selaaam 1 saat yürüdüm güneşin altında inanılmaz sıcak burası. çok da terledim. şimdi geldim bi duş aldım ohh çok rahatım şuan. birazdan ara öğünü yaparım. ay bu topiğe girdikçe diyet yapmak daha eğlenceli oluyor sanki bir oyun gibi. gidip bie yeşil çay içeyim. oğluş uyanana kadar dinlensem iyi olur. görüşürüüüz
keşke tost yeseydin daha sağlıklıbenim menüm de şöyle:
sabah tost yerim demiştim ama değişti..
uyanınca 1 bardak yeşilçay
sabah 10.00 : 1 poğaça
1 bardak çay
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi
saat 13.00: 3 yk yulaf ezmesi ( sade yedim niyetine :))
akşam 18.00: 1 tabak yoğurtlu kepekli makarna
1 adet köfte
2-3 marul yaprağı
gece acıkmam heralde ama acıkırsam da 1 elma yerim o kadar...bugün spor olarak sabahtan mekik ve göbek eritme hareketleri var akşam uyumadan da çekerim 100 tane böylelikle günü kapamış olurum ben :))
içtiğim suları hiç yazmıyorum ama ben günde 2 litre içiyorum rahat. Kola falan hiç sevmem zaten, asitli birşey istersem maden suyu içiyorum:)
ahhh canım benim durumum daha vahim
bugün yurt dışından bi koca kutu çikolata geldi eriyip biterim artık ben hergün dolapta onları gördükçe
ahhh canım benim durumum daha vahim
bugün yurt dışından bi koca kutu çikolata geldi eriyip biterim artık ben hergün dolapta onları gördükçe
hümeyraaaa zorlanıyosan bırak canım ama ağır şeyler yeme tabi:)
türkanım dondurma yiyebilrsin ama dışı çikolata kaplı soslu falan olmasın sade haliyle dondurma sütlü tatlı kabul edildiği için ara öğün olarak tüketmende sakınca yok bence kalorilerine dikkat et ama algidanın 65 kalorilik dondurmaları var, ya da kendin meyveli yoğurtu dondurarak da yiyebilirsin
keşke tost yeseydin daha sağlıklıyulaf ezmesini sade nasıl yedin şoktayım saman gibi öle:) akşama 1 tabak makarnanın tabağına dikkat et kepekli olması çok da masumlaştırmıyo:):):) meyveni öğlenle akşam arasına koysan seni biraz rahatlatır:)
az önce bi yerde tokken tatlı şeyler yemeyin diye bişey okudum ama senn tercihin tabiki yiyebilirsin sütlülerden ziyade meyve suyu içerikli olanları tüket daha hafif tabi dondurma hissi vermiyo ama köreltiyo:)ben ara ogun yemiyorum ki.o zaman ogle yemgini 1 kofte,1 dilim ekmek ve 1 top dondurma seklinde yapa bilirim dimi.super.100 g 200kaloruidir
selaaam 1 saat yürüdüm güneşin altında inanılmaz sıcak burası. çok da terledim. şimdi geldim bi duş aldım ohh çok rahatım şuan. birazdan ara öğünü yaparım. ay bu topiğe girdikçe diyet yapmak daha eğlenceli oluyor sanki bir oyun gibi. gidip bie yeşil çay içeyim. oğluş uyanana kadar dinlensem iyi olur. görüşürüüüz
aynı şeyden bahsediyoruz di mi gevrek deil şu samanlardanyulaf ezmesi yememe herkes çok şaşırıyor gerçekten ama ben bayılıyorum onu sade yemeye:)) makarnam 5 yk falan olucak sanırım ama sadece o zaten bir de erken yiyicem çok etkilemez diye düşünüyorum. meyve konusu da doğru diyosunuz şu saatlerde yiyebilirim ama canım hiç birşey istemiyor şu an ödevlerle uğraşıyorum falan...
keşke tost yeseydin daha sağlıklıyulaf ezmesini sade nasıl yedin şoktayım saman gibi öle:) akşama 1 tabak makarnanın tabağına dikkat et kepekli olması çok da masumlaştırmıyo:):):) meyveni öğlenle akşam arasına koysan seni biraz rahatlatır:)
aynı şeyden bahsediyoruz di mi gevrek deil şu samanlardanyulaf ezmesi yememe herkes çok şaşırıyor gerçekten ama ben bayılıyorum onu sade yemeye:)) makarnam 5 yk falan olucak sanırım ama sadece o zaten bir de erken yiyicem çok etkilemez diye düşünüyorum. meyve konusu da doğru diyosunuz şu saatlerde yiyebilirim ama canım hiç birşey istemiyor şu an ödevlerle uğraşıyorum falan...
benim menüm de şöyle:
sabah tost yerim demiştim ama değişti..
uyanınca 1 bardak yeşilçay
sabah 10.00 : 1 poğaça
1 bardak çay
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi
saat 13.00: 3 yk yulaf ezmesi ( sade yedim niyetine :))
akşam 18.00: 1 tabak yoğurtlu kepekli makarna
1 adet köfte
2-3 marul yaprağı
gece acıkmam heralde ama acıkırsam da 1 elma yerim o kadar...bugün spor olarak sabahtan mekik ve göbek eritme hareketleri var akşam uyumadan da çekerim 100 tane böylelikle günü kapamış olurum ben :))
içtiğim suları hiç yazmıyorum ama ben günde 2 litre içiyorum rahat. Kola falan hiç sevmem zaten, asitli birşey istersem maden suyu içiyorum:)
supersin sen zaten,bahar gezmelerinde yemedin ya,artik seni tutan olmaz INSAALLAH.
bugün son gün zaten şenliklerde :)) iyi atlattım gerçekten, arkadaşlarım neler neler yedi bana da sürekli ye dediler ama ben canım istemiyor diyerek geçiştirdim. Ayrıca geceleri bayyaa hoplayıp zıpladım spor niyetine iyi oldu
bu arada evet gevrek değil, şu saman gibi olan yulaf ezmesinden bahsediyorum. O beni daha fazla doyuruyor diye sürekli ondan alıyodum o bitti bugün. Şimdi nesfit alıcam bu sefer.
BEN SPORUMU YAPTIM,YEMEGIMI,ARTI ESIME TATLI DA YAPTIM,BEN YEMIYORUM DIYE ADAMI DA HASRET KOYDUK,O DA YOK BUGUN ORTALARDA ANASININ YANINDA,NEYSE OGNLERIMI YAZIP GIDICEM UTU YAPMAYA INSAALLAH.ya kizlar,ALLAH askina bu garibin de menusune iyi kotu bisey yazin,yesillimden baska kimse yazmiyor bisey bu garibin menusune genellikle
sabah:kk kadar peynir,ince dilim cavdar,2 salatalik
ogle:2 kofte,ince dilim ekmek,1/4 elma
aksam:ceviz kadar haslanmis kuzu eti.1 d.cavdar,1 kase yogurt,1kase cilek
2 cup yesillim
sporum:
100ip
15 dk hizli tempo kosu bandi
15 dk ender sarac,ardindan da ilik duz,oooooh super,oyle bir rahatlatiyor ki anlatamam
ne guzel seymis az yemek ve spor yahu.ben daha nisanin baslarinda bir keresinde annemlerde 3 lahmacun+2 dondurma yemistim,kardesim 4 lahmacun 1 dondurma yemisti,o kusmustu,ne kadar acgozluymusum beee.hayret ediyorum,patlarcasina yiyordumsimdi muthis hafif hissediyorum MASAALLAH.hatta ayipdir soylemesi ben uzun zamandir malum konularda soguklugumda kurtulmak icin her sey denemistim,MASAALLAH onlar da normale donuor,spordan oldugunu dusunuyorum,bu sekilde yemeyi ve sporuben artik hayat tarzi edicam INSAALLAH.
BEN SPORUMU YAPTIM,YEMEGIMI,ARTI ESIME TATLI DA YAPTIM,BEN YEMIYORUM DIYE ADAMI DA HASRET KOYDUK,O DA YOK BUGUN ORTALARDA ANASININ YANINDA,NEYSE OGNLERIMI YAZIP GIDICEM UTU YAPMAYA INSAALLAH.ya kizlar,ALLAH askina bu garibin de menusune iyi kotu bisey yazin,yesillimden baska kimse yazmiyor bisey bu garibin menusune genellikle
sabah:kk kadar peynir,ince dilim cavdar,2 salatalik
ogle:2 kofte,ince dilim ekmek,1/4 elma
aksam:ceviz kadar haslanmis kuzu eti.1 d.cavdar,1 kase yogurt,1kase cilek
2 cup yesillim
sporum:
100ip
15 dk hizli tempo kosu bandi
15 dk ender sarac,ardindan da ilik duz,oooooh super,oyle bir rahatlatiyor ki anlatamam
ne guzel seymis az yemek ve spor yahu.ben daha nisanin baslarinda bir keresinde annemlerde 3 lahmacun+2 dondurma yemistim,kardesim 4 lahmacun 1 dondurma yemisti,o kusmustu,ne kadar acgozluymusum beee.hayret ediyorum,patlarcasina yiyordumsimdi muthis hafif hissediyorum MASAALLAH.hatta ayipdir soylemesi ben uzun zamandir malum konularda soguklugumda kurtulmak icin her sey denemistim,MASAALLAH onlar da normale donuor,spordan oldugunu dusunuyorum,bu sekilde yemeyi ve sporuben artik hayat tarzi edicam INSAALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?