Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

sinamekiye ara verioz ya 2haftalık o arada saç diplerimize başka hiç bi bakım yapmamaız mı gerekiıo yoksa sadece sinamekimi yapmıycaz
8 hafta yapdikdan sonra verilen2 haftalik arada hic birsey yapmiyoruz amac saci dinlendirmek.zaten ole olmasa sinamekye ara vermeden devma ederdik bende 2013 son aylarinda kullandim sinameki 8 hafta kullandım ara verdim aradan sonra 2 kur daha yapip hamile kalinc bıraktım :)

Dun yapamadigim bakimi bugun hallettimm sifa olsun inşallah dipler barcelino ve dax boylar argan ve zeytin Yagi durumala suyumuz isirgan otu ve karanfill

teşekkurler

sacim islak oldugundan iyi ayiramadim kizlar tam 23 günlük cikan saçlarım sizce nasıl haftaya persembe bir ay olacak

buda kuruyken sabah cekmisdm sanirim unutrm bakarim simdi :)

Kiriliyormu acaba uçlarından

Aslında kirigim yokk ama bi tuhaf benim saçim dalgalı gibi değil gibi de. Normal hali ile anlasilmiyor sadece fon çekince ben de sevmiyorum fonu yakismiyorda offff.
Bir gün cekeyim koyayım da görün halimi

Aslında kirigim yokk ama bi tuhaf benim saçim dalgalı gibi değil gibi de. Normal hali ile anlasilmiyor sadece fon çekince ben de sevmiyorum fonu yakismiyorda offff.
Bir gün cekeyim koyayım da görün halimi
Benimde orta kısmı dalgalı uclara doğru dalgası artıyor uzadığını ya sacim ıslakken yada fönlü algiliyorum

Benim komple kıvırcık 5 cm uzuyorsa kuruyunca 1 cm uzamış gibi görünüyor o daha kötü
Keşke öyle olsa benim ki yoluk yoluk acayip zor bir dalgası var. Her sabah yıka ve beni öyle sekillendir diyor

L Kıvırcık benimkilerde pejk anlamiyomki :)
Benim saçim yanlara doğru uzuyor. Yerçekimi kuralı saclarima islemiyor

Benimde orta kısmı dalgalı uclara doğru dalgası artıyor uzadığını ya sacim ıslakken yada fönlü algiliyorum
Biliyorum canım aynı durum

Keşke öyle olsa benim ki yoluk yoluk acayip zor bir dalgası var. Her sabah yıka ve beni öyle sekillendir diyor

Benim saçim yanlara doğru uzuyor. Yerçekimi kuralı saclarima islemiyor

Biliyorum canım aynı durum
Merak ettim resmini koysana bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…