Turkan88'in Diyet Günlüğü

ben de rejim yapıorum ama kilo veremiyorum
rejim yapıyosun ama içeriği önemli insan yerken miktarın çokluğunu listenin kabarıklığını farketmiyo belki yediğin şeyler fazladır ya da azdır ama kalorilidir yediklerini gözden geçir, hatta yediklerinin kalorilerini yaz kenara genelde diyetisyenler 1400-1600 kalorili diyetler veriyo kiloya göre 2 yıl önce gittiğim diyetisyen bana 1400 anneme 1600 kalorilik vermişti bi kaç gün hesapla bakalım ne kadar alıyosun

kızlar konumuzla alakasız bişey sorabilir miyim ben özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj dolmadığı için diyo
ama ben hiç mesaj atamıyorum ki nasıl 100 tane dolacak

kızlar konumuzla alakasız bişey sorabilir miyim ben özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj dolmadığı için diyo

canım o mesaj özelden atılan değil
senin konlara yazmış olduğun cevabın 100 olması gerekir bak mesela şu an 77 olmuş hemen sağ köşede yazıyor

canım özel mesaj değil foruma yani buraya yazdığın mesajların 100 ü geçmesi gerekiyor. senin 77 olmuş bak mesajının sağ üst köşesinde yazıyor.

nurgül ne kısmetliymişsin yaa bak hemen cevap yağdı o sebeple mesajımı bu şekilde değiştirdim ben de

Son düzenleme:
kızlar fazlalıklarından bir parça olsun kurtulan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum
ben bu hafta kendime 1.5kilo hedef koymuşrum ulaşamadım biraz üzüldüm ama ne yapayım artık devam edeceğiz
kısa sürede çok kilo vermek sakıncalı evet ama ben söz için geçenlerde elbise bakmıştım sadece 38bedeni kalmış çok hoş bi elbise beğendim o da göğüs kısmından olmadı o elbiseyi almayı çok istiyorum o yüzdenbir an evvel kilolardan kurtulmayı istiyorum. Tek bir tane kalmıştı ama bu gidişle ben alamayacağım o elbiseyi belki de çoktan satılmıştır bile
benim sabah kilomu gördükten sonra iştahım kapandı resmen sabahtan bu yana yediğim 2galetayla duruyorum hala bişey istemiyor canım kendimi zorlamıyorum o yüzden
moralim bozuldu bugün ama inşallah daha iyi olacak

Son düzenleme:
ya hemen bozma moralini bi hafta daha sabret bak 5i görünce nasıl şevkleneceksin:)

canım hemen moralini bozma sen negatif düşündükçe işler terse döner. bence o elbiseyi almalıydın hem o zaman içine girebilmek için mutlaka daha gayretli olurdun. nişan temmuz galiba daha çok zamanın var nasılsa

bende almayı düşünüyordum ama herkes alma ya zayıflayamazsan hem daha güzellerini bulursun falan dedi bende almadım
zaten herkes benim kilomla haşır neşir kızlar ben 55olmak istiyorum dedikçe etrafımdaki insanlar 55olupta ne yapacaksın seninki şımarıklık böyle kal falan deyip bi şeyler yedirmeye çalışıyorlar tüm motivei alt üst ediyorlar. 55kilo olmayı istemek şımarıklık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…