Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

dedigim gibi saçlarım kivirick oldugu icin ben dipden olcum yaparim diye boydan cekmemisdim o ilk resim 10 ekimdeymis yani yine tam bir ay once digeride demin cektim iste evet farklı sekillede durmusum

dedigim gibi saçlarım kivirick oldugu icin ben dipden olcum yaparim diye boydan cekmemisdim o ilk resim 10 ekimdeymis yani yine tam bir ay once digeride demin cektim iste evet farklı sekillede durmusum
Uzamış canım. Fark ediliyor dikkat edilince.

Ayrıca zaten saçların gayet uzun

2 cm uzamış gibi kabaca ölçünce bence gayet işlem görmesine rağmen iyi uzamış

çok hızlı olmasada gayet iyi uzamış tatlım bu arada saçını ördünmü kendi şeklimi

ikisinede baktım 2 cmye yakın uzama var işte keşke benimde o kadar olsa 2 3 aya belime gelirdi en azından
He anlaidm.canim Kıvırcık sac olunca bukleler her zaman ayni hacimde olmuyo o yuzden.bi kac ay gecmeyince boydan bisey anlasilmiyo genelde duzlestirmem lazim onuda istemiyoeim en son bayramda duzlestirdim ole kaldi ozel bisey olmadigi sürece duzlestirmicem ama duzlersem foto çekerim mutlaka

Evet canim yaza kadar ne kadar uzarsa artik acelem yok ama bakim yapmasi zor geliyor bazen
Evet biraz sabır işi şu saç uzatma bakım vs Ben de buara kestirip kestirmemekte kararsızım kozmik bakıma göre şu iki gün içinde kesilmesi sağlıklı uzamasını sağlıyormuş bakalım yarın kafama eserse düşüncem

Ufacik bi parça kessen bile yeterli oluyormus sanırım ya koca saçı kesmeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…