1.tarti gunu---2mayis
turkan88-----66 kq (fark 3kq)
mukayese-----62(fark 3kq)
sisebe----63.5
hmyrali-----60.8(fark 1kq)
arzuayten-----65.8(fark 800q)
nurgul 8688----60.7(fark 800q)
ozgurdu----61.5(fark 500q)
miss_angela----58.500
fehiye-----62.500
life_city----83.2
envila----56.1
incirreceli8-----52.3(fark 200q)
maşallah diyelim herkes süper.
sabah 7:30
yarım domates yarım salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
1 tutam maydonoz
2 dilim kepek ekmeği
ara 10:00
1 elma 1 ayran
öğle 12:30
2 kepçe mercimek çorbası
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ara 15:30
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz
bu hafta biraz araları kaçırdım birazda yavaşladı kilo vermem o nedenle 800 gr verdim. tam motivasyon devam ediyorum bugün. 25 mayıs oğlumun doğum gününe 63 olmayı hedefledim.
rejim yapıyosun ama içeriği önemli insan yerken miktarın çokluğunu listenin kabarıklığını farketmiyo belki yediğin şeyler fazladır ya da azdır ama kalorilidir yediklerini gözden geçir, hatta yediklerinin kalorilerini yaz kenara genelde diyetisyenler 1400-1600 kalorili diyetler veriyo kiloya göre 2 yıl önce gittiğim diyetisyen bana 1400 anneme 1600 kalorilik vermişti bi kaç gün hesapla bakalım ne kadar alıyosunben de rejim yapıorum ama kilo veremiyorum
senin listeni beğenmemek mümkün değil ben de haftaya benzeri bi listeye uyucam sadece öğle ve akşamlardaki ekmekleri çıkartıcam zaten artık aramıyorum ekmek falan:)maşallah diyelim herkes süper.
sabah 7:30
yarım domates yarım salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
1 tutam maydonoz
2 dilim kepek ekmeği
ara 10:00
1 elma 1 ayran
öğle 12:30
2 kepçe mercimek çorbası
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ara 15:30
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz
bu hafta biraz araları kaçırdım birazda yavaşladı kilo vermem o nedenle 800 gr verdim. tam motivasyon devam ediyorum bugün. 25 mayıs oğlumun doğum gününe 63 olmayı hedefledim.
kızlar konumuzla alakasız bişey sorabilir miyim ben özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj dolmadığı için diyo
ama ben hiç mesaj atamıyorum ki nasıl 100 tane dolacak
kızlar konumuzla alakasız bişey sorabilir miyim ben özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj dolmadığı için diyo
ama ben hiç mesaj atamıyorum ki nasıl 100 tane dolacak
Bende bende herkesı tbr ederım
daım olsun basarılarımız kızlar...
inşallah da yaa cetveli olmayan arkadaşlar cetvel yapsalar biz de daha iyi kontrol ederiz bölelikle59 olana kadar devam moralimi bozmıycam :))))
ya hemen bozma moralini bi hafta daha sabret bak 5i görünce nasıl şevkleneceksin:)kızlar fazlalıklarından bir parça olsun kurtulan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum
ben bu hafta kendime 1.5kilo hedef koymuşrum ulaşamadım biraz üzüldüm ama ne yapayım artık devam edeceğiz
kısa sürede çok kilo vermek sakıncalı evet ama ben söz için geçenlerde elbise bakmıştım sadece 38bedeni kalmış çok hoş bi elbise beğendim o da göğüs kısmından olmadı o elbiseyi almayı çok istiyorum o yüzdenbir an evvel kilolardan kurtulmayı istiyorum. Tek bir tane kalmıştı ama bu gidişle ben alamayacağım o elbiseyi belki de çoktan satılmıştır bile
benim sabah kilomu gördükten sonra iştahım kapandı resmen sabahtan bu yana yediğim 2galetayla duruyorum hala bişey istemiyor canım kendimi zorlamıyorum o yüzden
moralim bozuldu bugün ama inşallah daha iyi olacak
kızlar fazlalıklarından bir parça olsun kurtulan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum
ben bu hafta kendime 1.5kilo hedef koymuşrum ulaşamadım biraz üzüldüm ama ne yapayım artık devam edeceğiz
kısa sürede çok kilo vermek sakıncalı evet ama ben söz için geçenlerde elbise bakmıştım sadece 38bedeni kalmış çok hoş bi elbise beğendim o da göğüs kısmından olmadı o elbiseyi almayı çok istiyorum o yüzdenbir an evvel kilolardan kurtulmayı istiyorum. Tek bir tane kalmıştı ama bu gidişle ben alamayacağım o elbiseyi belki de çoktan satılmıştır bile
benim sabah kilomu gördükten sonra iştahım kapandı resmen sabahtan bu yana yediğim 2galetayla duruyorum hala bişey istemiyor canım kendimi zorlamıyorum o yüzden
moralim bozuldu bugün ama inşallah daha iyi olacak
canım hemen moralini bozma sen negatif düşündükçe işler terse döner. bence o elbiseyi almalıydın hem o zaman içine girebilmek için mutlaka daha gayretli olurdun. nişan temmuz galiba daha çok zamanın var nasılsa
ya hemen bozma moralini bi hafta daha sabret bak 5i görünce nasıl şevkleneceksin:)
senin listeni beğenmemek mümkün değil ben de haftaya benzeri bi listeye uyucam sadece öğle ve akşamlardaki ekmekleri çıkartıcam zaten artık aramıyorum ekmek falan:)
bu benimdegil ki.ben daha yazmadim,aksama INSAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?