gerçekten süpersin tebrikler
yok yok devam hep birlikte çok daha iyi olucaz
motivasyounun yerine geldigine sevindim canim,ha soyle,insaallah bu sekilde azar azar kurtulucaz.
uzgunumcanim.Selam bende katılabilirmiyim
Ağutosta düğünüm var
İlk hedef 65
jpietr5cy6 r54sy7Güllleerr ben geldim hala moral sıfır bende vere vere 700 gr vermişim hemen öğünlerimi yazayım sabah:1 sekersiz çay,2 salatalık,kkpeynir 1 saat sonra 1 elma yedim öğle:1 kase mercimek çorbası yedim aksam da 1 tabak karnıbahar ve 1 bardak ayran var az önce de 250 ip atladım ha bu arada ben bundan sonra aksamları sadece 1 kase nesfit yıycem o kadar okul çıkısında 2 buyuk paket nesfit ve 2 yağsız süt aldım 2 pakette yesil çay aldım yarından itibaren aksam yemeklerim sadece nesfit olcak kızçelerrrrr
menun de kilon da super canimm...sisko seniii,hic uzulme.canın hala ders almadın galiba bu detoksu yapanlar memnun değil canım eziyet etme kendine bence
dene,dun degilde bugun benden tam destekben yinede denemek istiyorum canım yaaa
dun boktan falan deyip kufur etmisyim ama bugun 900 gorunce utandiimyok canım ya ben memnunum vücuttaki ödemi attım ve tartıda da bunun etkisini gördüm.
hmyrali evet canım tabiki bulguru yeşil mecimeği ve nohutu hepsini haşladım ben. yoksa yenmezki zaten. ben normal pilavlık bulgur kullandım öyle anladım çünkü.
bugunmu basladin?sakin 2 gunden once tartilmacanım çok teşekkür ederim
bende ilk saatini kaçırdım ama 2de bari içeyim inşallah bende memnun kalırım
MASAALLAH arzuda motivasyon tavan yapiyor.arzucuğum süpersin tebrik ediyorum seni tatlım masallahın var tam gaz devam
ya sanki 30 kilo fazlamizvar,topu tpou 5,6 kilo,2 aya fit olucaz insaallahben bugün tartılamadım ama dün sadece 800gram verdiğimi gördüm üzüldüm açıkçası
canim,ne guzel bir yazi yazmissin,anneme de okudum,o da dedi ki,sen de simdiye kadar 10 kere birakirdin.cok guzel yaaa burasi,bakin kizlar ,biz 12 kardes olucaz tamammi,kimse kacmasin habersiz,zayifladim diye birakip kacmasin.yoksa coook uzulurum.kardes,arkadas olalim,ben dostuga ve birisine harcaigim zamana cok deger veririm.biz ornek bir topik olucagiz INSAALLAHbaşta türkan olmak üzere fehiye hmeyra arzuayten mukayese topiğin güzel hatunları siz olmasaydınız ben on kere bırakmıştım bu diyeti eskiden olduğu gibi pesederdim iyiki varsınız...basenlerim deli gibi ağrıo spor yapmaktan ama yılmıyorum..ah bu yan yağlar gitse bide süper olucaaaak ta :) sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrr iyiki varsınız rabbim bebişlerinizle eşlerinizle sağlıklı uzun ömürler versin size :) hmracım sende çok güzel ve mutlu bi gelin olursun inşallah :)
Son düzenleme: