Hadi bakalım canim insalah sifaa olsunBugün dax Supergo ve bioblas Sarmaşıkli şampuan aldım. Masajimi da yapayım. Boya yapayım birde bakalım ne kadar çabuk uzayacak. Foto eklemeye çalışacağım
daxin ustune mi olmax ki ole tam da bilmiyorum ama yikadikdam sonra boyaKizlarrrrr! !!!! Bişey sorayım sacimda dax var şimdi boya yapmak istiyorum bir problem olur mu?
Yardım lütfen
daxin ustune mi olmax ki ole tam da bilmiyorum ama yikadikdam sonra boya
Ben boyarken barcelino koymusdim boyanin icineValla boyadım canım acelem vardı. Ayyy inşallah bir sıkıntı olmaz.
Denemiş oluruz hemdee
Ayyy şimdi çıktım dustan biraz sonra anlarım. Ben bulamadım Barcelino YağıniBen boyarken barcelino koymusdim boyanin icine
Nasill olduuuuAyyy şimdi çıktım dustan biraz sonra anlarım. Ben bulamadım Barcelino Yağıni
Nasill olduuuu
Koyi renkden dip takip etmesi biraz zor olacak ama olsun :))) masaja bugün mu basliyodunHiç bir şey olmadı canım gayet güzel oldu
Foto da ekliyorum. Diplerinin uzamasini takip edeyim bakalım nolcakk
Bu turplu su aklima cok yatiyor yaa denesemmi
Ayın 12 sinde bir ay olack bakıma baslayali 3 bakımım.kaldi yani bir ayi doldurayim bir ayda turplu su yapayim en iyizi sonra iki hafta dinlenme yaparım :)Ben tavsiye ediyorum kesinlikle denemelisin :) sinameki bitince bende yapıcam turplu suyu haftada 2 gün :)
Koyi renkden dip takip etmesi biraz zor olacak ama olsun :))) masaja bugün mu basliyodun
çok pis kokuyor diyorlarda blemedim insan yeni yeni kurler denemek istiyor demiBu turplu su aklima cok yatiyor yaa denesemmi
bende onu takıp edeyim diyomda tutturamıyorum zamanıKızlarr kozmik e göre bakım yapıyorum bugün bakım içinn uygun günlerden haydii bakımaabadem yağı Zeytin yağı vr çam yağını karıştırıp uyguladım sonra durulama suyuna sirkeli su yaptım
Ben de arada yapıyorum işte kesim için ve bakım içşn uygunmuş ayın beşine kadarbende onu takıp edeyim diyomda tutturamıyorum zamanı
Ayın 12 sinde bir ay olack bakıma baslayali 3 bakımım.kaldi yani bir ayi doldurayim bir ayda turplu su yapayim en iyizi sonra iki hafta dinlenme yaparım :)
:) ah beyazlar bende yok allahdannnAhhhh canım benim beyazlarim öyle keskin ki çok rahat belli oluyor....
Masaja başlamıştım zaten
Ay canim ya ben nn onu hesaplayamiyorum yaa yarinbakim yapicam bugün misafirim var bugun yapicakdim aslinda nasil hesaplanirki buuuKızlarr kozmik e göre bakım yapıyorum bugün bakım içinn uygun günlerden haydii bakımaabadem yağı Zeytin yağı vr çam yağını karıştırıp uyguladım sonra durulama suyuna sirkeli su yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?