At bakalım foto bakarız
dedigim gibi saçlarım kivirick oldugu icin ben dipden olcum yaparim diye boydan cekmemisdim o ilk resim 10 ekimdeymis yani yine tam bir ay once digeride demin cektim iste evet farklı sekillede durmusumEğer doğru gördüysem ilk resimde sanki saçın daha uzun gibi duruyor ama dikkatli bakınca orda kafanı biraz daha geriye atarak cekmissin.
İkinci foto da kafan daha dik duruyor ve uzamış gibi geldi bana.
Bir aylık zaman dilimi var demi aralarında
Uzamış canım. Fark ediliyor dikkat edilince.dedigim gibi saçlarım kivirick oldugu icin ben dipden olcum yaparim diye boydan cekmemisdim o ilk resim 10 ekimdeymis yani yine tam bir ay once digeride demin cektim iste evet farklı sekillede durmusum
Istedigim uzunlukda degil amaUzamış canım. Fark ediliyor dikkat edilince.
Ayrıca zaten saçların gayet uzun
Fazla işlem görmüş sayilmaz aslinda kendi sacim di 3. Boyayi yedi bir ay once :) 1.5 cm felan isde idare eder :)2 cm uzamış gibi kabaca ölçünce bence gayet işlem görmesine rağmen iyi uzamış
Oruyorum ancak ole sakinlesiyo :))))çok hızlı olmasada gayet iyi uzamış tatlım bu arada saçını ördünmü kendi şeklimi
Dipten olana mi baktin boydan olana mi dip olarak da foto eklemistimmçok hızlı olmasada gayet iyi uzamış tatlım bu arada saçını ördünmü kendi şeklimi
ikisinede baktım 2 cmye yakın uzama var işte keşke benimde o kadar olsa 2 3 aya belime gelirdi en azındanDipten olana mi baktin boydan olana mi dip olarak da foto eklemistimm
He anlaidm.canim Kıvırcık sac olunca bukleler her zaman ayni hacimde olmuyo o yuzden.bi kac ay gecmeyince boydan bisey anlasilmiyo genelde duzlestirmem lazim onuda istemiyoeim en son bayramda duzlestirdim ole kaldi ozel bisey olmadigi sürece duzlestirmicem ama duzlersem foto çekerim mutlakaikisinede baktım 2 cmye yakın uzama var işte keşke benimde o kadar olsa 2 3 aya belime gelirdi en azından
Saçının boyu gayet iyi üç beş ay sonra daha hoş olucak
Evet canim yaza kadar ne kadar uzarsa artik acelem yok ama bakim yapmasi zor geliyor bazenSaçının boyu gayet iyi üç beş ay sonra daha hoş olucak
Evet biraz sabır işi şu saç uzatma bakım vsEvet canim yaza kadar ne kadar uzarsa artik acelem yok ama bakim yapmasi zor geliyor bazen
Ufacik bi parça kessen bile yeterli oluyormus sanırım ya koca saçı kesmeye gerek yokEvet biraz sabır işi şu saç uzatma bakım vsBen de buara kestirip kestirmemekte kararsızım kozmik bakıma göre şu iki gün içinde kesilmesi sağlıklı uzamasını sağlıyormuş bakalım yarın kafama eserse düşüncem
Ne zamandi biliyodum da unuttumAyy evet tam da uzatmaya çalışırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?