Turkan88'in Diyet Günlüğü

türkancım geceleri hafifde olsa yiyorum ben çok yansırmıki kiloma o kadar takmıyorum şuanlık 55 hedefim.geceleri acıkınca psikolojim bozuluoda elimde değil.hafif yiyorum ama salata nesfit muz elma felan

türkancım geceleri hafifde olsa yiyorum ben çok yansırmıki kiloma o kadar takmıyorum şuanlık 55 hedefim.geceleri acıkınca psikolojim bozuluoda elimde değil.hafif yiyorum ama salata nesfit muz elma felan

canım senin boyun kaç?evli misin?çocuk var mı?

muz kafadan yasak zaten,muzu unut bıkere.ıkıncıde ben asla yemem.unutma tum zayıflıyanlar gece yememe kuralına uyuyorlar.aksam ezanından sonra hıc bırsey yeme,cunkı herkes 6 dıyor ama,dogrusu aksam ezanı.

benim boyum168,32 yasındayım,2 çocuk annesiyim aslında bunlarda önemli kiloda

yani boy,yas,çocuk olup olmaması bence çocuğu olanlara biraz torpıl yapılabilr :))

oooooooooo aksam fazladan da fazla,ustune bıde ara yapıcan.tum gun cok fazla yemısın bence.7 dılım ekmek,bunun neresı dıyet.

Türkancığım akşam 1 tabak karnıbahar,1 kase cacık yedim ayran içmedim yerine cacık yedim :)

menum
sabah
2 pogaca cay
ara elma
oglen karnıbahar haslama yogurt
ara yok
aksam
ıspanak yogurt
2 bardak form cay
1 lt su
1. 5 saat spor

kızlar ben adapazarında yaşıyorum mükemmel annem ve şirin babacığımla. kocaeli üniversitesinde okuyorum 4.sınıf işletme öğrencisiyim yaşım 24 felan filan öle :)

muz kafadan yasak zaten,muzu unut bıkere.ıkıncıde ben asla yemem.unutma tum zayıflıyanlar gece yememe kuralına uyuyorlar.aksam ezanından sonra hıc bırsey yeme,cunkı herkes 6 dıyor ama,dogrusu aksam ezanı.

tatlım o zaman akşam yemeğini spordan gelınce yapıcam spordanda 8de geliyorum. ben 6da yemek yiyince gece bişey yemeden duramıyorum düz duvara tırmanıyorum açılıkdan o derece

pogacaları kesske yemeseydım ama neyse esım gelınce yuruyuse cıkcam ıyıce gıder hepsı saol canımmm

tatlım o zaman akşam yemeğini spordan gelınce yapıcam spordanda 8de geliyorum. ben 6da yemek yiyince gece bişey yemeden duramıyorum düz duvara tırmanıyorum açılıkdan o derece

canım türkan söylemiş gerçi ama bende alıntı yapmışken yazayım dedim. muz başlı başına yasak ki hele de akşam bence yeme. birde tavsiyem yemekten sonra değilde önce spor yapman. spordan sonra yemeğini yersin, birde ben akşam yemeğinden 2 saat sonra 1 meyve ve yanında 1 çay bardağı süt içiyorum doktorun tavsiyesiyle. gece acıkmamı engelliyor hemde gecenin bir yarısı tatlı diye uyanırdım o da olmuyor artık.

kızlar ben adapazarında yaşıyorum mükemmel annem ve şirin babacığımla. kocaeli üniversitesinde okuyorum 4.sınıf işletme öğrencisiyim yaşım 24 felan filan öle :)

oh oh ne güzel yerde yasıyorsun çok istedim orada yasamayı ama esim anasından vazgecemiyor ki gidelim buradan (

kesinlikle canim,yemekten sonra spor yapilmaz.o direk kas yapar ki sumo gurescileri yiyip spor yaparak ve uyuyarak o vucuda sahip oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…