ogluma bak yaaa,cikolatasinin bitanesini yedi o kucuk kinder cikolatadan iste,bi tanesini de agzima agzima sokukoy,agzini ac,agzinii,kokusu aklimi basimdan aldiiiiii
ES SABUR,ER RESID.ALLAHU EKBER
ben 2. gününde 2 deki ve gece 10dakini içmemiştim artık canım istemiyodu:)offf gidip şimdi ayran çorbasını içmem lazım ama bana ölüm geliyor
türkaaaaaaaaaaaaannnn kırma kızı yaa bak sana alman pastası yapacakmışTurkan yaaa, abla noLur sanki beni de araniza alsaniz. ben zaten aranizda degilmiydim hiii??? ara verip geri dondum hadi nooooooooooolllllllllluuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. soz sana demin bi sayfada gordugumuz Alman pastasindan yapicam diyet bitdikten sonra, hadi gozunu seveyim hadi
türkaaaaaaaaaaaaannnn kırma kızı yaa bak sana alman pastası yapacakmış
ama bi dk asıl pasta börek dersen almaz bence diyet yemekleri yap
ben 2. gününde 2 deki ve gece 10dakini içmemiştim artık canım istemiyodu:)
yahu, dun bizdeydi ne kadar soyledimse beni kabul etmedi topigine, imanim gevredi resmen. Nuh dedi peygamber demedi. bana ne bana ne, ben her gunki menumu yazicam. sporumu da yazicam. oh olsun .D
canlarımmm napıyosunuz bakalım
Türkancım menülerin güzel ama bence de akşam biraz az olmuş
mukayesecime katılıyorum onun2 - 3 katını yemelisin
zaten sporuna diyecek yok süpersin valla
benim spor aksıyor kızlar ya
eve gidince baya bi bitkin oluyorum
Turkan yaaa, abla noLur sanki beni de araniza alsaniz. ben zaten aranizda degilmiydim hiii??? ara verip geri dondum hadi nooooooooooolllllllllluuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. soz sana demin bi sayfada gordugumuz Alman pastasindan yapicam diyet bitdikten sonra, hadi gozunu seveyim hadi
yok cnm ya aşırı uzak
ama burayı okuyunca bi silkelendim
gittim lavaboda 100 ip atladım kızlar
kendini saldıkça daha kötü oluyo insan ya
bu arada sölemeyi unuttum biraz önce ufak bir salatalık yedim
salatalığı rahat rahat ye orta boy bi salatalık 11 kalori sennki topu topu 7-8 kaloridir biz de oturup onun lafını yapmayız yemeseydin keşke diye :)yok cnm ya aşırı uzak
ama burayı okuyunca bi silkelendim
gittim lavaboda 100 ip atladım kızlar
kendini saldıkça daha kötü oluyo insan ya
bu arada sölemeyi unuttum biraz önce ufak bir salatalık yedim
hümeyraaaa zorlanıyosan bırak canım ama ağır şeyler yeme tabi:)
türkanım dondurma yiyebilrsin ama dışı çikolata kaplı soslu falan olmasın sade haliyle dondurma sütlü tatlı kabul edildiği için ara öğün olarak tüketmende sakınca yok bence kalorilerine dikkat et ama algidanın 65 kalorilik dondurmaları var, ya da kendin meyveli yoğurtu dondurarak da yiyebilirsin :d:d
Evet Türkancım ya yazık kıza :))
türkann süründürdün kızı
geçenlerde seni istemeye gelmişlerdi demi canım senin şimdi nişan düğün telaşın da vardır o yüzden zyıflama derdine düşmüşündür benim gibi
tşk canım keşke kilo verirken de süper olsam da bi çırpıda önce 58 sonra 55 olsamsen var ya sen süpersin yeşil gözlü fıstık ne güzel tavsiyeler bunlar işime geldi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?