Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Maşallah canım bi ayı devirmişsin yağlar da bitmiş foto beklıyoruz artıkk

Olsun yılmak yook sinemaki kürünü uyguluyorsan eğer iki haftalık dinlenme döneminde güzel uzuyor bi ara ben de uygulamıştım

Olsun yılmak yook sinemaki kürünü uyguluyorsan eğer iki haftalık dinlenme döneminde güzel uzuyor bi ara ben de uygulamıştım
Yok Şuan ben dax ve barcelino agirlikli bakim yaptim.bir ay boyunca cuma gunu turplu suya baslicam

Sonunnndaa...

Bu biri ilk boyadigimda yani 12 ekim tam bir ay once digeri 26 ekim boyamadan 14 gün sonrasi.

Eklentiler

• img1447315983043.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 75
Buda yine 26 ekim ve 31 ekim arasi

Eklentiler

• img1447316003056.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 78
31 ekim ve 3 kasim arasi

Eklentiler

• img1447316193808.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 82
3 kasim ve. 12 kasim arası bugün 1 ayi doldurdum :)) uzamam bu kadar yeterlimi degil sanki ya

Eklentiler

• img1447316223161.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 78
3 kasim ve. 12 kasim arası bugün 1 ayi doldurdum :)) uzamam bu kadar yeterlimi degil sanki ya

Hayır bana göre gayet iyi uzamış. Benim ki bu kadar uzamiyorr
Bir aylık değil mi? 3 kasım 12 Kasım yazmışsın

Hayır bana göre gayet iyi uzamış. Benim ki bu kadar uzamiyorr
Bir aylık değil mi? 3 kasım 12 Kasım yazmışsın
4 tane fotograf ekledim canim.asama asama foto cekmisidm o yuzden 12 ekim 12 kasim 12 ekimde boyadim saclarimi

4 tane fotograf ekledim canim.asama asama foto cekmisidm o yuzden 12 ekim 12 kasim 12 ekimde boyadim saclarimi

Pekii boylardan anlasiliyor mu?
Keşke boydan çeksen zor oluyor biliyorum ama kıyaslama daha iyi yapardık

Saclarim.kivircik oldugu icin boydan fazla belli olmaz canim ama ya duzlestirmem.lazim

Biliyorum o kıvırcık saçı.
Aslında uçlarında kırıklar yoksa zaten uzamistir mutlaka farkedersin sen.
Bu kadar bakima da kirilmamislardir umarım
Benim uçlarından kirilip dökülüyordu hep şimdi yagliyorum bakalım nolcakk

Öle catallasmis sac uclarim yok kırık yok yani gördüğüm kadariyla foto yuklicem ama belli olmuyo fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…