Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Evet canim 12 kasimda 1 ay olucak diplere barcelino ve dax uçlara karisik değiştiriyor m

Iyiymiş o zaman ben geçen sene dax aldım 2 3 defa kullandım ilk defa kullandığım için azını çoğunu ayarlayamadım saçımdan arındırması zor oldu diye çöpe attım o kutuyu suan attığıma çok pişmanım

ben arindiriyorum canim kolayca :)))

Şu sinemaki bitse turplu su yapıcam B'nde o arada dax da alırım belki Yada kalan yağları kullanırım dax ı tek basına kullanırım baska hiç bir kür yapmadan :) ah şu saçlarım belimden aşağı bi inse :)))

Neyyy copemi attin yazık etmişsin vallahi sac kuruyken sampuanla masaj yaptinmi hemem arınıyor

Bendede bi dunya sey var yaa bu turplu suya bisey katılıyor mu yağ olarak sadece yumurra sarisimi katacaz

Bendede bi dunya sey var yaa bu turplu suya bisey katılıyor mu yağ olarak sadece yumurra sarisimi katacaz
Tam da onu düşünüyordum bak :)
Yok ben sadece yumurta sarısı katıyordum ama bu konu da baya bi tecrübeli olduğum için yapacağım zaman yeni bişey olarak ne yapsam diye düşünüyordum :)) turplu su muhteşem bişey ve saçlarımın kısacak olduğu dönemde bununla uzatmıştım .
Acı gerçek var ki kokusu acaba diyorum bu turbu rendeleyip suyunu çıkarsak da kaynatmadan öyle yapsak olmaz mı diyorum bunu denemeyi düşünüyorum ?

Bence orjinal tRiften sasmayalim :))

sinamekiye ara verioz ya 2haftalık o arada saç diplerimize başka hiç bi bakım yapmamaız mı gerekiıo yoksa sadece sinamekimi yapmıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…