Turkan88'in Diyet Günlüğü

ben beğenmedim menünü çünkü bence ceviz kadar et çok az canım 3 köfte kadar 90-150gr et yenmesi öneriliyo seninki sadece 1 köfte kadar yapar çok yememeye özen gösteriyoruz tamam ama az yememeye de gösterelim ki metabolizma hızımız yavaşlamasın

ogluma bak yaaa,cikolatasinin bitanesini yedi o kucuk kinder cikolatadan iste,bi tanesini de agzima agzima sokukoy,agzini ac,agzinii,kokusu aklimi basimdan aldiiiiii

ES SABUR,ER RESID.ALLAHU EKBER

Turkan yaaa, abla noLur sanki beni de araniza alsaniz. ben zaten aranizda degilmiydim hiii??? ara verip geri dondum hadi nooooooooooolllllllllluuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. soz sana demin bi sayfada gordugumuz Alman pastasindan yapicam diyet bitdikten sonra, hadi gozunu seveyim hadi

türkaaaaaaaaaaaaannnn kırma kızı yaa bak sana alman pastası yapacakmış
ama bi dk asıl pasta börek dersen almaz bence diyet yemekleri yap

türkaaaaaaaaaaaaannnn kırma kızı yaa bak sana alman pastası yapacakmış
ama bi dk asıl pasta börek dersen almaz bence diyet yemekleri yap

yahu, dun bizdeydi ne kadar soyledimse beni kabul etmedi topigine, imanim gevredi resmen. Nuh dedi peygamber demedi. bana ne bana ne, ben her gunki menumu yazicam. sporumu da yazicam. oh olsun .D

canlarımmm napıyosunuz bakalım
Türkancım menülerin güzel ama bence de akşam biraz az olmuş
mukayesecime katılıyorum onun2 - 3 katını yemelisin
zaten sporuna diyecek yok süpersin valla
benim spor aksıyor kızlar ya
eve gidince baya bi bitkin oluyorum

yahu, dun bizdeydi ne kadar soyledimse beni kabul etmedi topigine, imanim gevredi resmen. Nuh dedi peygamber demedi. bana ne bana ne, ben her gunki menumu yazicam. sporumu da yazicam. oh olsun .D

türkann süründürdün kızı
geçenlerde seni istemeye gelmişlerdi demi canım senin şimdi nişan düğün telaşın da vardır o yüzden zyıflama derdine düşmüşündür benim gibi

canım eve yürüyerek gitme imkanın varsa onu kullan bence

yok cnm ya aşırı uzak
ama burayı okuyunca bi silkelendim
gittim lavaboda 100 ip atladım kızlar
kendini saldıkça daha kötü oluyo insan ya
bu arada sölemeyi unuttum biraz önce ufak bir salatalık yedim

Evet Türkancım ya yazık kıza :))

yok cnm ya aşırı uzak

afiyet olsun canım
vallahi iyiki salatalık var
salatalık benim kurtarıcım resmen :)

yok cnm ya aşırı uzak
salatalığı rahat rahat ye orta boy bi salatalık 11 kalori sennki topu topu 7-8 kaloridir biz de oturup onun lafını yapmayız yemeseydin keşke diye :)

sen var ya sen süpersin yeşil gözlü fıstık ne güzel tavsiyeler bunlar işime geldi de

türkann süründürdün kızı
geçenlerde seni istemeye gelmişlerdi demi canım senin şimdi nişan düğün telaşın da vardır o yüzden zyıflama derdine düşmüşündür benim gibi

valla her seyi biliyosun, benim acil nisana kadar zayiflamam gerek ama izin vermiyo ki. yalniz zayifla diyor. oyle zayiflamakmi olur be. sen kendin burda her kesle birlikte azimle zayiflayasin ama ben tek basima iradesiz, caresiz bi basima dimi? yok yaaaaaa, yemezleerrrr.... bende artik varim oh oh oh, bende artik varim oh oh oh. 55 kg.im hedefim 50. bu gunu saymiyorum, yarindan yazicam yediklerimi.D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…