Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Matlığı boyadandır, Hindistan cevizi yağı iyi gelir inşallah. Otacının Arganlı bakım yağınıda öneririm, anneminde saçı boyalı çok güzel parlaklık veriyor. Hatta geçen sene bu dönemlerde yakmıştık el birliğiyle anca toparlandı kadıncağızın saçı

Dünkü zeytinyağlı bakımdan sonra saçlarım şaha kalktı :-D bu da benden v kesimi saçlarım

Eklentiler

• DSC_2374.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 86
Evet bi on cm daha uzasınlarr aslında aynı boya cok özeniyorum da cok gür saçlarım başedebilir miyim diye düşünüyorum :-D

Aslinda cok da mat degil canim ya o otaci da aklimda ama o kadat cok kulla mam gereken yag varki sira gelmiyor ama onu da alicamm :) biraz bu elimdekiler azalınca

aaa bi tane daha buldum saç uzatmaya çalışanların hepsi uzun saçlı he
bi seni bi beni gördüm ben ensede saçla saç uzatmaya çalışan sevindim :)

aaa bi tane daha buldum saç uzatmaya çalışanların hepsi uzun saçlı he
bi seni bi beni gördüm ben ensede saçla saç uzatmaya çalışan sevindim :)

Valla canım yaa benim o kadar sacim olsa daha ne istiyeyim kii. Neyse olur inşallah umuduz bakii

Benim saclairm o kadar uzun değil aslinda omuzumdan bi 10 12 cm kadar asagidaa ben bell.istiyorumm bellllll

Benim saclairm o kadar uzun değil aslinda omuzumdan bi 10 12 cm kadar asagidaa ben bell.istiyorumm bellllll

Istemenin sınırı yok işte benim seninki kadar olsa keşke ama olmaz ki hiç olmadı da

Sen hNgi bakimlari yapıyosun haftaya beraber turplu suya baslayalim istersen

Canım ben dax, argan Yağı. Glissin bakım yağı falan bide şu masaj varya onu yapmaya yeni başladım.
Yani önceden yapmiyordum böyle şeyler yeni başladım.
Turplu suyu tam bilmiyorum canim eğer musaitsen bana tam olarak nasıl yapildigini yazar mısın?

Tabi cNim..

Bi orta boy turp u yikiyoruz sonra kabukları ile birlikde rendeliyoruz 3 su bardak.suda yarim saat hasliyoruz kasik ateştten biraz fazla olmaliymis ne orta ates ne kisik suyun buharlasmamais icin yarim.saat haslancak ya sonra posasini süzüp ilimaya bırakıyoruz iyice iliyinca icine bitane yumurta sarisi kirip iyice homojonize ediyoruz kafamizdan aşağı dökuyoruz iyice yedirerek.masaj yapa yappa fazla suyunu sıkp kafamizi once strecliyoruz yada posetliyoruz sonra basortuyle.skica sariyoruz sular akmaisn diye en.az bir saat ben iki.saat bekletmeyi.dusunuyorum bekletiyoruz sonra once soguk.suda akitiyoruz yumurta sicak.suda.pismesin diye.sonra guzelce.sampuanliyoruz rutin olarak.yaptigimiz gibi yikiyoruz yani sadece dikkat etmemmiz.gereke. kafamizi sicak su ile.yikayip.yumurtayi pisirmemek

Ayyy teşekkür ederim kuzum inşallah yaparım en kısa zamanda.
Hafta da bir uygulama yeter mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…