Ama kkmsee sacima yorumm yapmadii
Hic farkinda değilim ne zaman du bakimmmAaaa ben yaptım yaaa okumadin mı?
Yaptım sankim bakim biAma kkmsee sacima yorumm yapmadii
Kuzum bir tarafında dipler hiç brlli değilEki Görüntüle 1677623 sacim islak oldugundan iyi ayiramadim kizlar tam 23 günlük cikan saçlarım sizce nasıl haftaya persembe bir ay olacak
Bak burda daha netEki Görüntüle 1677632 buda kuruyken sabah cekmisdm sanirim unutrm bakarim simdi :)
Islak olduğundan belkide belli olmuyordur dayanamadim.attim.yine foto atmicakdimm.aslinda :)) sac rengimi inan bilmiyorum canim.yaa ama acik sariya boyaya boyaya bu hale geldi normalde dipdeki gibiydi isde acmadan bu hale getirdim :)) yani biri yikmasinin ustunden iki gun gectigi içi n koyu duruyor yaglaninca öteki de islak oldugunsan.ole cikmis sanırım saçlarım syrek degil ole cikmis ama ince telliBirde birşey daha sorcam da kovcan beni :) saç rengin ney bir resimde kızıl cikmis diğerin de sarı karamel tonlarinda
Yapmisain canim cok saollHic farkinda değilim ne zaman du bakimmm
Gerçi doğru ıslak sac seyrek duruyor güzel uzama var canım .ya kuru hali sari tarzdaki resimdeki gibiyse benimde en çok istediğim renk ama uzatınca :)) hangi boyayı kullaniyon canimIslak olduğundan belkide belli olmuyordur dayanamadim.attim.yine foto atmicakdimm.aslinda :)) sac rengimi inan bilmiyorum canim.yaa ama acik sariya boyaya boyaya bu hale geldi normalde dipdeki gibiydi isde acmadan bu hale getirdim :)) yani biri yikmasinin ustunden iki gun gectigi içi n koyu duruyor yaglaninca öteki de islak oldugunsan.ole cikmis sanırım saçlarım syrek degil ole cikmis ama ince telli
Bazende paletteeGerçi doğru ıslak sac seyrek duruyor güzel uzama var canım .ya kuru hali sari tarzdaki resimdeki gibiyse benimde en çok istediğim renk ama uzatınca :)) hangi boyayı kullaniyon canim
Çok güzel canım rengide seklide :) şimdi daha gür duruyorRengi aslında böle canim isikta değişiyo iste garnier kullaniyorum
Yaaa inanmıyorum zaten ne kadar uzun saçların varrRengi aslında böle canim isikta değişiyo iste garnier kullaniyorum
Evet canim.biri islak biride kirlenmek uzereyken cekildigi icin :))) benim saclat cansiz biraz sanki öldü olecek gibiÇok güzel canım rengide seklide :) şimdi daha gür duruyor
Aman yok oyle deme hindistan cevizini kullanmiyonmu uçlara veya sıcak zeytinyağı yapEvet canim.biri islak biride kirlenmek uzereyken cekildigi icin :))) benim saclat cansiz biraz sanki öldü olecek gibi
Daha akşam üstü geldi kargo:)Aman yok oyle deme hindistan cevizini kullanmiyonmu uçlara veya sıcak zeytinyağı yap
Hadi hayırlı olsun yarın bir dene bakalım hangi marka aldınDaha akşam üstü geldi kargo:)
Once sabirr diyorum canim ben bakim.yapamaya daha 3 hafta once basladim tam gecen sene aralik 15-inde kestirmistim e vitaminli sampuan kullandim bu zaman kadar yeni basladim yağ bakimlarina yani omuzuma degiyodu kestirdigimde tam 11aydir makas degmedi daha 1 ay sonra 1 sene olacak yani bakim yapsam belki daha uzun olurdu bosverdim anlicann kolay olmuyoe yani ha deyince olmuyo :)Yaaa inanmıyorum zaten ne kadar uzun saçların varr
Benim hiç bu kadar olmadı hiç. Şu anda ensemin biraz altında biraz daha uzundu ama s....k kuaför mahvetti kestirmek zorunda kaldim.
Zaten son cirpinislarim eğer uzamazsa kısacık kestirip kurtulacagim bu izdiraptan
Mecitefendi aldim canim o sisesyi bi kutuya koymuslar icini kagitlarla doldurmuslar siseyide bi guzel sarmislar oncee sasdim kaldim nasil bi paketlemedir hayran kaldım yaniHadi hayırlı olsun yarın bir dene bakalım hangi marka aldın
Once sabirr diyorum canim ben bakim.yapamaya daha 3 hafta once basladim tam gecen sene aralik 15-inde kestirmistim e vitaminli sampuan kullandim bu zaman kadar yeni basladim yağ bakimlarina yani omuzuma degiyodu kestirdigimde tam 11aydir makas degmedi daha 1 ay sonra 1 sene olacak yani bakim yapsam belki daha uzun olurdu bosverdim anlicann kolay olmuyoe yani ha deyince olmuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?