Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızlar günaydın nasılsınız bakalım
kilo bildirimi yapayım ama mutsuzum
60.7 çıktım bu sabah sadece 800 gr (((
bu arada hepinize tebrikler haftada 3 kilo süpersiniz ya
darısı başıma inş. :)

Türkancım 41 kere maşşallah ne güzel inş. 60 olduğunu da görücez hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan

Canım gecen hafta 63.100 düm sabah tartıldım 62.500 malesef zaten gec veriyorum bugün sabah:1 dilim kepek ekmeği,kk buykluünde peynir,2 domates,2salatalık ve sekersiz cay yedim.okuldan yazıyorum (

Olsun cnm pes etmek yok yavaşta olsa kurtulucaz metabolizmayı neler hızlandırı onu araştırmamız lazım
mesela ben bu hafta daha fazla spor yapmayı daha fazla bitki çayı içmeyi planlıyorum

türkannnnnnn ikinci tartı günü ne zamannnnnn?????

evet kızlar bıldırım yapcam
63.5
gunaydın hanımlar buarada
cok guzel sproumu yaptım geldım..

Tebrikler cnm tam gaz devam :))

56.1 i gördüm bugün..ama keşke dün çok yemeseydim ://

sabah kahvaltım : 1 bardak yeşilçay
1 salatalık
2 dilim etimek

56.1 çok iyi inş. bende bu kilolara düşerim

cnm metabolizmayı biraz daha hızlandırmak için yapabileceğimiz bişeyler var mı

az ya da çok herkes vermiş tebrik kızlar kendi bildirimime dönmek gerekirse; geçen hafta 65 bu haftaaaaa 62:):)

ya süpersin :)

Olsun haftaya daha iyi olucaz bak gör

bu arada haftada 3 kilo hiç sağlıklı değil bence uzmanlar ayda 4 5 kilonun ideal olduğu konusunda bas bas barıyolar...hızlı verilen kilo hızlı alınır unutmayalım bence!

bu arada haftada 3 kilo hiç sağlıklı değil bence uzmanlar ayda 4 5 kilonun ideal olduğu konusunda bas bas barıyolar...hızlı verilen kilo hızlı alınır unutmayalım bence!
haklısın canım ben anneme destek olmak için yapmak zorunda kaldım ama bana da faydası oldu çünkü 65in altına inemiyodum çok direniyodu belki 1 kilosunu alsam bile 63 olurum ve ayça kaya ile devam edicem kilo vermeye aşırı kilo alma olacağını düşünmüyorum bu yüzden ama ilgin için teşekkür:)

Evet yukarıdaki arkadasa katılıyorum
Haftada 3 kilo yağdan verilmesi mümkün diil
Mutlaka sudan gitmiştir Buda sağlıklı diil
Çünkü obez diilsiniZ
Haftada yarım kilo ideal

evet haftada 3 kilo çok ama haftada yarım kilonun da ideal olduğunu düşünmüyorum ayda 2 kilo yapar gayet komik bi rakam kilo sorunu olanlar için eğer ben 55 kilo olsam ve 53e falan inmek istesem eve vücudumda yağ olmadığı için kilo vermm yavaş olabilir ama şuanı değerlendirdiğimde ben 65 kiloydum ve yeterince yağlı bi bayanım kaldıki tüm öğünler neredeyse protein ve protein kası tutup yağı yakmaya yardımcı olur çok da sudan verdiğimi düşünmüyorum açıkças, bu arada eğer diyetisyenleri zaman zaman takip ediyosanız tvlerdn onların da haftada 3,5 kilo-3 kilo verdiren listeleri oluyo, kaldı ki biz hayatımıza bu şekilde devam etmiyoruz sadece 1 hafta metabolizmamızı şaşırtıyoruz

haftada 1 kilo idealdir bence kızlar yavaş yavaş gitsin uzun vadeli koruyalım kilomuzu gidene yol gelmesin bi daha

nurgülcüm metabolismanın hızlanması için bildiklerimi yazayım. uyanınca mümkün olduğu kadar erkenden kahvaltı yapmalıyız, ara öğünü çok tavsiye ediyor doktorlar, yeşil çay ve ben birde biraz acı yiyorum yani pul biber ekliyorum yemeklerime öyle duymuştum tv de. yoğurt da mutlaka olmalı öğünlerimizde yağ yakma özelliği varmış sanırım. ben birde arada yarım greyfurt yiyorum ara öğün olarak. sanırım o da yağ yakıcıymış.

haftada 3 kilo sadece ilk diyete başladığımız hafta olabilir arkadaşlar onun dışında hiç bir diyetisyenin böyle bir liste vereceğini sanmam yani biz gibi 60-70 li kilolar için. benim diyetisyenim bir kadının haftada 500 - 1000 gr arasında kilo verebileceğini söylemişti tabi sağlıklı olanı.

Haklısın benim sorunumda aralarda birşey yemeyi unutuyorum.Bu hafta ona dikkat edip sonuca bakayım bari.
Şimdi yarım ayva yedim ara öğünü olarak. Yeşil çayımıda içtim mi iyi olacak diye düşünüyorum.
Yanlız ben giydiğim şeylerden kilo verdiğimi anlarken tartım aynı çıkıyor hayret ediyorum acaba tartıda mı sorun var

bence kiloya o kadar takılmayın, incelmeniz daha önemli, sonuçta siz az kiloda olmak değil ince olmak istiyosunuz

bilmem belki tartıda sorun vardır ya da sıkılaşıyorsundur spor da yapıyorsan ya da hareketliysen.

öğle:1 tabağın yarısı etli yeşil fasulya ,1 bardak ayran yedim akşam:1 tabak karnıbahar,1 bardak ayran var.arada da sekersiz kahve içiyorum o kadar kızlar.

Kızlar az önce okuldan geldim tartıldım,
52.5 ken
52.3 olmuşum 200 gr. gitmişşş
29 nisanda başlamıştım 4. günüm.

sabah: kızarmış yulaf ekmeği, kk büyüklüğünde beyaz peynir,domates ve şekersiz çay
öğlen: hiçbir şey
akşama köfte yiycem 2 tane, çavdar ekmeğiyle

40 dk yürüyüş yaptım bugün pilatese başlıycam ve kalori yakmak için danssss

3 litre su içiyorum ayriyetten.
1 su bardağı da yeşil çay

bir de şimdi 5 kaşık yoğurt yiycem yağ yakıyormuş nasıl yiceksem :44:

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

öğle:1 tabağın yarısı etli yeşil fasulya ,1 bardak ayran yedim akşam:1 tabak karnıbahar,1 bardak ayran var.arada da sekersiz kahve içiyorum o kadar kızlar.

canım işine karışmak istemem ama öğünlerin bana biraz az geldi. bence çorba eklemelisin ve arada meyve yemelisin. bu şekilde metabolizman yavaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…