Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Yatiistirmak ici. Biseyler kullanman lazim canım yoksa benimde kurutunca böle :)

Yatiistirmak ici. Biseyler kullanman lazim canım yoksa benimde kurutunca böle :)
Hayatım zaten o saçta avuç dolusu yağlar var. Yoksa daha berbat.

Hiç bulastirma jöle işine bekledigimden daha az kabarık ama :))
Jöle sürünce bukleleri belirgenliseyor ama ertesi gün berbat oluyor. Günü kurtarıyor diyelim. Azıcık sakinlestirdim ve yağlar var. Foto da öyle gözüküyor tuhaf.
Normal de daha beter sokağa çıkılmaz yanii kısaca

Jöle yerine köpük kullansana besleyici kopuklerden alabilirsin bende salık şekil verilmeden dışarı çıkamam gür ve kalın telli saçlarım

Jöle yerine köpük kullansana besleyici kopuklerden alabilirsin bende salık şekil verilmeden dışarı çıkamam gür ve kalın telli saçlarım

Köpük olmuyor bitanem benim sacima ancak jöle pakliyor. Ama zaten hep topuz yapiyorum sacimi. Yada arada duzlestiriyorum şimdilik böyle uzasa belki daha iyi olur

Köpük olmuyor bitanem benim sacima ancak jöle pakliyor. Ama zaten hep topuz yapiyorum sacimi. Yada arada duzlestiriyorum şimdilik böyle uzasa belki daha iyi olur
Gliserini denediniz mi? Birde kuruttuktan sonra yemeniyle bağlayıp 15-20 dk bekleyince sakinleşiyorlar.

Gliserini denediniz mi? Birde kuruttuktan sonra yemeniyle bağlayıp 15-20 dk bekleyince sakinleşiyorlar.

Gliserin derken canım bilmiyorum o dediğini. Yemeni baglarsam o zaman da dalgaları birbirine karışıyor.

Gliserin derken canım bilmiyorum o dediğini. Yemeni baglarsam o zaman da dalgaları birbirine karışıyor.
Gliserin ve suyu karıştırıp saç uçlarına sıkıyorlar nemini arttırmak için Google!a gliserinli su yazarsanız ayrıntıları görebilirsiniz, ben henüz denemedim ama elektriklenme için çokça tavsiye edildiğini gördüm ve yakın zamanda almayı düşünüyorum

Sağol canım da o tarz o kadar çok şey varki ben de ama olmuyor ben benim sacima uygun bir şey bulamadim
Yine de bakayım

Sağol canım da o tarz o kadar çok şey varki ben de ama olmuyor ben benim sacima uygun bir şey bulamadim
Yine de bakayım
Sizin saçlarınız aynı benim annemin saçı gibi kıvırcık ve çok kabarık annemde yatıştıramıyor hiç köpük falan paklamıyor dediğiniz gibi düzleştiriciden başka sakin olmuyor

Sizin saçlarınız aynı benim annemin saçı gibi kıvırcık ve çok kabarık annemde yatıştıramıyor hiç köpük falan paklamıyor dediğiniz gibi düzleştiriciden başka sakin olmuyor
Ayyy ne kadar sıkıntılı demii. Eskiden çok güzel bukleleri vardı ama fönler boyalar mahvetti sacimi kustuler bana biliyorum. Ama inşallah barışıriz

Canım tekrar baktım arattim hatta burda da konusulmus eski konularda. Benim de kafama yattı bide onu deneyeyim. Teşekkür ederim tekrar :)

Deneme yanila artik canm.deneye deneye bulacaksın sacina ne iyi gelecekk

Son bakimdan sonra saclarim baya bi sertlesdi bu ikinci oluyor ve sebebini buldum ne nelly krem ne argan yağı engel oldu sertligine (

Dun birazda ruzgar yedi belkide o yuzden ama ilk kuruttukdan sonra anlamistim zaten. Saclarimi cam terebentin sertlestiriyor normalde de kuallniyorum ama bu sefer sampuanimi calkalaamadim kullandim unuttum çünkü baya bi sulu geldi elime bi anlik dalginlikla surdum

Simdi sampuandaki miktar azaldo buyuk ihtimalle bunu nasil dengelemek lazimm

Çam terebentin kurutıyor azcık badem yağı katarsan yumuşatacağını düşünüyorum ben iki yağ ekledim şampuanıma..

Bugün son bakimimi yapicam birazdan cuma gunu turplu suya geçiş yapiyorum

10. Bakimla birlik 1 ayi doldurmus bulunuyorumm..

Bir ayda kullandığım malzemeler

●dax supergro (bir kutunun 3/1 i kadar kullandım)
● barcelino saç bakim yağı (bir şişeyi bitirdim)
●badem yağı (yarim şişe)
●argan yağı (ufagindan yarim şişe)
●cam terebentin yağı (sampuanin icindeki ile birlikde yarim şişe)
●susam yagi (ufak sise 4/1i kadar)
●bir miktar isirgan otu ve karanfil (durulama suyu olarak)
●sampuan olarak restorex kullaniyorum icinde cam t. Badem yagi ve on dis sarimsak var.

Diger kullandıklarim arada glis sprey ve avonun argan yağı

Aklimdakiler bunlar perseme resim yuklicem ve cuma günü turplu suya baslicam . Bugün son.bakimimida yapip bu kullandıklarimma ara vericem bir ay turplu su kullanicam yine 10 bakim haftada iki kere olmak sartiyla bir ay boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…