olmusdur bitanemm.sadiksin seni taniyorum artikinşuanda çok yoğunum bi ara seninle uzun uzun görüşmek istiyorum canım bi düzene girsin burası hergün menümü yazıp gün gün zayıflıcam senle de rahat rahat konuşucam ama sendn sadece 1 haftacık daha istiyorum
iste nurgul ve iste haarika bir menu.seviyorum lan senişekerler napıyosunuz bakalım
ne var ne yok
önce dünkü menümü paylaşayım
sabah 1 dilim ekmek 1 parça peynir domates
öğle 3 köfte 1 kaşık pilav yoğurt
akşam 2 dilim ekmek 3 kaşık taze fasülye
spor olarak akşam düğün vardı hiç yerime oturmadım
ha unutmadan bir de kaçamağım var dondurma
slm kızlar napıyosunuz
çıkmadan bugünkü menümü paylaşayım dedim
sabah 1 dilim etimek domates peynir 3 zeytin şekersiz çay
öğle kızartma :26: ama işyerinde bi tek o vardı ne yapayım
akşam hafif bişeyler olur büyük ihtimalle
öptüm hepinizi
Türkanım nasılsın cnm
nasıl gidiyor
evde durumlar nasıl
Çok sevdiğim bi arkadaşım var oda hep öyle derdi seviyorum lan seni
pek görüşmüyoruz artık onu hatırladım şimdi
ayrıca bende seviyorum lan seni :))))))))))))))
eh iste nolsun,ne yuzune bakiyorum ne de ayni yatagi paylasiyorum.konusmuyorum tabiki de.ama gitgide sinirim geciyor,bazen guluyorum bu beni sinir ediyoooooooooooooooorrrrrrrrrrr
yıne su lafı söylüyorsun söyleme yaa günah Aallah korusun hekesin evınde sorunlar var yapma böyle bıtanem
esin senı çok sevıyor asla da bosanmaz söylıyeyım fevri kararlar verme evladınız var
neden öyle düşündünkı??ne yaptı yıne sana ??
Ben sana bişey diyeyim mi
ne olursa olsun siz birbirinizi seviyorsunuz
ondan kopamıyorsunuz canım benim
gör bak Allahın izniyle düzelecek herşey
merhaba kizlar.dun annemlerdeydim,bildirim yapmadim,kilom 62.5/saygilar,moralim cok bozuk ve olmek istiyorum.cok fena
bosver beni canim fehiyem,artik kronik bir hal aldi bizim bu durumumuz.sen nasilsin asil?napiyosun>?kendini nasil hiss ediyorsun?
su laf var ya tum gunun enerjısını alıyorr sevmıyorumm
hamdolsun ıyıym artık evımdeyım yarından ıtıbaren ben de menulerımı paylasacağım ama spora simdi değil daha ağrılarım var cunku kızlar ben cok stresteyım çunku benım mınıklerım okula baslıyor çok heyecanlı ve streslıyım ne olur dua edın bana:)
su laf var ya tum gunun enerjısını alıyorr sevmıyorumm
hamdolsun ıyıym artık evımdeyım yarından ıtıbaren ben de menulerımı paylasacağım ama spora simdi değil daha ağrılarım var cunku kızlar ben cok stresteyım çunku benım mınıklerım okula baslıyor çok heyecanlı ve streslıyım ne olur dua edın bana:)
:))gicik adamin neyini seveyim yaa.o da beni sevmiyor.yani benimki platonik bir nefret degil.
ama salak gibibir kucaklasa eriyorum.cok samimi saniyorum,cok iradesizim.,
peki mail seklinde atabilirmisin.bak eger mumkun degilse israr etmiyorum/işte bu yüzden diyorum
seviyorsun ve seviyor
sevmesen erirmisin :)
gör bak herşey düzelecek kimin evinde olmuyor tartışma
yeterki fevri karar vermeyin
bende resim koymak istiyorum ama eşim istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?