aman dıkkat et canım havalarda bozukSinuzit m oldugu icin tam 1 saat beklettim daha fazla bekletemem insallah etkili olur
1. Kür yaptim icine hic birsey koymadan sadece yumurta sarisi ile kaldi 9 kür
Pazartesi 2. Kürü mü yapıcam.
Bir saat bile.cok geldi valla iyice kurttul felan insallah hasta olmam ama bu kür de yazin hic cekilmezaman dıkkat et canım havalarda bozuk
Evet cok kotu kokuyo :))iyi uzattigini söylüyor lar Inşallah bende de ise yararHayırlı olsun canım.. Saç uzamasına cok etkiliymiş turp ama dedikleri gibi kokusu yüzünden hiç cesaret edemedim.
Aralıkta sonucları yazarsın ben de soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum
bendede oyle ufacık bir yaşlık olsun başım çatlıyor.pis kokuyor demi turp kuruBir saat bile.cok geldi valla iyice kurttul felan insallah hasta olmam ama bu kür de yazin hic cekilmez
Ybendede oyle ufacık bir yaşlık olsun başım çatlıyor.pis kokuyor demi turp kuru
Ooooooo o kadar yoğun yanıY
Ya aslinda sacta koku yok sadece kaynatirken koky oldu biinaya bile yayilmisama evde yumos kaynatınnca gitti kokusu Aspiratör u de acdim ama gene yayildi yani
Öf valla ya ama katlanicamm mecbur :))Ooooooo o kadar yoğun yanı
Mecburen kuzum napacazÖf valla ya ama katlanicamm mecbur :))
Bi cezvede birazcık yumosu kaynatınca kokuyu bastiriyo canimCanim bu yumos kaynatma ne nasıl oluyor
Aaaaaa bilmiyordum bunu denerim bendeBi cezvede birazcık yumosu kaynatınca kokuyu bastiriyo canim
Zafere gitmek istiyosak cekicez bu cileyi ya bazen sacim yumusacik oluyo bazen de tiftik.tiftk sanki.ya sacimda kirik yok mebur kurutuyorum acaba kurutunca mi oluyor suan yumusacik mesela ama bi onceki bakimda bu kadar yumusak degilsiMecburen kuzum napacazbendede sogan haşlanırken nasil kokuyor ya gerçi ben seviyordum o kokuyuda en son yaptigimda rahatsiz etti kokusu.
Miiiiisler gibi kokuore bütün evv :)))piknik tüpüm olsa disarida kaynaticamm turpuAaaaaa bilmiyordum bunu denerim bende
Turp kürünün extra bi uzama sağladığı biliniyor eğer bi aylık sürede uzadığını gözlemlersen devam et derim daha sonra sinemaki kürüne yada soğan kürüne geçebilirsinyarin 3.kurumu uygulayacm ve 10. Kürü tamamlayinca iki hafta ara vermeyi düşünüyorum öncesinde 1 ayda yag bakimi yaptığım için aradan sonra tekrar bir ay daha turp suyu uygulamayi düşünüyorum ve bitince 1 ay yag bakımı sonra tekrar ara vermeyi düşünüyorum
Sizce ne yapsam ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?