Türkiyeye donus yapan varmi?

+1

Bunlar Avrupa'da da var yorumlarını görünce sigortalarım atıyor ya! Arkadaş tabi ki var dünyanın her yerinde taciz tecavüz cinayet dolandırıcılık var. Önemli olan bunlara ne ceza verildiği zaten. Adalet yerini buluyor mu yoksa yapanlarin yanına kar mı kalıyor? Türkiye' nin sorunu bu. Adalete güven yok devlete güven yok. İnsanlar başına bir şey gelince polise bile gitmiyor sonuç çıkmaz diye. Şikayet bile etmiyor kimi kime şikayet ediyoruz diye. Bunun psikolojisi insanı mahvediyor zaten. Yapılanların karşılıksız kalması. Neyse...

Para hesabını euro yu türk lirasına çevirip hesap yapıyorlaR o yüzden de pahalı deniyor
halbuki orada 1 euro 1 euro
sanki meyve yiyince her şey çözülüyor

Kizlar ben avrupayi kotulemiyorum zaten burda dogdum buyudum ve kendimi buraya ait hissediyorum AMA turkiyede yasamak bize daha guzel geldigi icin, fikir istedim ve kesin donus yapanlarin yasadiklarini merak ettigim icin bu konuyu actim

Ya herseyi cocuklarla yapilan aktiviteler sahilde bj kahve icmek, yapilan kahvaltilar parklar etkinlikler
Çocukla yapılan aktiviteler ortaokul 1e kadar.
Sonra çocuğun her boş vakti önce lise, sonra üniversite sınavına hazırlanarak geçiyor.

Sizce de sahilde kahve içmek, parkta etkinlik yapmak için ülke değiştirmek biraz hafif kaçmıyor mu?

Eşiniz ne iş yapıyor?

Canim ben Turkiye'de dogdum. Kucuk yastan itibaren de cok sayida ulkede farkli surelerde yasadim. Milliyetci yanim da agir basar giderim yine yasarim baska yerlerde ama temelli Turkiye'den baska yerde yasamak istemem. Ama sen orada dogmus buyumussun, orali hissediyorsun. Kesin donus yaparsan buraya ayak uyduramayabilir su anki hayatini ozleyebilirsin fakat son 3 senedeki gozlemlerime dayanarak soyluyorum 10 sene sonra Avrupa su an ki gibi olmayacak bence. Biraz daha zamana birak istersen. Daha net bir fikrin olur.

şimdi bunu yazacaktım, o müthiş doktorların bir muayene ücreti 550 tl den başlıyor, adam avrupadan gelip muayene olabiliyor ama ben olamıyorum, çünkü o alım gücüne sahip değilim. devlet hastanesinden 1 ay sonraya randevu alıp 45 sn de muayene olup çıkıyorum.
büyük şehirlerde devlet okullarında 60 kişilik sınıflarda eğitim görüyor çocuklar, iyi bir özel okulun yıllığı 50 bin tl kaçımız karşılayabiliyoruz bunu?
asgari ücret 1500 tl, 750 tl nin altında ev kirası yok, kim alıyor o kilo kilo meyveleri? insanlar pazar kalksın da artık toplayalım diye bekliyorlar.

Ya herseyi cocuklarla yapilan aktiviteler sahilde bj kahve icmek, yapilan kahvaltilar parklar etkinlikler

belçika da da yapın aynısını engel olan ne orada da park vardır
bizim ülkede parklar pek sevilmiyor avm yapılıyor yerine
gercekten hiç arastırmamışşınız bence bir iki mekanın tanıtım videosunu mu izlediniz naptınız
bunlar çok basit sebepler
bunlara kanıp dönerseniz 1 ay sonra mutsuzluktan hasta olursunuz

Acaba siz başka ülkeyle mi karıştırıyosunuz ya?Çocuklarla yapabileceğiniz maksimum etkinlik avm gezmek.Burada cocuklara özel öyle güzel parklar bahçeler falan yok benim bildiğim kadarıyla bilen varsa söylesin.

Ben burda tek basima kocam olmadan istersem sabah kadar gezer tozarim. Kimsede bisey demez diyemez. Ama Türkiyede belli bi saatten sonra kocamla bile turistik bölge olmasina ragmen dolasamiyoruz. Ha tamam burda deniz sahilinde gidip cay kahve icemiyoruz dogru. Varsin oda olmayi versin.

Can güvenliğinizi tehlikeye atmak isterseniz buyrun gelin.

işte bu en saçma olanıydı! evet Fransa da olağan üstü hal yok hiç! insanları tarama mı asla olmadı. şey birisi et satırıyla Türkiye de saldırmıştı değil mi Almanya değildi?? evet biz de ergen çocuklar partilerde uyuşturuculu kek getirirler.
hııı köpekle vatandaşa burda saldırırlar..
bence biraz haber izleyin. bizim ülkemizde genelde sizi -beni koruyan güçlerimiz şehit oluyor.
diğer ülkelerden belki daha az şekilde de burda oluyor o olaylar.

Tabikide hafif. Kaliyor ben sadece misal verdim yani Esimin cok iyi bir isi var ama is guc ne olur nasil olur onlari ogrenmek icin actim konuyu geri donus yapanlardan akil ve fikir almak icin kim nasil bi yol cizmis bilmek icin inanin bukadar olumsuz yorum bende beklemiyordum ve suan soke oldum

bence alice harikalar diyarı söz konusu ülke :))

Konu sahibi ben de yurtdışındayım,çok para kazanabileceğim bir mesleğim var,hem burda hem türkiyede...iki tane kızım var...vatan özlemi felaket,dönme isteği tabiki var...amaaaa amaaa iki kızım var...haberleri takip et,senin özlem duyduğun o sahilde kahve içmekle,parklarla vs büyümüyor çocuklar...güzel eğitimle,eşit şartlarda,adil şartlarda,güvende büyümeleri gerek...bunların hangisi var türkiyede...sağlık sistemi çökmüş,eğitim desen tüm üniversite kadroları değiştirildi,önüne gelen torpille giriyor,adalet hukuk desen yerlerde...biraz bencilce bir düşünce bence,önce çocuklarını düşün..

Nedenmis biz turkiyede esimle sabaha kadar dolasabiliyoruz mesela? Ben burda bile sabaha kadar yanliz basima dolasamam o ayri bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…