Ben normalde de hafta da iki bakiyom yapıyorum bunuda iki kere yapıcam haftada normalde 3 defa felan yapiyolR
3 olduk :)Bende o gruptanim :)
Aman yok oyle deme hindistan cevizini kullanmiyonmu uçlara veya sıcak zeytinyağı yap
mecitefendi nası begendin mi herkes organik kullanıo mecitefendi de soğuk pres ve saf organik diil sadece ben de mecitefendi almak istiıom daha uyfun fiyatıMecitefendi aldim canim o sisesyi bi kutuya koymuslar icini kagitlarla doldurmuslar siseyide bi guzel sarmislar oncee sasdim kaldim nasil bi paketlemedir hayran kaldım yani
Bugun bakim yapdim bir sonraki bakim 3. Gun yani cumartesiye geliyor acaba simdi hic denemesem turplu suya gecicem yaa ondan sonra mi basladam buna
daha kullanmadım canim ama bilmiyorum ki farki varmdiir yamecitefendi nası begendin mi herkes organik kullanıo mecitefendi de soğuk pres ve saf organik diil sadece ben de mecitefendi almak istiıom daha uyfun fiyatı
Olsun hic yoktan iyidir :))Sağol canım bir kere ancak yapabilirim gibi geliyor
daha kullanmadım canim ama bilmiyorum ki farki varmdiir ya
Olsun hic yoktan iyidir :))
oda organık saf canım ondanda alabılırsınya bişi sorcam ben de hindistan cevizi yağı almak istiyorum
ille organik olanı mı almalıyım (cok pahalı)
mecitefendinin de var mesela o da soğuk presle elde edilmiş o da %100 saf sadece organik değil olmaz mı sence
üzerinde hiç bir katkı maddesi yoktur natureldir yazıyo yani organikya bişi sorcam ben de hindistan cevizi yağı almak istiyorum
ille organik olanı mı almalıyım (cok pahalı)
mecitefendinin de var mesela o da soğuk presle elde edilmiş o da %100 saf sadece organik değil olmaz mı sence
Kışın zor olmaz mı bunu uygulamak? Islak saçla Allah muhafaza sinüzit olursunuz, bence bu daha çok ilkbahar-yaz bakımı.. Birde dün @elch3n 'le konuşmuştuk turp kürü hakkında, bu turpun içinden bal süzdürüp öksürüğe kullanılanı var ya, o balı yağlarla karıştırıp bakım yapan olmuş- ldysubaru'nun bloğunda - bence böylesi daha iyi olur kış soğunda bir araştırınTabi cNim..
Bi orta boy turp u yikiyoruz sonra kabukları ile birlikde rendeliyoruz 3 su bardak.suda yarim saat hasliyoruz kasik ateştten biraz fazla olmaliymis ne orta ates ne kisik suyun buharlasmamais icin yarim.saat haslancak ya sonra posasini süzüp ilimaya bırakıyoruz iyice iliyinca icine bitane yumurta sarisi kirip iyice homojonize ediyoruz kafamizdan aşağı dökuyoruz iyice yedirerek.masaj yapa yappa fazla suyunu sıkp kafamizi once strecliyoruz yada posetliyoruz sonra basortuyle.skica sariyoruz sular akmaisn diye en.az bir saat ben iki.saat bekletmeyi.dusunuyorum bekletiyoruz sonra once soguk.suda akitiyoruz yumurta sicak.suda.pismesin diye.sonra guzelce.sampuanliyoruz rutin olarak.yaptigimiz gibi yikiyoruz yani sadece dikkat etmemmiz.gereke. kafamizi sicak su ile.yikayip.yumurtayi pisirmemek
Bende de sinuzit vardi zaten :)) sıkica Sarıncq bisey olur mu ki ya o balliyi okudum dun siz konusurkenKışın zor olmaz mı bunu uygulamak? Islak saçla Allah muhafaza sinüzit olursunuz, bence bu daha çok ilkbahar-yaz bakımı.. Birde dün @elch3n 'le konuşmuştuk turp kürü hakkında, bu turpun içinden bal süzdürüp öksürüğe kullanılanı var ya, o balı yağlarla karıştırıp bakım yapan olmuş- ldysubaru'nun bloğunda - bence böylesi daha iyi olur kış soğunda bir araştırın
Aynen canim ben ondan aldim valla :)bana yok gibi gelio soğuk pres ve katkısız dio
sadece organik değil kaldı ki yediğimiz seler bile organik değilken
off varsa zaten hiç denemeyin bence, bebeğinizde var zor olur hastalanırsanızBende de sinuzit vardi zaten :)) sıkica Sarıncq bisey olur mu ki ya o balliyi okudum dun siz konusurken
Zorlanirsamm yapmicamm canım yag bakimlarinda da sacim siril sklam oluyor zaten de strecleyince alev alcak kadar sicacik oluyo bilemedim ki simdi bakalim belkide yapmamoff varsa zaten hiç denemeyin bence, bebeğinizde var zor olur hastalanırsanız
Merak ettim resmini koysana bi
Çok sağlıklı saçların var canım maşallahCanım şimdi dustan çıktım bir güzel yagladim fotosunu atayım birde kuruduktan sonra atayim da gör saçlarımıEki Görüntüle 1679046
Oo.masallah canim neyi var sacinin gayet güzel saglikli gorunuyo isde zamanla uzayacakda sen bakimlarini yapmaya devam etttt :))Canım şimdi dustan çıktım bir güzel yagladim fotosunu atayım birde kuruduktan sonra atayim da gör saçlarımıEki Görüntüle 1679046
Sagolun kızlar evettt çok şükür sağlıklı saclarim var zaten son işlemde başkasinin saçı olsaydi hiç kalmazdı herhaldeOo.masallah canim neyi var sacinin gayet güzel saglikli gorunuyo isde zamanla uzayacakda sen bakimlarini yapmaya devam etttt :))
Çok sağlıklı saçların var canım maşallah
Hiç bulastirma jöle işine bekledigimden daha az kabarık ama :))Sagolun kızlar evettt çok şükür sağlıklı saclarim var zaten son işlemde başkasinin saçı olsaydi hiç kalmazdı herhaldeavuç avuç döküldü lastik gibi oldu resmen. Ama bu ıslak ve yağlı haliydi şimdi hazır olun kuru halini görün Eki Görüntüle 1681404 Eki Görüntüle 1681406
Gerçi şöyle de bir durum var daha ozenli kurutup jölelesem çok güzel oluyor ama çok zorluyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?