- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
hangi ülkedesin. ona göre yazcam.Nekadardir ordasiniz ve cocugunuz varmiydi donerken veya ordami dogdu bebeginiz?
mesela neyine özeniyorsunuz Türkiyede yasamanın
nesi cazip geliyor
çok ciddi soruyorum cevap bekliyorum
hangi ülkedesin. ona göre yazcam.
+1Hiç avrupa da bulundunuz mu merak ediyorum?
Ülkemizde dört kişilik bi ailenin yoksulluk sınırı 4.500.Peki kaç aile bunun altında yaşıyor bi de bunu konuşmak lazım kilo kilo meyve yiyoruzdan önce.Pahalı ülkeler deyip durmuşsunuz bi çok şeyi ithal eden ülkemiz mi pahalı olmayan ülke peki,yapmayın allahaşkına.
Kimse kalkıp doktorlarımıza tedavi olmaya gelmiyor akın akın.Dünya çapında ünlü olan profesörlere geliyorlar geliyorlarsa.Yani sizlik bizlik bi durum yok biz zaten onlara tedavi olamıyoruz.Daha yeni yanlış ilaçtan ufacık bi çocuk öldü hiç mi görmediniz haberlerde?Hic mi devlet hastanesinde 10 dakikada 3 kisi birden muayene olmadınız?
Cinayetlere taciz tecavüz konularına girmek bile istemiyorum.Çantamda biber gazı bıçak gezdirerek dolaşıyorum yıllardır.Buna sadece kendi vatanımda ihtiyaç duyuyorum ama ne acı dimi?Yurtdışında hiç böyle bi ihtiyaç hissetmedim.Sanki orada hiç yok demek bi savunma şekli de değil.Kabul edin artık bizim ülkemizdeki kadar yok.
Ülkemizdeki eksikleri söyleyince ülkemizi sevmiyor olmuyoruz ayrıca.Böyle gözleri kapalı canım ülkem mavraları savurunca da vatan aşığı olmuyorsunuz önce bunu kabullenelim.Daha yapılacak çok şeyimiz var avrupayla kendi ülkemizin standartını kıyaslamak için.
Hiç avrupa da bulundunuz mu merak ediyorum?
Ülkemizde dört kişilik bi ailenin yoksulluk sınırı 4.500.Peki kaç aile bunun altında yaşıyor bi de bunu konuşmak lazım kilo kilo meyve yiyoruzdan önce.Pahalı ülkeler deyip durmuşsunuz bi çok şeyi ithal eden ülkemiz mi pahalı olmayan ülke peki,yapmayın allahaşkına.
Kimse kalkıp doktorlarımıza tedavi olmaya gelmiyor akın akın.Dünya çapında ünlü olan profesörlere geliyorlar geliyorlarsa.Yani sizlik bizlik bi durum yok biz zaten onlara tedavi olamıyoruz.Daha yeni yanlış ilaçtan ufacık bi çocuk öldü hiç mi görmediniz haberlerde?Hic mi devlet hastanesinde 10 dakikada 3 kisi birden muayene olmadınız?
Cinayetlere taciz tecavüz konularına girmek bile istemiyorum.Çantamda biber gazı bıçak gezdirerek dolaşıyorum yıllardır.Buna sadece kendi vatanımda ihtiyaç duyuyorum ama ne acı dimi?Yurtdışında hiç böyle bi ihtiyaç hissetmedim.Sanki orada hiç yok demek bi savunma şekli de değil.Kabul edin artık bizim ülkemizdeki kadar yok.
Ülkemizdeki eksikleri söyleyince ülkemizi sevmiyor olmuyoruz ayrıca.Böyle gözleri kapalı canım ülkem mavraları savurunca da vatan aşığı olmuyorsunuz önce bunu kabullenelim.Daha yapılacak çok şeyimiz var avrupayla kendi ülkemizin standartını kıyaslamak için.
Kizlar ben avrupayi kotulemiyorum zaten burda dogdum buyudum ve kendimi buraya ait hissediyorum AMA turkiyede yasamak bize daha guzel geldigi icin, fikir istedim ve kesin donus yapanlarin yasadiklarini merak ettigim icin bu konuyu actim
Çocukla yapılan aktiviteler ortaokul 1e kadar.Ya herseyi cocuklarla yapilan aktiviteler sahilde bj kahve icmek, yapilan kahvaltilar parklar etkinlikler
Hiç avrupa da bulundunuz mu merak ediyorum?
Ya herseyi cocuklarla yapilan aktiviteler sahilde bj kahve icmek, yapilan kahvaltilar parklar etkinlikler
hımm. bilemedim . belçika dan nedense dönen , dönmek isteyen çok . sıkıntılarınız var ise ve Türkiye de daha iyi olacağınızı düşünüyorsanız siz daha iyi bilirsiniz tabiBelcika
Acaba siz başka ülkeyle mi karıştırıyosunuz ya?Çocuklarla yapabileceğiniz maksimum etkinlik avm gezmek.Burada cocuklara özel öyle güzel parklar bahçeler falan yok benim bildiğim kadarıyla bilen varsa söylesin.Ya herseyi cocuklarla yapilan aktiviteler sahilde bj kahve icmek, yapilan kahvaltilar parklar etkinlikler
Ya herseyi cocuklarla yapilan aktiviteler sahilde bj kahve icmek, yapilan kahvaltilar parklar etkinlikler
Can güvenliğinizi tehlikeye atmak isterseniz buyrun gelin.
Çocukla yapılan aktiviteler ortaokul 1e kadar.
Sonra çocuğun her boş vakti önce lise, sonra üniversite sınavına hazırlanarak geçiyor.
Sizce de sahilde kahve içmek, parkta etkinlik yapmak için ülke değiştirmek biraz hafif kaçmıyor mu?
Eşiniz ne iş yapıyor?
Acaba siz başka ülkeyle mi karıştırıyosunuz ya?Çocuklarla yapabileceğiniz maksimum etkinlik avm gezmek.Burada cocuklara özel öyle güzel parklar bahçeler falan yok benim bildiğim kadarıyla bilen varsa söylesin.
Ben burda tek basima kocam olmadan istersem sabah kadar gezer tozarim. Kimsede bisey demez diyemez. Ama Türkiyede belli bi saatten sonra kocamla bile turistik bölge olmasina ragmen dolasamiyoruz. Ha tamam burda deniz sahilinde gidip cay kahve icemiyoruz dogru. Varsin oda olmayi versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?