Turkan88'in Diyet Günlüğü

bugün hiç uğrayamadım buralara...çünkü bu güzel havada attım kendimi dışarı tüm gün gezdim yeni giriyorum eve :))

bugünlük menümü paylaşmasam daha iyi ama..ankara-beypazarı'na gittik, malum yöresel bir yer olunca oradaki ürünlerden çok küçük parçalar aldım.bayaa kaçamaklı bir gün oldu ama çoğunu eritecek kadar yürümüşümdür kesin. Yeme işini saat 6 da bitirdim. uyumadan önce de 100 mekik çekicem. yalnız bugünkü kaçamaklar yarın tartıya yansıcak gibi sanırım (

sanirim 20 kisi dolmamis bende katilabilirmiyim..belki boylece ustume yapisan 4-5 kilodan kurtulurum..en azindan spor yaparim

kkilom 62.7 simdi tartildim gerci sabah ac karina olmadi ama olsun muhim degil.hedefim 58.
baslama tarihim 2 mayis olsun

1.tarti gunu---2mayis
turkan88-----66 kq (fark 3kq) :))))))))))))))))))))))))))))))))))
mukayese
pepuda
sisebe
hmyrali
arzuayten
nurgul 8688
efee
senyayla
gunes_16
ozgurdu
ezgi_18
miss_angela
fehiye
life_city
envila
incirreceli8

Son düzenleme:
bakaliim birincimiz kim olucak ve de mezunumuz olucakmii.ben cook mutluyum,2 ci mutluluk sebebim de bugun universite 1.2.3.siniflarda giyine bildiyim s beden doktor onluyum ustume uydu.4.sinifta hamile kaldim,tabi o gobekle olmadi ,daha sonra hatta 63 kilo bile olmustum,ama belim hic bu kadar zayif olmadigi icin m giyiniyordum,bu gun tam onu kapandi,siradaki hedef icinde rahat edebilmek INSAALLAH.SABAH SABAH ANNEMI ARADIM ONNUNLA PAYLASTIM MUTLULUGUMU. O DA INANMADI ONU GIYINE BILDIYIME.DIYOR KI HARIKA KIZIM O ZAMAN SIMDI GIT BI GUZEL YE BUGUN?DEDIM KI HADI YAA.HEDFIM BILE DEGISTI 60 OLDU.NE YEMESI.BEN ACIM AMA MUTLUYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM.

1.tarti gunu---2mayis

turkan88-----66 kq (fark 3kq)
mukayese
pepuda
sisebe
hmyrali-----60.8(fark 1kq)
arzuayten
nurgul 8688
efee
senyayla
gunes_16
ozgurdu
ezgi_18
miss_angela
fehiye
life_city
envila
incirreceli8

Canım gecen hafta 63.100 düm sabah tartıldım 62.500 malesef zaten gec veriyorum bugün sabah:1 dilim kepek ekmeği,kk buykluünde peynir,2 domates,2salatalık ve sekersiz cay yedim.okuldan yazıyorum (

canım ikinci tartı günü ne zaman??

seni tebrik ediyorum bu arada hani ben haftada 1 kendime ayırıyodum ya artık öyle yapmıycam 59 olana kadar diet devam çunku dün midem gercekten fena oldu suan çok rahatım :)

evet kızlar bıldırım yapcam
63.5
gunaydın hanımlar buarada
cok guzel sproumu yaptım geldım..

56.1 i gördüm bugün..ama keşke dün çok yemeseydim ://

sabah kahvaltım : 1 bardak yeşilçay
1 salatalık
2 dilim etimek

günaydın herkesee. kilo bildirimi yapayım ama çok veremedim bu hafta. böyle olacağını biliyordum zaten çünkü uzun süredir diyetteyim ve bu ara yavaşladı benim kilo vermem.
bu topikte başlangıç kilom : 66,6
bu sabahki kilom: 65,8
1 haftada giden:800 gr

yine de fena değil. zaten ara öğünlerimi aksatmak zorunda kalmıştım bi kaç gün. bu hafta daha dikkatli olucam.

kilo veren arkadaşları çok tebrik ediyorum hele türkan inanılmazsın çok iyi gidiyorsun bu gidişle sen haftaya hedefini bulup bizi bırakırsın :2:

az ya da çok herkes vermiş tebrik kızlar kendi bildirimime dönmek gerekirse; geçen hafta 65 bu haftaaaaa 62:):)

bu arada dün 1 saat yürüyüş üstüne 2 saat tenis oynadım, birde evde zaman bulabildikçe topla pilates çalıştım. ama bittim resmen yorgunluktan.
birde bu 2-3 kilo veren arkadaşlar yeni mi başlıyorsunuz diyete yoksa bir süredir diyet yapıyormusunuz merak ediyorum. çünkü ilk başlarken ancak bu kadar çok verilir sanırım sonra 1 haftada en fazla 1 kilo vermek en sağlıklısıymış dikkat edin ya.

Son düzenleme:
Günaydın bende de giden maalesef 500 gr. 61.50 yim. Benim kilolarım çok inatçı , inadını bir kırsam devamı geliyor bakalım.Hevesim kırılsın istemiyorum ama az kilo verince insanın morali bozuluyor.Yeşil çayımı aksatmadan içmeyi düşünüyorum.Çok hareketli bir hayatım olduğu için spor yapamam zaten yorgunluktan ölüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…