Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Birde birşey daha sorcam da kovcan beni :) saç rengin ney bir resimde kızıl cikmis diğerin de sarı karamel tonlarinda

Birde birşey daha sorcam da kovcan beni :) saç rengin ney bir resimde kızıl cikmis diğerin de sarı karamel tonlarinda
Islak olduğundan belkide belli olmuyordur dayanamadim.attim.yine foto atmicakdimm.aslinda :)) sac rengimi inan bilmiyorum canim.yaa ama acik sariya boyaya boyaya bu hale geldi normalde dipdeki gibiydi isde acmadan bu hale getirdim :)) yani biri yikmasinin ustunden iki gun gectigi içi n koyu duruyor yaglaninca öteki de islak oldugunsan.ole cikmis sanırım saçlarım syrek degil ole cikmis ama ince telli

Gerçi doğru ıslak sac seyrek duruyor güzel uzama var canım .ya kuru hali sari tarzdaki resimdeki gibiyse benimde en çok istediğim renk ama uzatınca :)) hangi boyayı kullaniyon canim

Rengi aslında böle canim isikta değişiyo iste garnier kullaniyorum

Eklentiler

• IMG-20151103-WA0013-1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 82
Rengi aslında böle canim isikta değişiyo iste garnier kullaniyorum
Yaaa inanmıyorum zaten ne kadar uzun saçların varr

Benim hiç bu kadar olmadı hiç. Şu anda ensemin biraz altında biraz daha uzundu ama s....k kuaför mahvetti kestirmek zorunda kaldim.
Zaten son cirpinislarim eğer uzamazsa kısacık kestirip kurtulacagim bu izdiraptan

Once sabirr diyorum canim ben bakim.yapamaya daha 3 hafta once basladim tam gecen sene aralik 15-inde kestirmistim e vitaminli sampuan kullandim bu zaman kadar yeni basladim yağ bakimlarina yani omuzuma degiyodu kestirdigimde tam 11aydir makas degmedi daha 1 ay sonra 1 sene olacak yani bakim yapsam belki daha uzun olurdu bosverdim anlicann kolay olmuyoe yani ha deyince olmuyo :)

Hadi hayırlı olsun yarın bir dene bakalım hangi marka aldın
Mecitefendi aldim canim o sisesyi bi kutuya koymuslar icini kagitlarla doldurmuslar siseyide bi guzel sarmislar oncee sasdim kaldim nasil bi paketlemedir hayran kaldım yani

Bugun bakim yapdim bir sonraki bakim 3. Gun yani cumartesiye geliyor acaba simdi hic denemesem turplu suya gecicem yaa ondan sonra mi basladam buna

Biliyorum canım sabır herşeyin başı da neyse bakalım zaman ne gösterecek uzayacak mı benim saçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…