye
spor olarak akşam düğün vardı hiç yerime oturmadım
ha unutmadan bir de kaçamağım var dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…