8 hafta yapdikdan sonra verilen2 haftalik arada hic birsey yapmiyoruz amac saci dinlendirmek.zaten ole olmasa sinamekye ara vermeden devma ederdik bende 2013 son aylarinda kullandim sinameki 8 hafta kullandım ara verdim aradan sonra 2 kur daha yapip hamile kalinc bıraktım :)sinamekiye ara verioz ya 2haftalık o arada saç diplerimize başka hiç bi bakım yapmamaız mı gerekiıo yoksa sadece sinamekimi yapmıycaz
teşekkurler8 hafta yapdikdan sonra verilen2 haftalik arada hic birsey yapmiyoruz amac saci dinlendirmek.zaten ole olmasa sinamekye ara vermeden devma ederdik bende 2013 son aylarinda kullandim sinameki 8 hafta kullandım ara verdim aradan sonra 2 kur daha yapip hamile kalinc bıraktım :)
Kiriliyormu acaba uçlarındanÇok iyi acayip uzamış
peki boydan uzadigini hissedebiliyor musun?
Çünkü benim diplerimden uzuyor ama boyda bir degisiklik yokk gibii
Kiriliyormu acaba uçlarından
L Kıvırcık benimkilerde pejk anlamiyomki :)Çok iyi acayip uzamış
peki boydan uzadigini hissedebiliyor musun?
Çünkü benim diplerimden uzuyor ama boyda bir degisiklik yokk gibii
Benimde orta kısmı dalgalı uclara doğru dalgası artıyor uzadığını ya sacim ıslakken yada fönlü algiliyorumAslında kirigim yokk ama bi tuhaf benim saçim dalgalı gibi değil gibi de. Normal hali ile anlasilmiyor sadece fon çekince ben de sevmiyorum fonu yakismiyorda offff.
Bir gün cekeyim koyayım da görün halimi
Keşke öyle olsa benim ki yoluk yoluk acayip zor bir dalgası var. Her sabah yıka ve beni öyle sekillendir diyorBenim komple kıvırcık 5 cm uzuyorsa kuruyunca 1 cm uzamış gibi görünüyor o daha kötü
Benim saçim yanlara doğru uzuyor. Yerçekimi kuralı saclarima islemiyorL Kıvırcık benimkilerde pejk anlamiyomki :)
Biliyorum canım aynı durumBenimde orta kısmı dalgalı uclara doğru dalgası artıyor uzadığını ya sacim ıslakken yada fönlü algiliyorum
Keşke öyle olsa benim ki yoluk yoluk acayip zor bir dalgası var. Her sabah yıka ve beni öyle sekillendir diyor
Benim saçim yanlara doğru uzuyor. Yerçekimi kuralı saclarima islemiyor
Biliyorum canım aynı durum
Evet haklisin ama ben çok seviyorum kıvırcık saçıBenim komple kıvırcık 5 cm uzuyorsa kuruyunca 1 cm uzamış gibi görünüyor o daha kötü
Merak ettim resmini koysana bi
Evet haklisin ama ben çok seviyorum kıvırcık saçı
Şifa olsun canım çabucak uzasın :)Ayyy canım şimdi dax surdum. Argan Yağı. Badem Yağı var. Gliss var şu an müsait değilim ama ilk fırsatta söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?