Turkan88'in Diyet Günlüğü

gerçekten süpersin tebrikler
yok yok devam hep birlikte çok daha iyi olucaz

motivasyounun yerine geldigine sevindim canim,ha soyle,insaallah bu sekilde azar azar kurtulucaz.

Selam bende katılabilirmiyim
Ağutosta düğünüm var
İlk hedef 65
uzgunumcanim.
jpietr5cy6 r54sy7
canın hala ders almadın galiba bu detoksu yapanlar memnun değil canım eziyet etme kendine bence
menun de kilon da super canimm...sisko seniii,hic uzulme.
ben yinede denemek istiyorum canım yaaa
dene,dun degilde bugun benden tam destek
dun boktan falan deyip kufur etmisyim ama bugun 900 gorunce utandiim
canım çok teşekkür ederim
bende ilk saatini kaçırdım ama 2de bari içeyim inşallah bende memnun kalırım
bugunmu basladin?sakin 2 gunden once tartilma
arzucuğum süpersin tebrik ediyorum seni tatlım masallahın var tam gaz devam
MASAALLAH arzuda motivasyon tavan yapiyor.
ben bugün tartılamadım ama dün sadece 800gram verdiğimi gördüm üzüldüm açıkçası
ya sanki 30 kilo fazlamizvar,topu tpou 5,6 kilo,2 aya fit olucaz insaallah
canim,ne guzel bir yazi yazmissin,anneme de okudum,o da dedi ki,sen de simdiye kadar 10 kere birakirdin.cok guzel yaaa burasi,bakin kizlar ,biz 12 kardes olucaz tamammi,kimse kacmasin habersiz,zayifladim diye birakip kacmasin.yoksa coook uzulurum.kardes,arkadas olalim,ben dostuga ve birisine harcaigim zamana cok deger veririm.biz ornek bir topik olucagiz INSAALLAH

Son düzenleme:

menun super,pastalarına da bayıldımmmmm

vanım suuuper,bayıldım,bana ogretırsın dımı,benım kız kardesım cok meraklı bu konularda,onuncın bılmek ısterım

bakin kizlar ,biz 12 kardes olucaz tamammi,kimse kacmasin habersiz,zayifladim diye birakip kacmasin.yoksa coook uzulurum.kardes,arkadas olalim,ben dostuga ve birisine harcaigim zamana cok deger veririm.biz ornek bir topik olucagiz INSAALLAH

Son düzenleme:
selam herkeseeeee. size güzel haberlerim vaaar. diyetisyenden geliyorum iyiki gitmişim moralim çok düzeldi. 13 gün önce gitmiştim en son. bu 13 günde 2400 gram vermişim ve esas güzel olan kısmı hepside yağdan. çok iyi gittiğimi söyledi doktor. bende ayran detoksundan bahsetmedim ama demekki işe yaramış ben hep su kaybettiğimi sanmıştım ama öyle değilmiş. bunu okuduğum yerde ayda 1 kez yapılabilir yazıyordu. ben bir ay sonra tekrar yapıcam zaten yapmak hiç zor değil.
15 günde 1 sütlü tatlı vermişti zaten o hakkımı hala kullanmadım.
yaa çok üzgünüm kimdi hatırlayamadım bi arkadaş mısır gevreğini sormamı istemişti. sordum. mısır gevreği olmazmış. üstünde tahıl gevreği yazması gerekliymiş. ve sabah kahvaltıda 3 yemek kaşığı tahıl gevreği 1 su bardağı yarım yağlı sütle arada yiyebilirsin dedi bana.
yemeklerden 1 saat sonra olması şartıyla hergün 45 dakika yürüyüş verdi. ama mekik pilates falan yapma dedi. hedeflediğin kiloya ulaştıktan sonra günde 30 mekikle başlayacalsın dedi. yani önce kilo vermek sonra sıkılaşmak gerekliymiş. şimdiden karın hareketleri yaparsam göbeğim yanlarım falan öyle sıkılaşıp kalırmış. şimdilik bu kadar. oğluş mızırdanıyor canı sıkıldı. görüşmek üzere

adına sevindm canım:) ama mısır gevreğini önermemesine de üzüldüm neden ama ne yapayım yemeyeyim mi şimdi ya da 1 hafta deneyip öle mi bıraksam

haadiyaaa,demek once kilo vermek sonra sikilasmak gerekiyor.ama ben bu sekilde de guzel sikilasiyorum.senin adina cook sevindim.mutlumusun arzucugum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…