Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Aman yok oyle deme hindistan cevizini kullanmiyonmu uçlara veya sıcak zeytinyağı yap

ya bişi sorcam ben de hindistan cevizi yağı almak istiyorum
ille organik olanı mı almalıyım (cok pahalı)
mecitefendinin de var mesela o da soğuk presle elde edilmiş o da %100 saf sadece organik değil olmaz mı sence

mecitefendi nası begendin mi herkes organik kullanıo mecitefendi de soğuk pres ve saf organik diil sadece ben de mecitefendi almak istiıom daha uyfun fiyatı

mecitefendi nası begendin mi herkes organik kullanıo mecitefendi de soğuk pres ve saf organik diil sadece ben de mecitefendi almak istiıom daha uyfun fiyatı
daha kullanmadım canim ama bilmiyorum ki farki varmdiir ya
Sağol canım bir kere ancak yapabilirim gibi geliyor
Olsun hic yoktan iyidir :))

mecitefendinin de var mesela o da soğuk presle elde edilmiş o da %100 saf sadece organik değil olmaz mı sence
oda organık saf canım ondanda alabılırsın

üzerinde hiç bir katkı maddesi yoktur natureldir yazıyo yani organik

Kışın zor olmaz mı bunu uygulamak? Islak saçla Allah muhafaza sinüzit olursunuz, bence bu daha çok ilkbahar-yaz bakımı.. Birde dün @elch3n 'le konuşmuştuk turp kürü hakkında, bu turpun içinden bal süzdürüp öksürüğe kullanılanı var ya, o balı yağlarla karıştırıp bakım yapan olmuş- ldysubaru'nun bloğunda - bence böylesi daha iyi olur kış soğunda bir araştırın

Bende de sinuzit vardi zaten :)) sıkica Sarıncq bisey olur mu ki ya o balliyi okudum dun siz konusurken

Günlerden bakimm :)))

Dipler dax ve barcelino boylar ve Uçlar badem yağı bundan sonra son bir bakim kaldı 9. Bakimim bu 10 da yapip baska bi kür deneyecegim inşallah

Oo.masallah canim neyi var sacinin gayet güzel saglikli gorunuyo isde zamanla uzayacakda sen bakimlarini yapmaya devam etttt :))
Sagolun kızlar evettt çok şükür sağlıklı saclarim var zaten son işlemde başkasinin saçı olsaydi hiç kalmazdı herhalde avuç avuç döküldü lastik gibi oldu resmen. Ama bu ıslak ve yağlı haliydi şimdi hazır olun kuru halini görün

Gerçi şöyle de bir durum var daha ozenli kurutup jölelesem çok güzel oluyor ama çok zorluyor beni
Çok sağlıklı saçların var canım maşallah

Hiç bulastirma jöle işine bekledigimden daha az kabarık ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…