Daha başlayalı 5 gün oldu iki uygulama.yapdim ama hacminde olsun yumusakliginsa olsun fark var sanki uzamasinda da var gibi simdilik.bunkadar gozlemledim bakalim en azindan bi iki hafta gecsin ama aradan sonra tekrar turp yapıcam gibi görünüyorTurp kürünün extra bi uzama sağladığı biliniyor eğer bi aylık sürede uzadığını gözlemlersen devam et derim daha sonra sinemaki kürüne yada soğan kürüne geçebilirsinyağ bakımları saçı yumuşatıyor ben uzamasına sahit olmadım açıkçası
Bir ay yap bakalım fotograflarla tespit ederiz yine. Ben de soğan kürüne başladım o da uzatıyıp bakım yapıyorDaha başlayalı 5 gün oldu iki uygulama.yapdim ama hacminde olsun yumusakliginsa olsun fark var sanki uzamasinda da var gibi simdilik.bunkadar gozlemledim bakalim en azindan bi iki hafta gecsin ama aradan sonra tekrar turp yapıcam gibi görünüyor
onuda dusunuyorum da sıra vaar :)Bir ay yap bakalım fotograflarla tespit ederiz yine. Ben de soğan kürüne başladım o da uzatıyıp bakım yapıyor
Tum koydun demi sarimsagi ben geçen sene rendeledim koydum sacima yapışmıştıTurp suyunun 3.kurunu de yapmış bulunmaktayimm 1.5 saat beklettim ve bi defa guzelce turp suyundan arindirdikdan sonra sampuanladim nelly kremi mi sürdüm avonun argan yaginida surdum guzelce kurttum ve ordum başörtüyu takdim biraz yatissi. Diye :)) saçta ki etkileri muhteşem diyebilirim ah bide kokusu olmasa allahdann yikadikdan sonra gidiyor o gidiyor gitmesinede şu şampuan daki sarımsak kokusu beni benden aldi iyice sarmis sampuani artik :)))
Ortaya bolup koydum rendelemedim ay sorma kotu olur aklima ole geldide :))Tum koydun demi sarimsagi ben geçen sene rendeledim koydum sacima yapışmıştıbit ayiklar gibi onu ayiklamistim
Haftada kaç kez yapıyosun turplu suyuTurp suyunun 3.kurunu de yapmış bulunmaktayimm 1.5 saat beklettim ve bi defa guzelce turp suyundan arindirdikdan sonra sampuanladim nelly kremi mi sürdüm avonun argan yaginida surdum guzelce kurttum ve ordum başörtüyu takdim biraz yatissi. Diye :)) saçta ki etkileri muhteşem diyebilirim ah bide kokusu olmasa allahdann yikadikdan sonra gidiyor o gidiyor gitmesinede şu şampuan daki sarımsak kokusu beni benden aldi iyice sarmis sampuani artik :)))
3 günde bir canm normali 2 gunde bir de Ben böyle yapıyorumHaftada kaç kez yapıyosun turplu suyu
Cok güzel canım o zaman üç haftada biticek benim soğan kürü gibi3 günde bir canm normali 2 gunde bir de Ben böyle yapıyorum
Bir ay yapicamm.ben kuzum yarin bir hafta oluyor baslayali iki hafta ara verip bir ay daha yapıcamCok güzel canım o zaman üç haftada biticek benim soğan kürü gibi
Ay ama bu cookk coook guzellll :))Yaza kadar bu kadar uzasa da ombre yaptırsam
Bende kaptırmıştımda makıneyı hemen kapattıysan sorun olmax bence rahat ol.benım bır kerede saclarımı duzleştırırken duzleştırıcı patladı sacımın bır bolumu yanmıstıSaçlarımı fon makinasına kaptırdımm oğlum arka kapağını o kaybetmişti dikkatli kullanıyordum ama bu sefer kaptırdım Maalesef ki Allah'tan saçlarım o kadar güçlenmiş ki bakımlar sayesinde resmen bir kere bile kopmadan kurtardım Çok canım sıkıldı İnşallah hasar görmemişlerdir halen Ellerim titriyo
Kapattım hemen ama yolundu Biraz sanki İçim gitti valla ya inşallah bir şey olmamıştır düzleştirici patlayınca öyle yaniyor mu yanıyor mu ya Allah korumuşBende kaptırmıştımda makıneyı hemen kapattıysan sorun olmax bence rahat ol.benım bır kerede saclarımı duzleştırırken duzleştırıcı patladı sacımın bır bolumu yanmıstı
Yakmıştı canım allahtan boğazlı kazak vardı kazagın bogazı yanmıştı yoksa boynumda yanacaktı.Kapattım hemen ama yolundu Biraz sanki İçim gitti valla ya inşallah bir şey olmamıştır düzleştirici patlayınca öyle yaniyor mu yanıyor mu ya Allah korumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?