Ne iyiii olurduu :)) insallah cok beklemicezzzDegilmi totomuza kadar gelsin saçlarımız
benim favori ürünümdür bu serum 2 pompa nemliyken 2 pompada kuruduktan sonra sürüyorum saçları yumuşacık yapıyo
benim favori ürünümdür bu serum 2 pompa nemliyken 2 pompada kuruduktan sonra sürüyorum saçları yumuşacık yapıyo
şahsen elseve mucizevi yağdan daha yoğun ve daha iyi bi ürün
tek dikkat etmen gereken şey saça iyice yedirmen yoksa yağlı gösterebilir
Bilseydim mucizevi yagi almazdim :))benim favori ürünümdür bu serum 2 pompa nemliyken 2 pompada kuruduktan sonra sürüyorum saçları yumuşacık yapıyo
şahsen elseve mucizevi yağdan daha yoğun ve daha iyi bi ürün
tek dikkat etmen gereken şey saça iyice yedirmen yoksa yağlı gösterebilir
Hadi bakalim inşallah dende faydasini gorucksinBu arada bugünkü masajimi da yaptım ve daha iyiydimm midem az bulandı; )
Hadi bakalim inşallah dende faydasini gorucksin
Dönüşümlü kullan, önce birini sonra diğerini hem saçın alışmazBilseydim mucizevi yagi almazdim :))
Ikisini bir kullansam olmaz dimi
Aynen canim bebde ole düşünüyorum :))♥Dönüşümlü kullan, önce birini sonra diğerini hem saçın alışmaz
Güzel bir ürün canım elsevden daha ıyi bir ürün benceAynen canim bebde ole düşünüyorum :))♥
Bilseydim ondan alana kadar 3 tane bundan alirdim :)))Güzel bir ürün canım elsevden daha ıyi bir ürün bence
Canımmmm :) dün bende ilk defa masaj yaptım 5dk bugün yine yapıcam bide bunu deneyelim :) bir de suan saç diplerim yanıyor Gbi bi his var bgn 5. Kürümü yaptım inşallah uzamaya yönelik bi yanma hissidir :)Bilseydim ondan alana kadar 3 tane bundan alirdim :)))
efendimm cNimm gördün mü benim saclarii :))Canımmmm :) dün bende ilk defa masaj yaptım 5dk bugün yine yapıcam bide bunu deneyelim :) bir de suan saç diplerim yanıyor Gbi bi his var bgn 5.Kürümü yaptım inşallah uzamaya yönelik bi yanma hissidir :)
efendimm cNimm gördün mü benim saclarii :))
Bende cok sk.bakiyorum yaa bakamamak.lazim aslındaGördüm :))) gayet iyiler :) ben artık bakmıyorum uzayıp uzamadığınayoksa uzamıyor Gbi geliyor :)
Cuma sipariş ettim daha kargoya bile vermedilermecitefendinin hindistanceviziyağını alıcaktın aldınmı onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?