Turkan88'in Diyet Günlüğü

şımarıklık mı değilmi onu seni görmeden bilemeyiz. boyun falan uzunsa aslında kilon çok görünmüyor ama. tabi orantı da önemli.

şımarıklık mı değilmi onu seni görmeden bilemeyiz. boyun falan uzunsa aslında kilon çok görünmüyor ama. tabi orantı da önemli.

boyum 1.67 ama düşün işte canım 38 bedene giremiyorum göğüs kısmından sebep o yüzden biraz daha zayıflamam lazım

bugün aktardan karışık bitkilerin yağlarının olduğu bi karışım aldım bugün onu kullanmaya başlayacağım inşallah bi faydası olur

sabah limonlu ılık su
kahvaltım 1 dilim kepek ekmeği kızarttım tost makinasında,4 zeytin,biraz köy peyniri,domates,salatalık
öğlen:3 kaşık pilav,5 kaşık sebze yemeği,şekersiz limonata
akşamda:çorba ve ton balıklı mısırlı yeşillikli salata yemeği düşünüyorum.

Son düzenleme:

tek kelimeyle muhtesemmmmmmm

kahvalti: 1dilim cavda,kk kadar peynir,domates,salatalik,1/4 elma.1 dilim pastirma.
ogle:1 avuc badem,3 kasik bulgur pilavi,4 ince et izgara
aksam:el kadar ikiye katlanmis yufka,kk kadar peynir,bol yesillik,2-3 dilim domates,salatalik.1/4
spor yok malesef daha.ama yesil cay ,su full

Sabah: 2 dilim Çavdar, kk peynir, 5 zeytin,yesillik
Ara 2 pors meyva
Öğle 8 yk mantar yemeği 2 dilim ekmek salata yoğurt
Ara tost yağsiz kepek ekmeginden
Ara 1kutu activia
Aksam 1 kase çorba 1 dilim Çavdar 7 yk barbunya salata yoğurt
Ara 1 pors meyva 3 ceviz

1.tarti gunu---2mayis

turkan88------66 kq (fark 3kq)
mukayese-----62 kq (fark 3kq)
sisebe--------63.5 kq (fark 500q)
hmyrali-------60.8 kq (fark 1kq)
arzuayten-----65.8 kq (fark 800q)
nurgul 8688----60.7 kq (fark 800q)
ozgurdu-------61.5 (fark 500q)
miss_angela----58.500 kq (fark 1.5kq)
fehiye-------- 62.500 kq (fark 500q)
life_city-------83.2 kq (fark 400q)
envila---------56.1 kq (fark 900q)
incirreceli8-----52.3 (fark 200q)

kız ne süperi bak hele 500 gr vermişim neyse baska maclara bakacaz artık:)))

kız Türkan 2. tartı günü ne zaman??????

fehiyecim üzülme bende bundan sonra 500 gram giderim herhalde çünkü ömrümde hiç bu kiloyu görmedım en fazla 60dım diyete fazla dayanamam normalde ama türkancım saolsun bu işbirliği olmasa on kere bırakmıştım heralde :)

doğru söylüyosun canım benim hedefim 59 ben öyle tahmin ediyorum ki buradaki arkdaslarımıs hedfine ulasır gider sadece biz kalırız artık ilimiz birbirimize destek oluruz ne yapalım:)))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…