Ben onceden cok kullanirdim da simdii cok cokk nadir senede 3 4kere en son bayramda duzlestirdim onceden hep yaparsim hiç başıma gelmedi allahdan düşünemiyorum bile senide Allah korumuşYakmıştı canım allahtan boğazlı kazak vardı kazagın bogazı yanmıştı yoksa boynumda yanacaktı.
Bende normalde çok kullanmam sıkıntı basıyor onun başında :)) en son bayramda yaptım bıde cuma yapcam hem gezmeye gidiyom dıye hemde keratın yuklemesı yapcam etkisi artsın diyeBen onceden cok kullanirdim da simdii cok cokk nadir senede 3 4kere en son bayramda duzlestirdim onceden hep yaparsim hiç başıma gelmedi allahdan düşünemiyorum bile senide Allah korumuş
Anladım canım söylemiştin onu o zaman da fotoğraf Bekleyeceksin değil mi Çok merak ediyorum yüklemeden sonra nasıl olacağını mutlaka yükle FotoğrafBende normalde çok kullanmam sıkıntı basıyor onun başında :)) en son bayramda yaptım bıde cuma yapcam hem gezmeye gidiyom dıye hemde keratın yuklemesı yapcam etkisi artsın diye
Yuklerım canım bende merak edıyorum vallahı :)Anladım canım söylemiştin onu o zaman da fotoğraf Bekleyeceksin değil mi Çok merak ediyorum yüklemeden sonra nasıl olacağını mutlaka yükle Fotoğraf
Tamam şekerim bekliyorumYuklerım canım bende merak edıyorum vallahı :)
Canım ben 2 gun yaptım hep unutuyorum yapmayiIlk masajimı yaptım ama biraz midem bulandı sanki halen bulanıyor sevdam Sen mesajdan hiç fayda görmüş muydun
Anladım canım Ben haftaya Çarşamba da dahil yapacam i bende işe yaradı gibi ama tam da emin olamadım işteCanım ben 2 gun yaptım hep unutuyorum yapmayi
Bir ara netten araştırmıştım faydali evet hep boyle deli gibi uykumun oldugu esnada aklima geliyor ondada üşeniyorum sende etkisi olmustu amaAnladım canım Ben haftaya Çarşamba da dahil yapacam i bende işe yaradı gibi ama tam da emin olamadım işte
Faydasi oldu gibi bakalim bu sefer ne kadar faydası olacak o ara deli gibi uzadi durdu omy yapdi acabaBir ara netten araştırmıştım faydali evet hep boyle deli gibi uykumun oldugu esnada aklima geliyor ondada üşeniyorum sende etkisi olmustu ama
Yarim kutu dan fazla duruuo onq ara verdim bi sureBilemedimki daxta çok faydali belkide onun etkisidir
Dax cok bereketli bendede bir haftadir aşırı yaglanma oluyordu dustan sonra sanki hic yikamamisim gibi megerse daxi arindiramamisim :))) bugun 3 kere sampuanladim arindi şükürYarim kutu dan fazla duruuo onq ara verdim bi sure
Evet cok bereketli iki ay götürür beni daha su turp suyu bitsin dee bende arindiramamistim ilk baslarda bi keresinde 5 defa sampuanladiydim :)Dax cok bereketli bendede bir haftadir aşırı yaglanma oluyordu dustan sonra sanki hic yikamamisim gibi megerse daxi arindiramamisim :))) bugun 3 kere sampuanladim arindi şükür
Saolcanimmgeçmiş olsun kızlar
Bilmiyorum bana mi uzamadi gibi geliyor anlamaidm yaUzama varmi canim fark edilir artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?