Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Yakmıştı canım allahtan boğazlı kazak vardı kazagın bogazı yanmıştı yoksa boynumda yanacaktı.
Ben onceden cok kullanirdim da simdii cok cokk nadir senede 3 4kere en son bayramda duzlestirdim onceden hep yaparsim hiç başıma gelmedi allahdan düşünemiyorum bile senide Allah korumuş

Ben onceden cok kullanirdim da simdii cok cokk nadir senede 3 4kere en son bayramda duzlestirdim onceden hep yaparsim hiç başıma gelmedi allahdan düşünemiyorum bile senide Allah korumuş
Bende normalde çok kullanmam sıkıntı basıyor onun başında :)) en son bayramda yaptım bıde cuma yapcam hem gezmeye gidiyom dıye hemde keratın yuklemesı yapcam etkisi artsın diye

Bende normalde çok kullanmam sıkıntı basıyor onun başında :)) en son bayramda yaptım bıde cuma yapcam hem gezmeye gidiyom dıye hemde keratın yuklemesı yapcam etkisi artsın diye
Anladım canım söylemiştin onu o zaman da fotoğraf Bekleyeceksin değil mi Çok merak ediyorum yüklemeden sonra nasıl olacağını mutlaka yükle Fotoğraf

Ilk masajimı yaptım ama biraz midem bulandı sanki halen bulanıyor sevdam Sen mesajdan hiç fayda görmüş muydun

Anladım canım Ben haftaya Çarşamba da dahil yapacam i bende işe yaradı gibi ama tam da emin olamadım işte
Bir ara netten araştırmıştım faydali evet hep boyle deli gibi uykumun oldugu esnada aklima geliyor ondada üşeniyorum sende etkisi olmustu ama

Bir ara netten araştırmıştım faydali evet hep boyle deli gibi uykumun oldugu esnada aklima geliyor ondada üşeniyorum sende etkisi olmustu ama
Faydasi oldu gibi bakalim bu sefer ne kadar faydası olacak o ara deli gibi uzadi durdu omy yapdi acaba

Yarim kutu dan fazla duruuo onq ara verdim bi sure
Dax cok bereketli bendede bir haftadir aşırı yaglanma oluyordu dustan sonra sanki hic yikamamisim gibi megerse daxi arindiramamisim :))) bugun 3 kere sampuanladim arindi şükür

Dax cok bereketli bendede bir haftadir aşırı yaglanma oluyordu dustan sonra sanki hic yikamamisim gibi megerse daxi arindiramamisim :))) bugun 3 kere sampuanladim arindi şükür
Evet cok bereketli iki ay götürür beni daha su turp suyu bitsin dee bende arindiramamistim ilk baslarda bi keresinde 5 defa sampuanladiydim :)

Dün aksamdan beri hafif basim ağrıyodu sanırım turp suyumu bugun yapamicamm aksama doğru bakicam duruma goree

Cumartesi günü turp suyunu yapamam diyodum ama aksam.ustu yaptim 2 saat beklettim.yikadim bugun masajin 6. Gunu iki gun daha yapip ara vericemm yarinda turp suyunun 7. Kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…