Turkan88'in Diyet Günlüğü

canlar ben çok fena olsum
açlıktan elim ayağım titriyor gözümün önü karardı başım dönüyor
biraz dinlensem iyi olacak sanırım ayran beni mahvetti

sana yapma demiştim sakalımız yokkı lafımızı dinletelim biraz dinlen de kendine gel barı

tamam, cok sagol, fastfooda son. aksam yemeyimi yedim simdi, 1kase corba yogurt, 2 dilim covdarla. uyuyana kadar da hic bir sey yemicem. sen tatilden dondukten sonra beni tanimayacaksin emin ol. insaALLAH. ya abla bi sey sorcam, sen tatile gidince bitecekmi diyetler? biz devam ederiz dimi hep birlikte.

niye bitsin ki.hep birlikte ayyni sekilde devam ediyorsunuz.INSAALLAH

ayyy canım dayanamadım daha fazla kaldırdım döktüm lavaboya sadece yoğurt yiyeceğim diğer 2vakitte de

canım geçmiş olsun bana o kadar zor gelmemişti ama. sadece yoğurt yersen çok daha fazla acıkırsın bence çünkü onun içindeki vs insanı tutuyo. keşke dökmeseydin.

yaa kızlar bu arada ben ilk defa kötü birşey yaptım. öğleden sonra 5 dakika uyuyakalmıştım. uyandığımda şekerim düşmüş çok kötü hissettim kendimi. doktor söylemişti zaten gündüz uykularından uyanınca ilk 5 dakika canımız bişeyler yemek isteyebilir sonra düzelir demişti. ben o 5 dakilayı atlatamadım ve bende gittim mutfağa 1 kase tahıl gevreği süt yedim. şimdi çok pişmanım akşam yemeği saatim geldi ama tok hissediyorum. ne yapsam bilemiyorum. şimdi yemesem geç saatte acıkabilirim. off ya bu vicdan azabı çok kötü gerçekten.

kızlar 1saat falan uyudum şimdi daha iyiyim
1tane salatalık yedim o çorbayı içemeyeceğim ama yerine bi kase yoğurt yeyip geçiştireceğim
başka bi şey yeyip 2günlük emeğimi çöpe atmak istemiyorum
inşallah kilomda bi değişiklik olmuştur

canım o ayranlı çorbayı yiyemeyeceğim midem bulandı ve galiba tansiyonum düştü gözümün önü karardı resmen
artık bi şekilde geçiştireceğim
acaba birazda haşlanmış nohut yesem artmıştı da biraz
canım madem tok hissediyorsun yeme bence yada hafif bi şeylerle geçiştir

hiç yemezsem olmazdı. bende azalttım.
1 kase çorba ve 2 köfte.
ilkeri biraz hava almaya çıkarıcam hava çok güzel. görüşürüz

170 boyunda 65 kg yim.
Bu yıl aldım 5-6 fazla kiloyu.
Daha önce gebelikler dışında 2 kg aldığımı bilmem.
Bu sene düzenli 4 öğün ve oturmaktan aldım.
58-olmadı59 olmak istiyorum. 60 kg ye düşmüştüm 2. gebelikten sonra.
Ama işte üstüne 5 kg koymuşum.
Ben diyet yapmıyorum, yapamıyorum,
bu yüzden acıkmadan sofraya oturma, doyunca kalk tekniğini kullanıyorum.
Doyma yetimi kaybettiğimi fark ettim.
Doyma duyusunu farketmeye, onu hissetmeye çalışıyorum ve
aynı fidan gibi olduğum günlerdeki gibi hissediyorum midemle ilgili duyularımı.
Gerçekten midem bir kuyu gibi ne gönderirsem almam demiyordu, doymuyordum ve sonuç kilo alma.
Bir de gün içinde göbek bölgemi sık-bırak yapıyorum. Kendimi yani kaslarımı sıkıyorum.
İnşaallah faydası olur. Diyet yapmak çok zor.
Faydasını görürsem uğrar yazarım.

selam kizlar ben yine gec geldim arkadas vardi kahveye cagirdim yeni gitti sayilir kucugu uyuttum biseyer yedim geldim..
dun menumu yazmamaisim ama inanin hatirlamiyorum..sadece cok ac yattim onu biliyorum.
bugunde sabahtan beri deli gibi basim donuyor.

sabah kahvaltida
1 yumurta
biraz peynir
1 dilim ekmek
1 yudum tahin helvasi yedim

kahvenin yaninda 1 diyet buskivi yedim

cocuklara kavurmali pilav yapmistim dayanamadim yedim kucuk bir kase,yaninda yogurtla

aksama sadece salata yemeyi planliyorum..pilavi telafi etmek icin..basim donmese ip atlayacagim ama firil firil kendimi toparlarsam belki yururum..
dun arkadas yeter artik verme cok iyisin boyle dedi.ama 58 i gormek istiyorum,,o olmadi 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…