Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Ev cok fena koktuu yaa ((

Turplu suya basladim bugun kaynattim ilimasini bekliyorum yumurtasını kiricam dokecem kafaya..
12 aralikda resim eklicem yine 1 ay boyunca haftada iki defa Turplu su yapıyorum sonra iki hafta ara vericem inşallah. .

Bu koku nasıl bastirilir bilen varmi yaa..

Sinuzit m oldugu icin tam 1 saat beklettim daha fazla bekletemem insallah etkili olur

1. Kür yaptim icine hic birsey koymadan sadece yumurta sarisi ile kaldi 9 kür
Pazartesi 2. Kürü mü yapıcam.

Hayırlı olsun canım.. Saç uzamasına cok etkiliymiş turp ama dedikleri gibi kokusu yüzünden hiç cesaret edemedim.
Aralıkta sonucları yazarsın ben de soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum

Sinuzit m oldugu icin tam 1 saat beklettim daha fazla bekletemem insallah etkili olur

1. Kür yaptim icine hic birsey koymadan sadece yumurta sarisi ile kaldi 9 kür
Pazartesi 2. Kürü mü yapıcam.
aman dıkkat et canım havalarda bozuk

Hayırlı olsun canım.. Saç uzamasına cok etkiliymiş turp ama dedikleri gibi kokusu yüzünden hiç cesaret edemedim.
Aralıkta sonucları yazarsın ben de soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum
Evet cok kotu kokuyo :))iyi uzattigini söylüyor lar Inşallah bende de ise yarar

bendede oyle ufacık bir yaşlık olsun başım çatlıyor.pis kokuyor demi turp kuru
Y
Ya aslinda sacta koku yok sadece kaynatirken koky oldu biinaya bile yayilmis ama evde yumos kaynatınnca gitti kokusu Aspiratör u de acdim ama gene yayildi yani

Mecburen kuzum napacaz bendede sogan haşlanırken nasil kokuyor ya gerçi ben seviyordum o kokuyuda en son yaptigimda rahatsiz etti kokusu.
Zafere gitmek istiyosak cekicez bu cileyi ya bazen sacim yumusacik oluyo bazen de tiftik.tiftk sanki.ya sacimda kirik yok mebur kurutuyorum acaba kurutunca mi oluyor suan yumusacik mesela ama bi onceki bakimda bu kadar yumusak degilsi

Turpu su 2. Kür

Bu sefer 1.5- saat beklettimm suanlik uzamasinda bi fark gormedim bi haftanin dolmasini bekliyorum :)

Turp suyu sac rengini acıyor kizlar 2.uygulamada iyice açıldı rengi tam emin olmak icin bi kac uygulama daha yapmam lazım

yarin 3.kurumu uygulayacm ve 10. Kürü tamamlayinca iki hafta ara vermeyi düşünüyorum öncesinde 1 ayda yag bakimi yaptığım için aradan sonra tekrar bir ay daha turp suyu uygulamayi düşünüyorum ve bitince 1 ay yag bakımı sonra tekrar ara vermeyi düşünüyorum

Sizce ne yapsam ??

Turp kürünün extra bi uzama sağladığı biliniyor eğer bi aylık sürede uzadığını gözlemlersen devam et derim daha sonra sinemaki kürüne yada soğan kürüne geçebilirsin yağ bakımları saçı yumuşatıyor ben uzamasına sahit olmadım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…