Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Daha başlayalı 5 gün oldu iki uygulama.yapdim ama hacminde olsun yumusakliginsa olsun fark var sanki uzamasinda da var gibi simdilik.bunkadar gozlemledim bakalim en azindan bi iki hafta gecsin ama aradan sonra tekrar turp yapıcam gibi görünüyor

Bir ay yap bakalım fotograflarla tespit ederiz yine. Ben de soğan kürüne başladım o da uzatıyıp bakım yapıyor

Turp suyunun 3.kurunu de yapmış bulunmaktayimm 1.5 saat beklettim ve bi defa guzelce turp suyundan arindirdikdan sonra sampuanladim nelly kremi mi sürdüm avonun argan yaginida surdum guzelce kurttum ve ordum başörtüyu takdim biraz yatissi. Diye :)) saçta ki etkileri muhteşem diyebilirim ah bide kokusu olmasa allahdann yikadikdan sonra gidiyor o gidiyor gitmesinede şu şampuan daki sarımsak kokusu beni benden aldi iyice sarmis sampuani artik :)))

Tum koydun demi sarimsagi ben geçen sene rendeledim koydum sacima yapışmıştı bit ayiklar gibi onu ayiklamistim

Haftada kaç kez yapıyosun turplu suyu

Yaza kadar bu kadar uzasa da ombre yaptırsam

Eklentiler

• IMG_20151119_162148.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 80
Telefonuma kaydetmişim ama başlamayı unuttum dün 3 hafta ara verdiğim mesaja başlamam gerekiyordu maalesef unuttuğum için bugün başlicam

Saçlarımı fon makinasına kaptırdımm oğlum arka kapağını o kaybetmişti dikkatli kullanıyordum ama bu sefer kaptırdım Maalesef ki Allah'tan saçlarım o kadar güçlenmiş ki bakımlar sayesinde resmen bir kere bile kopmadan kurtardım Çok canım sıkıldı İnşallah hasar görmemişlerdir halen Ellerim titriyo

Bende kaptırmıştımda makıneyı hemen kapattıysan sorun olmax bence rahat ol.benım bır kerede saclarımı duzleştırırken duzleştırıcı patladı sacımın bır bolumu yanmıstı

Bende kaptırmıştımda makıneyı hemen kapattıysan sorun olmax bence rahat ol.benım bır kerede saclarımı duzleştırırken duzleştırıcı patladı sacımın bır bolumu yanmıstı
Kapattım hemen ama yolundu Biraz sanki İçim gitti valla ya inşallah bir şey olmamıştır düzleştirici patlayınca öyle yaniyor mu yanıyor mu ya Allah korumuş

Kapattım hemen ama yolundu Biraz sanki İçim gitti valla ya inşallah bir şey olmamıştır düzleştirici patlayınca öyle yaniyor mu yanıyor mu ya Allah korumuş
Yakmıştı canım allahtan boğazlı kazak vardı kazagın bogazı yanmıştı yoksa boynumda yanacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…