Yatiistirmak ici. Biseyler kullanman lazim canım yoksa benimde kurutunca böle :)Sagolun kızlar evettt çok şükür sağlıklı saclarim var zaten son işlemde başkasinin saçı olsaydi hiç kalmazdı herhaldeavuç avuç döküldü lastik gibi oldu resmen. Ama bu ıslak ve yağlı haliydi şimdi hazır olun kuru halini görün Eki Görüntüle 1681404 Eki Görüntüle 1681406
Gerçi şöyle de bir durum var daha ozenli kurutup jölelesem çok güzel oluyor ama çok zorluyor beni
Hayatım zaten o saçta avuç dolusu yağlar var. Yoksa daha berbat.Yatiistirmak ici. Biseyler kullanman lazim canım yoksa benimde kurutunca böle :)
Jöle sürünce bukleleri belirgenliseyor ama ertesi gün berbat oluyor. Günü kurtarıyor diyelim. Azıcık sakinlestirdim ve yağlar var. Foto da öyle gözüküyor tuhaf.Hiç bulastirma jöle işine bekledigimden daha az kabarık ama :))
Jöle yerine köpük kullansana besleyici kopuklerden alabilirsin bende salık şekil verilmeden dışarı çıkamam gür ve kalın telli saçlarımHayatım zaten o saçta avuç dolusu yağlar var. Yoksa daha berbat.
Jöle sürünce bukleleri belirgenliseyor ama ertesi gün berbat oluyor. Günü kurtarıyor diyelim. Azıcık sakinlestirdim ve yağlar var. Foto da öyle gözüküyor tuhaf.
Normal de daha beter sokağa çıkılmaz yanii kısaca
Jöle yerine köpük kullansana besleyici kopuklerden alabilirsin bende salık şekil verilmeden dışarı çıkamam gür ve kalın telli saçlarım
Gliserini denediniz mi? Birde kuruttuktan sonra yemeniyle bağlayıp 15-20 dk bekleyince sakinleşiyorlar.Köpük olmuyor bitanem benim sacima ancak jöle pakliyor. Ama zaten hep topuz yapiyorum sacimi. Yada arada duzlestiriyorum şimdilik böyle uzasa belki daha iyi olur
Gliserini denediniz mi? Birde kuruttuktan sonra yemeniyle bağlayıp 15-20 dk bekleyince sakinleşiyorlar.
Gliserin ve suyu karıştırıp saç uçlarına sıkıyorlar nemini arttırmak için Google!a gliserinli su yazarsanız ayrıntıları görebilirsiniz, ben henüz denemedim ama elektriklenme için çokça tavsiye edildiğini gördüm ve yakın zamanda almayı düşünüyorumGliserin derken canım bilmiyorum o dediğini. Yemeni baglarsam o zaman da dalgaları birbirine karışıyor.
Gliserin ve suyu karıştırıp saç uçlarına sıkıyorlar nemini arttırmak için Google!a gliserinli su yazarsanız ayrıntıları görebilirsiniz, ben henüz denemedim ama elektriklenme için çokça tavsiye edildiğini gördüm ve yakın zamanda almayı düşünüyorum
Sizin saçlarınız aynı benim annemin saçı gibi kıvırcık ve çok kabarık annemde yatıştıramıyor hiç köpük falan paklamıyor dediğiniz gibi düzleştiriciden başka sakin olmuyorSağol canım da o tarz o kadar çok şey varki ben de ama olmuyor ben benim sacima uygun bir şey bulamadim
Yine de bakayım
Ayyy ne kadar sıkıntılı demii. Eskiden çok güzel bukleleri vardı ama fönler boyalar mahvetti sacimi kustuler bana biliyorum. Ama inşallah barışırizSizin saçlarınız aynı benim annemin saçı gibi kıvırcık ve çok kabarık annemde yatıştıramıyor hiç köpük falan paklamıyor dediğiniz gibi düzleştiriciden başka sakin olmuyor
Gliserin ve suyu karıştırıp saç uçlarına sıkıyorlar nemini arttırmak için Google!a gliserinli su yazarsanız ayrıntıları görebilirsiniz, ben henüz denemedim ama elektriklenme için çokça tavsiye edildiğini gördüm ve yakın zamanda almayı düşünüyorum
Deneme yanila artik canm.deneye deneye bulacaksın sacina ne iyi gelecekkHayatım zaten o saçta avuç dolusu yağlar var. Yoksa daha berbat.
Jöle sürünce bukleleri belirgenliseyor ama ertesi gün berbat oluyor. Günü kurtarıyor diyelim. Azıcık sakinlestirdim ve yağlar var. Foto da öyle gözüküyor tuhaf.
Normal de daha beter sokağa çıkılmaz yanii kısaca
Deneme yanila artik canm.deneye deneye bulacaksın sacina ne iyi gelecekk
Çam terebentin kurutıyor azcık badem yağı katarsan yumuşatacağını düşünüyorum ben iki yağ ekledim şampuanıma..Son bakimdan sonra saclarim baya bi sertlesdi bu ikinci oluyor ve sebebini buldum ne nelly krem ne argan yağı engel oldu sertligine(
Dun birazda ruzgar yedi belkide o yuzden ama ilk kuruttukdan sonra anlamistim zaten. Saclarimi cam terebentin sertlestiriyor normalde de kuallniyorum ama bu sefer sampuanimi calkalaamadim kullandim unuttum çünkü baya bi sulu geldi elime bi anlik dalginlikla surdum
Simdi sampuandaki miktar azaldo buyuk ihtimalle bunu nasil dengelemek lazimm
Ikiside var canim sampuada çam da badem yagida karistirmadan oldugu ixin ole oldu :)Çam terebentin kurutıyor azcık badem yağı katarsan yumuşatacağını düşünüyorum ben iki yağ ekledim şampuanıma..
Boyalı saclarda genellikle kurutma yapiyor.bendede kurutma yapinca bırakmıştım gecen seneIkiside var canim sampuada çam da badem yagida karistirmadan oldugu ixin ole oldu :)
Bu dax iyiBugün ki bakim diplere barcelino ve dax boylara arganyagi
oluyo mu gerçekten nerden aldınız bideBoyalı saclarda genellikle kurutma yapiyor.bendede kurutma yapinca bırakmıştım gecen sene
Devam ederse birdaha koymicam sampuanima ama böle her zaman degil isde sampuani calkalamadan kullanınca ole olduBoyalı saclarda genellikle kurutma yapiyor.bendede kurutma yapinca bırakmıştım gecen sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?