canım türkan söylemiş gerçi ama bende alıntı yapmışken yazayım dedim. muz başlı başına yasak ki hele de akşam bence yeme. birde tavsiyem yemekten sonra değilde önce spor yapman. spordan sonra yemeğini yersin, birde ben akşam yemeğinden 2 saat sonra 1 meyve ve yanında 1 çay bardağı süt içiyorum doktorun tavsiyesiyle. gece acıkmamı engelliyor hemde gecenin bir yarısı tatlı diye uyanırdım o da olmuyor artık.
merhaba herkese :))
kızlar ben bugün çok dengesiz beslendim...tüm eleştirileri hakediyorum gerçekten. Ama yarından itibaren çok düzenli olucam söz veriyorum.
sabahı yazmıştım ama yeniden yazayım :
2 dilim etimek
1 salatalık
1 bardak yeşilçay
Öğle :3 yk nesfit
yağsız süt
ara : 3 tane beypazarı kurusu ( küçük ama içinde tereyağı olduğu için kalorilidir)
1 bardak çay
ara : 1 yeşil elma
100 gr beyaz leblebi
akşam: 1 bardak ayran
1 dilim pizza ( içinde et yoktu, sebzeydi sadece hoş ne fark edicekse(
akşam 10 da yürüyüşe çıkıcam. Uyumadan önce de 100 mekik çekicem.
Sabah: 2 dilim Çavdar, kk peynir, 5 zeytin,yesillik
Ara 2 pors meyva
Öğle 8 yk mantar yemeği 2 dilim ekmek salata yoğurt
Ara tost yağsiz kepek ekmeginden
Ara 1kutu activia
Aksam 1 kase çorba 1 dilim Çavdar 7 yk barbunya salata yoğurt
Ara 1 pors meyva 3 ceviz
asla son mezuna kadar her kes burda,!!!!!!!!!!ınsaallah.
menum
sabah
2 pogaca cay
ara elma
oglen karnıbahar haslama yogurt
ara yok
aksam
ıspanak yogurt
2 bardak form cay
1 lt su
1. 5 saat spor
kızlar ben adapazarında yaşıyorum mükemmel annem ve şirin babacığımla. kocaeli üniversitesinde okuyorum 4.sınıf işletme öğrencisiyim yaşım 24 felan filan öle :)
kesinlikle canim,yemekten sonra spor yapilmaz.o direk kas yapar ki sumo gurescileri yiyip spor yaparak ve uyuyarak o vucuda sahip oluyorlar.
kizlar sayimiz 16lari,a7 leri gorduyunde kisa zamanda 20 olurua diye dusunmustum ki 5,6 kisi adini yazdirip kacti,simdi 13 uz,eger 20i beklesem,bu cok uzun surecek ve bu gun de gordum ki 3,4 gundur diyete basliyan arkadaslar uzuldu ve kendine haksizlik etti.o yuzden artik sayimizi artirmiycam,13 kisi.bu kadar,gec gelenler ayak uyduramaz,hem biz son mezuna kadar burdayiz INSAALLAH heoimiz,o zaman bunun sonu olmaz ki.
oooooooooo aksam fazladan da fazla,ustune bıde ara yapıcan.tum gun cok fazla yemısın bence.7 dılım ekmek,bunun neresı dıyet.
kızlar benım de kılo fazlam var bende ıstıyorum ..reductil aldım 14 kılo verdım 1 ayda yurtdısında yasıyordum o zamanlar dondugugumde
Cnm ben daha oncede yazmistim bana bunu diyetisyenim verdi
Ben sizin gibi zayıf diilimki
Sizin fazlalıklarıniz var biraz benim kilom var
Yağ oranım 31 çıktı duşun
Şimdi 13 günde 2 kilo verdim
Bana göre çok ii
Şimdi istediği kan tahlillerini yaptırdım sonucu alınca tekrar gidicem
Diyeti değiştirecek
Artık daha aZ vercek sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?