canlar ben çok fena olsum
açlıktan elim ayağım titriyor gözümün önü karardı başım dönüyor
biraz dinlensem iyi olacak sanırımayran beni mahvetti
canlar ben çok fena olsum
açlıktan elim ayağım titriyor gözümün önü karardı başım dönüyor
biraz dinlensem iyi olacak sanırımayran beni mahvetti
sana yapma demiştim sakalımız yokkı lafımızı dinletelim biraz dinlen de kendine gel barı
boyun kaç canım
1.60 üstüyse hiç fena sayılaz 55kilo bence
INANMIYORUUUUUUUUUUUM,SULUK GIBI YAPISTIN YEMIN EDERIM.GORENDE SISKO BISEY SANAR,YEMIN EDEIM FISSTIK GIBI,AMA ASLINDA YANLARI BIRAZ ARTMIS,PANTOLONLARI DA DARALMAYA BASLADI.DEMIN SENDEN KONUSMUSTUM 4 LAHMACUN 1 DONDURMA YIYIP KUSMANDAN.ASLINDA DUZELTSEN IYI OLUR,SEN SIMDI ANLAMIYORSUN AMA KADIN DOGUM YAPTIKDAN SONRA HORMONEL DENGESI BOZULDUGU ICIN 90% KILO NE YESEN YARIYOR.AMA GUMRAL SENI LISTEYE DAHILETMIYCEM,KURAL KURALDIR,LAKIN HER GUN GEL YAZ,BASIM USTUNDE YERIN VARDIR,ZINHAR DUNKI GIBI kfc YIYESIN,ANINDA KENDINI KAPININ ONUNDE BULURSUN.OK/MI?TAMAM HER GUN GEL.
tamam, cok sagol, fastfooda son. aksam yemeyimi yedim simdi, 1kase corba yogurt, 2 dilim covdarla. uyuyana kadar da hic bir sey yemicem. sen tatilden dondukten sonra beni tanimayacaksin emin ol. insaALLAH. ya abla bi sey sorcam, sen tatile gidince bitecekmi diyetler? biz devam ederiz dimi hep birlikte.
niye bitsin ki.hep birlikte ayyni sekilde devam ediyorsunuz.INSAALLAH
ayyy canım dayanamadım daha fazla kaldırdım döktüm lavaboya sadece yoğurt yiyeceğim diğer 2vakitte de
canım geçmiş olsun bana o kadar zor gelmemişti ama. sadece yoğurt yersen çok daha fazla acıkırsın bence çünkü onun içindeki vs insanı tutuyo. keşke dökmeseydin.
yaa kızlar bu arada ben ilk defa kötü birşey yaptım. öğleden sonra 5 dakika uyuyakalmıştım. uyandığımda şekerim düşmüş çok kötü hissettim kendimi. doktor söylemişti zaten gündüz uykularından uyanınca ilk 5 dakika canımız bişeyler yemek isteyebilir sonra düzelir demişti. ben o 5 dakilayı atlatamadım ve bende gittim mutfağa 1 kase tahıl gevreği süt yedim. şimdi çok pişmanım akşam yemeği saatim geldi ama tok hissediyorum. ne yapsam bilemiyorum. şimdi yemesem geç saatte acıkabilirim. off ya bu vicdan azabı çok kötü gerçekten.
Boyum 1.67 . kilom fazla bilinmese de var, zorluk cekiyorum. karnim cikmis. bu gun 150 ip atlayib 20 dakika kosmudum sabah. menumu unuttum ama fazla yemedim. hayirlisi olur insaALLAH
hiç yemezsem olmazdı. bende azalttım.canım o ayranlı çorbayı yiyemeyeceğim midem bulandı ve galiba tansiyonum düştü gözümün önü karardı resmen
artık bi şekilde geçiştireceğim
acaba birazda haşlanmış nohut yesem artmıştı da biraz
canım madem tok hissediyorsun yeme bence yada hafif bi şeylerle geçiştir
canım ne yaptın sen 1.67 boya 50kilo sağlıksız bence 55 gayet iyi
Ay ben bu aksam Bir dilim ekmk v 3 köfte yedim
Bu haftada kilo veremicem
Atın beni burdan haklısınız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?