bakaliim birincimiz kim olucak ve de mezunumuz olucakmii.ben cook mutluyum,2 ci mutluluk sebebim de bugun universite 1.2.3.siniflarda giyine bildiyim s beden doktor onluyum ustume uydu.4.sinifta hamile kaldim,tabi o gobekle olmadi ,daha sonra hatta 63 kilo bile olmustum,ama belim hic bu kadar zayif olmadigi icin m giyiniyordum,bu gun tam onu kapandi,siradaki hedef icinde rahat edebilmek INSAALLAH.SABAH SABAH ANNEMI ARADIM ONNUNLA PAYLASTIM MUTLULUGUMU. O DA INANMADI ONU GIYINE BILDIYIME.DIYOR KI HARIKA KIZIM O ZAMAN SIMDI GIT BI GUZEL YE BUGUN?DEDIM KI HADI YAA.HEDFIM BILE DEGISTI 60 OLDU.NE YEMESI.BEN ACIM AMA MUTLUYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM.
geçen hafta 61.8
bu hafta 60.8
giden kilo 1
hedefe ulaşamadım
Canım gecen hafta 63.100 düm sabah tartıldım 62.500 malesef zaten gec veriyorum bugün sabah:1 dilim kepek ekmeği,kk buykluünde peynir,2 domates,2salatalık ve sekersiz cay yedim.okuldan yazıyorum(
bakaliim birincimiz kim olucak ve de mezunumuz olucakmii.ben cook mutluyum,2 ci mutluluk sebebim de bugun universite 1.2.3.siniflarda giyine bildiyim s beden doktor onluyum ustume uydu.4.sinifta hamile kaldim,tabi o gobekle olmadi ,daha sonra hatta 63 kilo bile olmustum,ama belim hic bu kadar zayif olmadigi icin m giyiniyordum,bu gun tam onu kapandi,siradaki hedef icinde rahat edebilmek INSAALLAH.SABAH SABAH ANNEMI ARADIM ONNUNLA PAYLASTIM MUTLULUGUMU. O DA INANMADI ONU GIYINE BILDIYIME.DIYOR KI HARIKA KIZIM O ZAMAN SIMDI GIT BI GUZEL YE BUGUN?DEDIM KI HADI YAA.HEDFIM BILE DEGISTI 60 OLDU.NE YEMESI.BEN ACIM AMA MUTLUYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM.
evet kızlar bıldırım yapcam
63.5
gunaydın hanımlar buarada
cok guzel sproumu yaptım geldım..
56.1 i gördüm bugün..ama keşke dün çok yemeseydim ://
sabah kahvaltım : 1 bardak yeşilçay
1 salatalık
2 dilim etimek
günaydın herkesee. kilo bildirimi yapayım ama çok veremedim bu hafta. böyle olacağını biliyordum zaten çünkü uzun süredir diyetteyim ve bu ara yavaşladı benim kilo vermem.
bu topikte başlangıç kilom : 66,6
bu sabahki kilom: 65,8
1 haftada giden:800 gr
yine de fena değil. zaten ara öğünlerimi aksatmak zorunda kalmıştım bi kaç gün. bu hafta daha dikkatli olucam.
kilo veren arkadaşları çok tebrik ediyorum hele türkan inanılmazsın çok iyi gidiyorsun bu gidişle sen haftaya hedefini bulup bizi bırakırsın :2:
az ya da çok herkes vermiştebrik kızlar kendi bildirimime dönmek gerekirse; geçen hafta 65 bu haftaaaaa 62:):)
Günaydın bende de giden maalesef 500 gr. 61.50 yim.Benim kilolarım çok inatçı , inadını bir kırsam devamı geliyor bakalım.Hevesim kırılsın istemiyorum ama az kilo verince insanın morali bozuluyor.Yeşil çayımı aksatmadan içmeyi düşünüyorum.Çok hareketli bir hayatım olduğu için spor yapamam zaten yorgunluktan ölüyorum.
haklısın canım ben anneme destek olmak için yapmak zorunda kaldım ama bana da faydası oldu çünkü 65in altına inemiyodum çok direniyodu belki 1 kilosunu alsam bile 63 olurum ve ayça kaya ile devam edicem kilo vermeye aşırı kilo alma olacağını düşünmüyorum bu yüzden ama ilgin için teşekkür:)bu arada haftada 3 kilo hiç sağlıklı değil bence uzmanlar ayda 4 5 kilonun ideal olduğu konusunda bas bas barıyolar...hızlı verilen kilo hızlı alınır unutmayalım bence!
evet haftada 3 kilo çok ama haftada yarım kilonun da ideal olduğunu düşünmüyorum ayda 2 kilo yapar gayet komik bi rakam kilo sorunu olanlar için eğer ben 55 kilo olsam ve 53e falan inmek istesem eve vücudumda yağ olmadığı için kilo vermm yavaş olabilir ama şuanı değerlendirdiğimde ben 65 kiloydum ve yeterince yağlı bi bayanım kaldıki tüm öğünler neredeyse protein ve protein kası tutup yağı yakmaya yardımcı olur çok da sudan verdiğimi düşünmüyorum açıkças, bu arada eğer diyetisyenleri zaman zaman takip ediyosanız tvlerdn onların da haftada 3,5 kilo-3 kilo verdiren listeleri oluyo, kaldı ki biz hayatımıza bu şekilde devam etmiyoruz sadece 1 hafta metabolizmamızı şaşırtıyoruz
nurgülcüm metabolismanın hızlanması için bildiklerimi yazayım. uyanınca mümkün olduğu kadar erkenden kahvaltı yapmalıyız, ara öğünü çok tavsiye ediyor doktorlar, yeşil çay ve ben birde biraz acı yiyorum yani pul biber ekliyorum yemeklerime öyle duymuştum tv de. yoğurt da mutlaka olmalı öğünlerimizde yağ yakma özelliği varmış sanırım. ben birde arada yarım greyfurt yiyorum ara öğün olarak. sanırım o da yağ yakıcıymış.
haftada 3 kilo sadece ilk diyete başladığımız hafta olabilir arkadaşlar onun dışında hiç bir diyetisyenin böyle bir liste vereceğini sanmam yani biz gibi 60-70 li kilolar için. benim diyetisyenim bir kadının haftada 500 - 1000 gr arasında kilo verebileceğini söylemişti tabi sağlıklı olanı.
bence kiloya o kadar takılmayın, incelmeniz daha önemli, sonuçta siz az kiloda olmak değil ince olmak istiyosunuzHaklısın benim sorunumda aralarda birşey yemeyi unutuyorum.Bu hafta ona dikkat edip sonuca bakayım bari.
Şimdi yarım ayva yedim ara öğünü olarak. Yeşil çayımıda içtim mi iyi olacak diye düşünüyorum.
Yanlız ben giydiğim şeylerden kilo verdiğimi anlarken tartım aynı çıkıyor hayret ediyorum acaba tartıda mı sorun var
Haklısın benim sorunumda aralarda birşey yemeyi unutuyorum.Bu hafta ona dikkat edip sonuca bakayım bari.
Şimdi yarım ayva yedim ara öğünü olarak. Yeşil çayımıda içtim mi iyi olacak diye düşünüyorum.
Yanlız ben giydiğim şeylerden kilo verdiğimi anlarken tartım aynı çıkıyor hayret ediyorum acaba tartıda mı sorun var
öğle:1 tabağın yarısı etli yeşil fasulya ,1 bardak ayran yedim akşam:1 tabak karnıbahar,1 bardak ayran var.arada da sekersiz kahve içiyorum o kadar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?