Evet dax guzel :)Bu dax iyi
oluyo mu gerçekten nerden aldınız bide
Maşallah canım bi ayı devirmişsin yağlar da bitmiş foto beklıyoruz artıkkBugün son bakimimi yapicam birazdan cuma gunu turplu suya geçiş yapiyorum
10. Bakimla birlik 1 ayi doldurmus bulunuyorumm..
Bir ayda kullandığım malzemeler
●dax supergro (bir kutunun 3/1 i kadar kullandım)
● barcelino saç bakim yağı (bir şişeyi bitirdim)
●badem yağı (yarim şişe)
●argan yağı (ufagindan yarim şişe)
●cam terebentin yağı (sampuanin icindeki ile birlikde yarim şişe)
●susam yagi (ufak sise 4/1i kadar)
●bir miktar isirgan otu ve karanfil (durulama suyu olarak)
●sampuan olarak restorex kullaniyorum icinde cam t. Badem yagi ve on dis sarimsak var.
Diger kullandıklarim arada glis sprey ve avonun argan yağı
Aklimdakiler bunlar perseme resim yuklicem ve cuma günü turplu suya baslicam . Bugün son.bakimimida yapip bu kullandıklarimma ara vericem bir ay turplu su kullanicam yine 10 bakim haftada iki kere olmak sartiyla bir ay boyunca
Maşallah canım bi ayı devirmişsin yağlar da bitmiş foto beklıyoruz artıkk
Persembe günü kızlar saçımi boyali o gun tam 1 ay olacak 12 kasimda ama bi parmak kadar uzadi olee fazla yokkatılıyorum bi öncesi sonrası yapalım
Yok Şuan ben dax ve barcelino agirlikli bakim yaptim.bir ay boyunca cuma gunu turplu suya baslicamOlsun yılmak yook sinemaki kürünü uyguluyorsan eğer iki haftalık dinlenme döneminde güzel uzuyor bi ara ben de uygulamıştım
Salicam sonunda kendi halineeeee olacak o :)ne çektik be bu saçlardan
3 kasim ve. 12 kasim arası bugün 1 ayi doldurdum :)) uzamam bu kadar yeterlimi degil sanki ya
4 tane fotograf ekledim canim.asama asama foto cekmisidm o yuzden 12 ekim 12 kasim 12 ekimde boyadim saclarimiHayır bana göre gayet iyi uzamış. Benim ki bu kadar uzamiyorr
Bir aylık değil mi? 3 kasım 12 Kasım yazmışsın
4 tane fotograf ekledim canim.asama asama foto cekmisidm o yuzden 12 ekim 12 kasim 12 ekimde boyadim saclarimi
Saclarim.kivircik oldugu icin boydan fazla belli olmaz canim ama ya duzlestirmem.lazimPekii boylardan anlasiliyor mu?
Keşke boydan çeksen zor oluyor biliyorum ama kıyaslama daha iyi yapardık
Saclarim.kivircik oldugu icin boydan fazla belli olmaz canim ama ya duzlestirmem.lazim
Biliyorum o kıvırcık saçı.
Aslında uçlarında kırıklar yoksa zaten uzamistir mutlaka farkedersin sen.
Bu kadar bakima da kirilmamislardir umarım
Benim uçlarından kirilip dökülüyordu hep şimdi yagliyorum bakalım nolcakk
At bakalım foto bakarızÖle catallasmis sac uclarim yok kırık yok yani gördüğüm kadariyla foto yuklicem ama belli olmuyo fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?