Turkan88'in Diyet Günlüğü

Güzel heyecanlar çok selam söyle benden
eminim çok güzel olcaktır

Kına Düğün herşey rüya gibiydi
aylardır beklediğim o gün rüya gibi geldi geçti
Herşey çok güzeldi
Çok mutluyum Allaha şükür

Sen nasılsın canım
ne mutlu sana beraber geçirdiğiniz her an çok güzel olsun inşallah.. bir ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım
Gulsen.alı oturmusdu yanımda sabah,ben de kk de.kızını gordu,ayy ne kadar guzelbır kız boyle bu'dedı.aagzım acık kaldııı...3 yası var
bak sen şu küçük çapkına yerim ben onu benim kızım bugün okullu oluyor kızlar çok ama çok heyecanlıyız :) anasınıfına başlıyoruz fehiyenin kuzucuklarıda bugün başlayacaklardı ne yaptılar acaba ?

başlayalım fıstığım yoksa kışın alıcaz tekrar kiloları :18:

Amin canımm çok teşkkürler

Gülşencim çok sevindim cnm gözün aydın inşallah en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun

Canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Masa takvimi Allahım bir ömür boyu mutlu etsin canım ama buraya da istiyoruz gelin fotosu :))

Fehiyecim Gülşencim çocuklarınıza başarılar diliyorum inşallah çok çalışkan olacaklar

Bu arada ben çok kötü hasta oldum kızlar ya
kulaklarım ağrıyor burnum başım felaket
bu arada güzel bi haberim var
cumartesi günü kendime bir pantolon aldım
bilin bakalım kaç beden
36

mAŞALLAH CANIM
Teşekkür ederim canım inşallah eklerim yeni fotolar

başlıyo muyuz diyetlere hadi başlayalım annem birinden bir karışım duymuş hergün bana içiriyo 1 litre faydası olursa hemen detayları anlatırım

Günbaydınlarrr ben geldimm
hoşgeldinn fıstıkkkk masallah allahım yuzuznu güldürsün canım:)

yangenı Allahım çocuklarına bağışlasın inşallah

Gulsen.alı oturmusdu yanımda sabah,ben de kk de.kızını gordu,ayy ne kadar guzelbır kız boyle bu'dedı.aagzım acık kaldııı...3 yası var

çapkın çocukkkk:)9
ben başladım bugün akşamda spor yapacağım insallah:))

Allah yuzuznu güldürsün canım çok selam söyle

[SUP]kız nurgüllll 36 beden mı dedin o zaman artıkk diet yapmamalısın yetmez mı güzelim?[/SUP]

Masatakvimi resimlere bayıldım hem düğün hem kına ne kadar güzel olmuşsun
maşşallah 41 kere
düğün nerde oldu canım
bu arda söylemeden geçemicem eldiven çok çok güzelmiş
bide bindallı fotosu istiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…