Turkan88'in Diyet Günlüğü

slm kızlar napıyosunuz
çıkmadan bugünkü menümü paylaşayım dedim
sabah 1 dilim etimek domates peynir 3 zeytin şekersiz çay
öğle kızartma :26: ama işyerinde bi tek o vardı ne yapayım
akşam hafif bişeyler olur büyük ihtimalle
öptüm hepinizi

olmusdur bitanemm.sadiksin seni taniyorum artikin

iste nurgul ve iste haarika bir menu.seviyorum lan seni

Çok sevdiğim bi arkadaşım var oda hep öyle derdi seviyorum lan seni
pek görüşmüyoruz artık onu hatırladım şimdi
ayrıca bende seviyorum lan seni :))))))))))))))

eh iste nolsun,ne yuzune bakiyorum ne de ayni yatagi paylasiyorum.konusmuyorum tabiki de.ama gitgide sinirim geciyor,bazen guluyorum bu beni sinir ediyoooooooooooooooorrrrrrrrrrr

Ben sana bişey diyeyim mi
ne olursa olsun siz birbirinizi seviyorsunuz
ondan kopamıyorsunuz canım benim
gör bak Allahın izniyle düzelecek herşey

bosver beni canim fehiyem,artik kronik bir hal aldi bizim bu durumumuz.sen nasilsin asil?napiyosun>?kendini nasil hiss ediyorsun?

Ben sana bişey diyeyim mi
ne olursa olsun siz birbirinizi seviyorsunuz
ondan kopamıyorsunuz canım benim
gör bak Allahın izniyle düzelecek herşey

:))gicik adamin neyini seveyim yaa.o da beni sevmiyor.yani benimki platonik bir nefret degil.
ama salak gibibir kucaklasa eriyorum.cok samimi saniyorum,cok iradesizim.,

Son düzenleme:
gece sms yazdim uyumadan ya yarin bu bosanma isini hallet ya da kendim halledicem diye.pazartesi yapariz diyordu,carsamba oldu tik yok,ne acelen var ki diyor,adam manyak ya.

merhaba kizlar.dun annemlerdeydim,bildirim yapmadim,kilom 62.5/saygilar,moralim cok bozuk ve olmek istiyorum.cok fena

su laf var ya tum gunun enerjısını alıyorr sevmıyorumm
bosver beni canim fehiyem,artik kronik bir hal aldi bizim bu durumumuz.sen nasilsin asil?napiyosun>?kendini nasil hiss ediyorsun?

hamdolsun ıyıym artık evımdeyım yarından ıtıbaren ben de menulerımı paylasacağım ama spora simdi değil daha ağrılarım var cunku kızlar ben cok stresteyım çunku benım mınıklerım okula baslıyor çok heyecanlı ve streslıyım ne olur dua edın bana:)

ayy yerim ben onlarii.tatlilarim benim.stres yapma guzelim benim.INSAALLAH cook caliskan olurlar ve annelerini cook mutlu ederler

ayy kıyamam ben onlara
gör bak çok çalışkan olacaklar inşallah
sen nasılsın cnm toparlanabildinmi

:))gicik adamin neyini seveyim yaa.o da beni sevmiyor.yani benimki platonik bir nefret degil.
ama salak gibibir kucaklasa eriyorum.cok samimi saniyorum,cok iradesizim.,

işte bu yüzden diyorum
seviyorsun ve seviyor
sevmesen erirmisin :)
gör bak herşey düzelecek kimin evinde olmuyor tartışma
yeterki fevri karar vermeyin

bende resim koymak istiyorum ama eşim istemez

çok sağolun insallah okur bır yerlere gelirler hayırlısı ıle tüm çabamız onlar için :))çok ıyıym hamd olsun

ne paylasayim nurgulum,tek benim bide sen

1.turkan +
2.nurgul +
3.fehiye +
4.mukayese (1haftalik izin)
5.masatkvimi (10una kadar izin)
6.gulsen (yok ortalarda)
7.humeyra (memlekette)
8.arzu (izin,zaman belirtilmemis)
9.amoretta (diyet yapmiycak,dugun telasinda)

yani bu kadariz .15 ine kadar en az 6 kisi toplanmadan topige bile ugramiycam,hadi bana eyvallah.

tarti gununu yine degistiriyorum.15 yapayim bari.15i gorusuruz,gelen olursa oyle soyleyin,15i basliyoruz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…