kızlar çok şükür evime döndüm pazartesi de işe başlıyorum
amcamın durumu şu an da daha iyi kendini toparladı ama ben dağıldım
memlekette düzenli ve sağlıklı beslenemedim kilo aldım şu an tartı yeniden 59.8 gösteriyor
adet düzensizliğim vardı doktora gittim yumurtalıktaki yumurtalık hücrelerim normalinden farklı diziliyormuş
bu da kilo almama ve sivilcelenmeme neden oluyormuş
dizlerim ağrıyordu dizkapaklarımda ki kıkırdaklarda yumuşama varmış ve kireçlenme başlangıcı varmış
ilaç kullanmaya başladım
ayrıca bacaklarımda varis çıktı onlarda ağrı yapıyor doktor kesinlikle kilo alma ve düzenli yürüyüş yada yüzme gibi sporlar yap dedi
anlayacağınız her yanımdan bi maraz çıktı
yarından itibaren diyete ve düzenli yürüyüşlere başlıyorum
çok sevindim senın adına bıtanem sana yardımcı olması ve işe baslaman harika :))kızlar kusura bakmayın yokum kaç gündürmahçubum size karşı ... fehiyecim iyi olmana sevindim canım tekrardan geçmiş olsun miniklerinede şimdiden başarılar diliyorum tatlım :) 1 e başlıyolar değil mi ? benimde küçük kızım anaokuluna başlıyacak kaç gündür okula gidip geliyorum..bir taraftanda annemlerin evini temizledik bugün eşyalar yerleşecek ..3 gündür bende misafirler o yüzden gelemedim topiğe
türkan cım nurgülün dediği gibi bence siz seviyosunuz kocanla birbirinizi ama sanırım birbirinizi anlayamıyorsunuzherşeyin hayırlısı olsun ikiniz içinde...
bu arada annemler artık yakınıma taşındıkları için çalışma imkanım var annem çocukları idare edeceğini söyledi ..yıllardır çalışmayı istiyodum inşallah hayırlısıyla bir iş ayarlarım kendime..
amcanın ıyı olmasına sevındim Allahım şifalar versin kılo almana da fazla üzülmedim çunku zaten zayıftın normal olmussundur kafana takma güzelim:)kızlar çok şükür evime döndüm pazartesi de işe başlıyorum
amcamın durumu şu an da daha iyi kendini toparladı ama ben dağıldım
memlekette düzenli ve sağlıklı beslenemedim kilo aldım şu an tartı yeniden 59.8 gösteriyor
adet düzensizliğim vardı doktora gittim yumurtalıktaki yumurtalık hücrelerim normalinden farklı diziliyormuş
bu da kilo almama ve sivilcelenmeme neden oluyormuş
dizlerim ağrıyordu dizkapaklarımda ki kıkırdaklarda yumuşama varmış ve kireçlenme başlangıcı varmış
ilaç kullanmaya başladım
ayrıca bacaklarımda varis çıktı onlarda ağrı yapıyor doktor kesinlikle kilo alma ve düzenli yürüyüş yada yüzme gibi sporlar yap dedi
anlayacağınız her yanımdan bi maraz çıktı
yarından itibaren diyete ve düzenli yürüyüşlere başlıyorum
Allah razı olsun bıtanem hayırolmaz evlenınce değişior hersey hıçç kafana takma bıtanem:)fehiyem canım benim çok çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin seni eşine yavrularına sevdiklerine bağışlasın hayırlı uzun ömür versin
türkancım üzme o güzel canını inan erkekler hep aynı bende nişanlımla hep bir iyi bir kötüyüm
birbirimizi yiyoruz resmen inşallah evlenince de böyle olmaz diyorum
lütfen üzme kendini yuva dağıtması çok kolay canım ama sabret
hepinizi özledim bir an evvel sizlerle kendimi toparlayıp kiloma ve sağlığıma dikkat etmek istiyorum
yıne kımse yok galıba kımsenn kımseye ihtıyacı yk bende gelmıyeyım o zaman bayy
Günbaydınlarrr ben geldimm
fehiyem canım benim çok çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin seni eşine yavrularına sevdiklerine bağışlasın hayırlı uzun ömür versin
türkancım üzme o güzel canını inan erkekler hep aynı bende nişanlımla hep bir iyi bir kötüyüm
birbirimizi yiyoruz resmen inşallah evlenince de böyle olmaz diyorum
lütfen üzme kendini yuva dağıtması çok kolay canım ama sabret
hepinizi özledim bir an evvel sizlerle kendimi toparlayıp kiloma ve sağlığıma dikkat etmek istiyorum
gunaydin bitanemmm,hos geldin??nasilsin?haaaaarikaydin.dugun nasil gecti???mutlumusuuuuunnnnnnnnnn??????????
Kına Düğün herşey rüya gibiydi
aylardır beklediğim o gün rüya gibi geldi geçti
Herşey çok güzeldi
Çok mutluyum Allaha şükür
Sen nasılsın canım
sonsuzluga askla INSAALLAHHER SEY GONLUNCE OLSUN HEP.COOOK MUTLU OL/
YENGEN NASIL PEKI?
amin canım inşallah
fotoları gördün dimi faceden??
Daha çok foto var ekleyemedim
evde işden güçten elimi süremedim eklemeye
işe başladım başlamadan mevlüdümüzü de okuttuk allah kabul etsin
yengemin durumu her geçen gün daha kötüye gidiyor
düğünde doktorlar çıkardı hastahaneden geldi düğüne ama şuan çok daha ağır durumu
allah tan ümit kesilmez canım
evvett superdınızzz.masaallah.rabbım acıl sıfalar versın.
Gulsen.alı oturmusdu yanımda sabah,ben de kk de.kızını gordu,ayy ne kadar guzelbır kız boyle bu'dedı.aagzım acık kaldııı...3 yası var
ne paylasayim nurgulum,tek benim bide sen
1.turkan +
2.nurgul +
3.fehiye +
4.mukayese (1haftalik izin)
5.masatkvimi +
6.gulsen +
7.humeyra +
8.arzu (izin,zaman belirtilmemis)
9.amoretta (diyet yapmiycak,dugun telasinda)
DIYET YAPMAK ISTEYENLERIN DIKKATINEEEEEEEEEEEEEEEEE...15I BASLIYALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!INSAALLAH.
Başlayalımmmmmmm
veee güzel haber tatilden hiç kilo almadan döndüm
68 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?