- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- 133
Dünkü zeytinyağlı bakımdan sonra saçlarım şaha kalktı :-D bu da benden v kesimi saçlarım
Ayy maşallah pek de uzunlar hani :) dha da uzasınlarRengi aslında böle canim isikta değişiyo iste garnier kullaniyorum
Uzar uzarr. Elbet uzayacak yani sacina en uygun bakımı bulmaya çalışBiliyorum canım sabır herşeyin başı da neyse bakalım zaman ne gösterecek uzayacak mı benim saçlar
Aslinda cok da mat degil canim ya o otaci da aklimda ama o kadat cok kulla mam gereken yag varki sira gelmiyor ama onu da alicamm :) biraz bu elimdekiler azalıncaMatlığı boyadandır, Hindistan cevizi yağı iyi gelir inşallah. Otacının Arganlı bakım yağınıda öneririm, anneminde saçı boyalı çok güzel parlaklık veriyor. Hatta geçen sene bu dönemlerde yakmıştık el birliğiyle anca toparlandı kadıncağızın saçı
Waaaayyy superrrrsin:)))Dünkü zeytinyağlı bakımdan sonra saçlarım şaha kalktı :-D bu da benden v kesimi saçlarım
Hdefim gogus altına indirmek yaza kadar hadi insallah .:))Ayy maşallah pek de uzunlar hani :) dha da uzasınlar
Yaaa inanmıyorum zaten ne kadar uzun saçların varr
Benim hiç bu kadar olmadı hiç. Şu anda ensemin biraz altında biraz daha uzundu ama s....k kuaför mahvetti kestirmek zorunda kaldim.
Zaten son cirpinislarim eğer uzamazsa kısacık kestirip kurtulacagim bu izdiraptan
aaa bi tane daha buldum saç uzatmaya çalışanların hepsi uzun saçlı he
bi seni bi beni gördüm ben ensede saçla saç uzatmaya çalışan sevindim :)
Maşallah maşallah şimdi sen bu saçımı uzatmaya calisiyonDünkü zeytinyağlı bakımdan sonra saçlarım şaha kalktı :-D bu da benden v kesimi saçlarım
Bende o gruptanim :)aaa bi tane daha buldum saç uzatmaya çalışanların hepsi uzun saçlı he
bi seni bi beni gördüm ben ensede saçla saç uzatmaya çalışan sevindim :)
Benim saclairm o kadar uzun değil aslinda omuzumdan bi 10 12 cm kadar asagidaa ben bell.istiyorumm bellllll
Istemenin sınırı yok işte benim seninki kadar olsa keşke ama olmaz ki hiç olmadı da
Sen hNgi bakimlari yapıyosun haftaya beraber turplu suya baslayalim istersen
Tabi cNim..Canım ben dax, argan Yağı. Glissin bakım yağı falan bide şu masaj varya onu yapmaya yeni başladım.
Yani önceden yapmiyordum böyle şeyler yeni başladım.
Turplu suyu tam bilmiyorum canim eğer musaitsen bana tam olarak nasıl yapildigini yazar mısın?
Tabi cNim..
Bi orta boy turp u yikiyoruz sonra kabukları ile birlikde rendeliyoruz 3 su bardak.suda yarim saat hasliyoruz kasik ateştten biraz fazla olmaliymis ne orta ates ne kisik suyun buharlasmamais icin yarim.saat haslancak ya sonra posasini süzüp ilimaya bırakıyoruz iyice iliyinca icine bitane yumurta sarisi kirip iyice homojonize ediyoruz kafamizdan aşağı dökuyoruz iyice yedirerek.masaj yapa yappa fazla suyunu sıkp kafamizi once strecliyoruz yada posetliyoruz sonra basortuyle.skica sariyoruz sular akmaisn diye en.az bir saat ben iki.saat bekletmeyi.dusunuyorum bekletiyoruz sonra once soguk.suda akitiyoruz yumurta sicak.suda.pismesin diye.sonra guzelce.sampuanliyoruz rutin olarak.yaptigimiz gibi yikiyoruz yani sadece dikkat etmemmiz.gereke. kafamizi sicak su ile.yikayip.yumurtayi pisirmemek
Ben normalde de hafta da iki bakiyom yapıyorum bunuda iki kere yapıcam haftada normalde 3 defa felan yapiyolRAyyy teşekkür ederim kuzum inşallah yaparım en kısa zamanda.
Hafta da bir uygulama yeter mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?