valla her seyi biliyosun, benim acil nisana kadar zayiflamam gerek ama izin vermiyo ki. yalniz zayifla diyor. oyle zayiflamakmi olur be. sen kendin burda her kesle birlikte azimle zayiflayasin ama ben tek basima iradesiz, caresiz bi basima dimi? yok yaaaaaa, yemezleerrrr.... bende artik varim oh oh oh, bende artik varim oh oh oh. 55 kg.im hedefim 50. bu gunu saymiyorum, yarindan yazicam yediklerimi.D
canım senin ihtiyacın yok ki:):):) hep öle derler yaa ben de derim bazenvalla her seyi biliyosun, benim acil nisana kadar zayiflamam gerek ama izin vermiyo ki. yalniz zayifla diyor. oyle zayiflamakmi olur be. sen kendin burda her kesle birlikte azimle zayiflayasin ama ben tek basima iradesiz, caresiz bi basima dimi? yok yaaaaaa, yemezleerrrr.... bende artik varim oh oh oh, bende artik varim oh oh oh. 55 kg.im hedefim 50. bu gunu saymiyorum, yarindan yazicam yediklerimi.D
senin menülerin güzel zaten diyecek söz yok da..birşey sorucam ben genelde yemeklerin yanında meyve yenmez diye okudum hep forumlarda. yani yemekten en az 1 saat sonra falan meyve yenir diyolardı..sen birlikte yiyosun sanırım ama etkilemiyorsa sorun yok tabii:))
offf gidip şimdi ayran çorbasını içmem lazım ama bana ölüm geliyor
ben beğenmedim menünü çünkü bence ceviz kadar et çok az canım 3 köfte kadar 90-150gr et yenmesi öneriliyo seninki sadece 1 köfte kadar yapar çok yememeye özen gösteriyoruz tamam ama az yememeye de gösterelim ki metabolizma hızımız yavaşlamasın
tşk canım keşke kilo verirken de süper olsam da bi çırpıda önce 58 sonra 55 olsam
zararsız diye çok da yüklenmeyelim ama her şeyin fazlası zarar:)
tşk canım keşke kilo verirken de süper olsam da bi çırpıda önce 58 sonra 55 olsam
Turkan yaaa, abla noLur sanki beni de araniza alsaniz. ben zaten aranizda degilmiydim hiii??? ara verip geri dondum hadi nooooooooooolllllllllluuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. soz sana demin bi sayfada gordugumuz Alman pastasindan yapicam diyet bitdikten sonra, hadi gozunu seveyim hadi
kızlar iyiki varsınız ya
valla burası olmasa ben çoktan salmıştım kendimi gene
Evet bugün yediklerim
Ac karnıma maydonozlu suyum
Sabah 2 dilim Çavdar 1 kk peynir 1 yumurta 4 zeytin salatalık
Ara 1 yeşil elma. Yeşil çay mateyle karışık
Öğle 1 dilim ekmek 6 yk semizotu yoğurt 1 biber 3 çatal makarna
Ara 3 çatal helva maalesef
Ara yarım simit
Aksam hiçbirşey yemesem ii olucak galiba
dünya güzelleerrii (tabi benden sonra)şaka şaka bastan yazıyorum menülerimi sabah:aç karnına yeşil çay,1 saat sonra 1 şekersiz çay,1 kepek ekmeği,kkpeynir,2salatalık yarım saat sonra 2 bardak bitki çayı 250 ip atladım öğle:1 kase mercimek çorbası,salata 1 saat sonra 1 elme,2 havuç aksam:1 kase yağsız sütle nesfit yedim ben daha bir sey yemem sadece yesil çay içerim kızçeleerrrrrrrrrrrr bugün ev temizliği yaptım biraz yorgunum ya
kızçelerr ben geldim yahu hemen bastan menumu yazayum sabah:aç karnına yesil çay sonra 1 dilim kepek ekmeği,kkpeynir,2 salatalık,sekersiz cay 250 ip atladım öğle:1 kase mercimek çorbası,salata 1 saat sonra 1 elma,2 havuç akşam yağsız sütve nesfit yedim kızlar ,2 bardakta bitki çayı içtim şiştim yahuu artık bır sey yemem bitti günüm dünya güzelleriiiiii(tabi benden sonra)saka saka
evet bugün yediklerim
ac karnıma maydonozlu suyum
sabah 2 dilim çavdar 1 kk peynir 1 yumurta 4 zeytin salatalık
ara 1 yeşil elma. Yeşil çay mateyle karışık
öğle 1 dilim ekmek 6 yk semizotu yoğurt 1 biber 3 çatal makarna
ara 3 çatal helva maalesef
ara yarım simit
aksam hiçbirşey yemesem ii olucak galiba
coooooooooooooooooooooook super,ayagın nasıl,ayagına nolmustu kı
Gecmıs olsun fatoscugum..sen de cocuklar okuldayken yap.hadı ben tekrardan kactım,bır tek utu ısım kaldı bugunluk.gıdıp yapayım,ama onceee namaz.bu arada bu gece cuma gecesı,her cuma gecesının son1/3 ınde kalkıp dua ederım,emın olun kı hepınız dualarımdasınız ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?