Turkan88'in Diyet Günlüğü

kesinlikle bu topic çok iyi oldu :)) kendimi sorumlu hissediyorum size karşı, bir de yazdıkça görüyorum ne kadar yediğimi falan...yandaşlar da olunca insanın motivasyonu artıyor

keşke tost yeseydin daha sağlıklı yulaf ezmesini sade nasıl yedin şoktayım saman gibi öle:) akşama 1 tabak makarnanın tabağına dikkat et kepekli olması çok da masumlaştırmıyo:):):) meyveni öğlenle akşam arasına koysan seni biraz rahatlatır:)

ahhh canım benim durumum daha vahim
bugün yurt dışından bi koca kutu çikolata geldi eriyip biterim artık ben hergün dolapta onları gördükçe

ben ara ogun yemiyorum ki.o zaman ogle yemgini 1 kofte,1 dilim ekmek ve 1 top dondurma seklinde yapa bilirim dimi.super.100 g 200kaloruidir

Son düzenleme:

yulaf ezmesi yememe herkes çok şaşırıyor gerçekten ama ben bayılıyorum onu sade yemeye:)) makarnam 5 yk falan olucak sanırım ama sadece o zaten bir de erken yiyicem çok etkilemez diye düşünüyorum. meyve konusu da doğru diyosunuz şu saatlerde yiyebilirim ama canım hiç birşey istemiyor şu an ödevlerle uğraşıyorum falan...

ben ara ogun yemiyorum ki.o zaman ogle yemgini 1 kofte,1 dilim ekmek ve 1 top dondurma seklinde yapa bilirim dimi.super.100 g 200kaloruidir
az önce bi yerde tokken tatlı şeyler yemeyin diye bişey okudum ama senn tercihin tabiki yiyebilirsin sütlülerden ziyade meyve suyu içerikli olanları tüket daha hafif tabi dondurma hissi vermiyo ama köreltiyo:)

ayyyyynen canim.biliyormusun ben topigi actim sabah,sonra unutmustum,tesadufen bir de aksam girdim ki ooo ozlem yazmis ki biz burdayiz ama ev sahibi yok.3,4 arkadas,sen dahil,daha.iste o sekilde basladi yolculugumuz.

aynı şeyden bahsediyoruz di mi gevrek deil şu samanlardan tebrik ediyorum insanlar bişeyin içine karıştırıp yiyemezken sen sade yiyosun:)

yulaf ezmesi yememe herkes çok şaşırıyor gerçekten ama ben bayılıyorum onu sade yemeye:)) makarnam 5 yk falan olucak sanırım ama sadece o zaten bir de erken yiyicem çok etkilemez diye düşünüyorum. meyve konusu da doğru diyosunuz şu saatlerde yiyebilirim ama canım hiç birşey istemiyor şu an ödevlerle uğraşıyorum falan...

aynı şeyden bahsediyoruz di mi gevrek deil şu samanlardan tebrik ediyorum insanlar bişeyin içine karıştırıp yiyemezken sen sade yiyosun:)

supersin sen zaten,bahar gezmelerinde yemedin ya,artik seni tutan olmaz INSAALLAH.

supersin sen zaten,bahar gezmelerinde yemedin ya,artik seni tutan olmaz INSAALLAH.

bugün son gün zaten şenliklerde :)) iyi atlattım gerçekten, arkadaşlarım neler neler yedi bana da sürekli ye dediler ama ben canım istemiyor diyerek geçiştirdim. Ayrıca geceleri bayyaa hoplayıp zıpladım spor niyetine iyi oldu

bu arada evet gevrek değil, şu saman gibi olan yulaf ezmesinden bahsediyorum. O beni daha fazla doyuruyor diye sürekli ondan alıyodum o bitti bugün. Şimdi nesfit alıcam bu sefer.

BEN SPORUMU YAPTIM,YEMEGIMI,ARTI ESIME TATLI DA YAPTIM,BEN YEMIYORUM DIYE ADAMI DA HASRET KOYDUK,O DA YOK BUGUN ORTALARDA ANASININ YANINDA,NEYSE OGNLERIMI YAZIP GIDICEM UTU YAPMAYA INSAALLAH.ya kizlar,ALLAH askina bu garibin de menusune iyi kotu bisey yazin,yesillimden baska kimse yazmiyor bisey bu garibin menusune genellikle

sabah:kk kadar peynir,ince dilim cavdar,2 salatalik
ogle:2 kofte,ince dilim ekmek,1/4 elma
aksam:ceviz kadar haslanmis kuzu eti.1 d.cavdar,1 kase yogurt,1kase cilek

2 cup yesillim

sporum:
100ip
15 dk hizli tempo kosu bandi
15 dk ender sarac,ardindan da ilik duz,oooooh super,oyle bir rahatlatiyor ki anlatamam

ne guzel seymis az yemek ve spor yahu.ben daha nisanin baslarinda bir keresinde annemlerde 3 lahmacun+2 dondurma yemistim,kardesim 4 lahmacun 1 dondurma yemisti,o kusmustu,ne kadar acgozluymusum beee.hayret ediyorum,patlarcasina yiyordumsimdi muthis hafif hissediyorum MASAALLAH.hatta ayipdir soylemesi ben uzun zamandir malum konularda soguklugumda kurtulmak icin her sey denemistim,MASAALLAH onlar da normale donuor,spordan oldugunu dusunuyorum,bu sekilde yemeyi ve sporu ben artik hayat tarzi edicam INSAALLAH.

canim yulaf ezmesi haarika,midede sisip tok yuyuyor

canım sana diyecek söz mü var maşallah süpersin
gayet iyi gidiyorsun menün gayet güzell bence

senin menülerin güzel zaten diyecek söz yok da..birşey sorucam ben genelde yemeklerin yanında meyve yenmez diye okudum hep forumlarda. yani yemekten en az 1 saat sonra falan meyve yenir diyolardı..sen birlikte yiyosun sanırım ama etkilemiyorsa sorun yok tabii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…