doğru söylüyosun canım benim hedefim 59 ben öyle tahmin ediyorum ki buradaki arkdaslarımıs hedfine ulasır gider sadece biz kalırız artık ilimiz birbirimize destek oluruz ne yapalım:)))9
asla son mezuna kadar her kes burda,!!!!!!!!!!ınsaallah.
türkancım geceleri hafifde olsa yiyorum ben çok yansırmıki kiloma o kadar takmıyorum şuanlık 55 hedefim.geceleri acıkınca psikolojim bozuluoda elimde değil.hafif yiyorum ama salata nesfit muz elma felan
türkancım geceleri hafifde olsa yiyorum ben çok yansırmıki kiloma o kadar takmıyorum şuanlık 55 hedefim.geceleri acıkınca psikolojim bozuluoda elimde değil.hafif yiyorum ama salata nesfit muz elma felan
sabah: 2 dilim çavdar, kk peynir, 5 zeytin,yesillik
ara 2 pors meyva
öğle 8 yk mantar yemeği 2 dilim ekmek salata yoğurt
ara tost yağsiz kepek ekmeginden
ara 1kutu activia
aksam 1 kase çorba 1 dilim çavdar 7 yk barbunya salata yoğurt
ara 1 pors meyva 3 ceviz
ciddi misin kız çok mutlu oldum vallahi:)))))
türkancığım akşam 1 tabak karnıbahar,1 kase cacık yedim ayran içmedim yerine cacık yedim :)
menum
sabah
2 pogaca cay
ara elma
oglen karnıbahar haslama yogurt
ara yok
aksam
ıspanak yogurt
2 bardak form cay
1 lt su
1. 5 saat spor
muz kafadan yasak zaten,muzu unut bıkere.ıkıncıde ben asla yemem.unutma tum zayıflıyanlar gece yememe kuralına uyuyorlar.aksam ezanından sonra hıc bırsey yeme,cunkı herkes 6 dıyor ama,dogrusu aksam ezanı.
tatlım o zaman akşam yemeğini spordan gelınce yapıcam spordanda 8de geliyorum. ben 6da yemek yiyince gece bişey yemeden duramıyorum düz duvara tırmanıyorum açılıkdan o derece
kızlar ben adapazarında yaşıyorum mükemmel annem ve şirin babacığımla. kocaeli üniversitesinde okuyorum 4.sınıf işletme öğrencisiyim yaşım 24 felan filan öle :)
canım türkan söylemiş gerçi ama bende alıntı yapmışken yazayım dedim. muz başlı başına yasak ki hele de akşam bence yeme. birde tavsiyem yemekten sonra değilde önce spor yapman. spordan sonra yemeğini yersin, birde ben akşam yemeğinden 2 saat sonra 1 meyve ve yanında 1 çay bardağı süt içiyorum doktorun tavsiyesiyle. gece acıkmamı engelliyor hemde gecenin bir yarısı tatlı diye uyanırdım o da olmuyor artık.
oh oh ne güzel yerde yasıyorsun çok istedim orada yasamayı ama esim anasından vazgecemiyor ki gidelim buradan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?