Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızçeler ben kacıyorum aksam bi ara uğrarım görüşmek üzere şişkollaarrrr

başta türkan olmak üzere fehiye hmeyra arzuayten mukayese topiğin güzel hatunları siz olmasaydınız ben on kere bırakmıştım bu diyeti eskiden olduğu gibi pesederdim iyiki varsınız...basenlerim deli gibi ağrıo spor yapmaktan ama yılmıyorum..ah bu yan yağlar gitse bide süper olucaaaak ta :) sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrr iyiki varsınız rabbim bebişlerinizle eşlerinizle sağlıklı uzun ömürler versin size :) hmracım sende çok güzel ve mutlu bi gelin olursun inşallah :)

Son düzenleme:

ne guzel canimya .motivasyonunun yuksek olduguna sevindim,bende de ayni,iyiki varsiniz.

:))) Tam yanlış anlaşılma oldu :)
Diyetisyen dönüşü haber ver mutlaka merak ediyoruz cnm

aynen cnm ya bendede sadece 700 gr bu ne ya
offf offfff
benim metabolizma kaplumbağa mübarek

Selam kızlar sabah erkenden Eminönüne gittim şimdi annemlere geçtim hemen kilo bildirimi yapayım.Tahmin ettiğim gibi bu hafta kilo verememişim.Çünkü gündüz çoook aç gezdim akşamda normal yedim ama yağlarım açığa çıkmış. 61,5 .Sabah çıkmadan kilo bildirimi yapacaktım unutmuşum.Yolda aklıma geldi cepten kadınlar kulubune nasıl giriliyor bilmiyorum.En iyisi dönünce kilo bildirimi yaparım dedim.Menümü yazayım acaba ben nerde yanlış yapıyorumda kilo veremiyorum.:26:
Sabah aç karna 1 bardak su
Kahvaltı 1 kk peynir , 4-5 zeytin, 1 kepek ekmek , 1 kupa çay. (hemen çıkmam gerekiyordu anca bunları yedim , gerçi hayatım hep böyle koşturmacalı )
Ara eminönünde balık ekmek kokusunda yenen 1 kuru diyet bisküvi , su
Öğlen 1 kase ayran çorbası , 2 kaşık sebze yemeği ekmek yok.
Şimdilik bu kadar.
Bugün 4-5 saat yürüdüm.Kızımın öğretmeninin bebeğinin 1. yaş günü cuma olacakmış, kızımda benim adıma öğretmenine söz vermiş annem 2 katlı GSlı pasta yapacak diye.Mecburen kuzu kuzu şeker hamuru almaya gittim.

teşekkür ederim canım benim sende iyi ki varsın
İnşallah darısı da senin başına canım ver şu kiloları da aday bulunca işin kolay olsun :)

vayy vayy vayyy :) sen güzel pastalar yapıyorsun demek haa :)

öğünlerin güzel de benim kafamı karıştıran kısmı bize pasta yok muuu
teşekkür ederim canım benim sende iyi ki varsın
İnşallah darısı da senin başına canım ver şu kiloları da aday bulunca işin kolay olsun :)
kızz beni de unutma belki duaların kabul saatine denk gelir:)

Ne güzel herkes kilo vermiş.

bazı topikler de 'diğer topiklerde millet yerinde sayıyor sahte dostluklar kuruluyor vs. gibi cümleler kuruluyor gelsin de onlar bizim topiğimizi görsün o zaman işte

Son düzenleme:
öğünlerin güzel de benim kafamı karıştıran kısmı bize pasta yok muuu

kızz beni de unutma belki duaların kabul saatine denk gelir:)

İstanbuldaysan kilo verelim kutlama yapalım bende göbek şeklinde pasta yapayım.iğğkk göbek şeklinde pastayıda hiç kimse yemez gerçi

Son düzenleme:
vayy vayy vayyy :) sen güzel pastalar yapıyorsun demek haa :)

Kendi halimde merakım var.Dur bir foto ekleyeyim ama canınız çekmesin.Vakit bulursam birşeyler yapıyorum.Git gide kendimi geliştiriyorum.Hayatımın kuralı küçüklüğümden beri '' ya bir işi tam yaparım , yada hiç yapmam''. Merak ettim yaa şimdi pastanelerden çıkan pasta tarifini bulana kadar yaparım , haa bulursamda hemen merakım geçer bir daha da zor yaparım.

1. pastanın kremaları akmış ama sonra onu silinmiş halinde foto çekmeyi unutmuşum :) 2. kızımın okulunda yarışma için 45 dkda yaptığım pasta bununlada derece alamamıştım oda ayrı konu :))

Son düzenleme:
İstanbuldaysan kilo verelim kutlama yapalım bende göbek şeklinde pasta yapayım.iğğkk göbek şeklinde pastayıda hiç kimse yemez gerçi
istanbuldayım:)bunu bi söz kabul edip ikimiz de istediğimiz kiloya inince şekli ne olursa pastamı yerim yaa
canım mukayesem Allah sana da gönlünden geçen kocanın 5kat daha iyisini versin
amiiiiinnn:):) bu arada adım özlem:)

canım çok güzel yapıyorsun yaa maşallah
keşke bende yapabilsem daha bugün pasta yapan bi bayanla konuştum nişan pastası siparişi için 40kişilik 175liraya yaparım dedi
benimde böyle maharetlerim olsa kendi pastamı kendim yapardım ne güzel

yaa çooookkk güzel insan yemeye kıyamaz bunları:)
eve gidip pasta yapasım vaarr

Son düzenleme:

Yaparsın canım yaa.Tarifi versem birazda becerin vara yaparsın.Bu pastaların kaplamaları mashmalow şekerler varya çocukların yediği onu eritip yaptım.İnternetten sipariş vereceksen sakın verme kızkardeşim geçen ocakta almıştı (ben ozaman pasta çalışmalarıma başlamamıştım:) Tadı iğrençti zehirleniriz diye yemedik direk çöpe attık oda 200 tlye almıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…